24-26 april 2017
Konstnärshuset Norrmalmstorg

Tre dagar skönhet och hälsa
för bransch, press, bloggare, influencers och konsumenter

Trender • Nyheter • Behandlingar • Style Shows • Organic


NYHETER


Skönhet engagerar. Följ Stockholm Beauty Week på instagram. Let’s make a statement!
25 februari, 2017

Juice boost med Breakfast Beauty Queen Anja Forsnor

anja-forsnor

Anja är en frukostälskande författare som nyligen släppt boken ”En god morgon: härliga frukostar för en bra start”. Anja inleder Stockholm Beauty Weeks andra dag, tisdagen den 25 april med  att i samband med ekologisk frukost bjuda på fräscha och nyttiga juicedrinkar. Extra fokus på frukt och grönt som är bra för huden – Beauty Juice! Anja har även en blogg på Elle, missa inte den! Nutritionisten Elisabet Rytter berättar sedan lite mer vad en bra, näringsrik frukost kan innehålla och varför just juice är bra för kroppen.

Make it juicy –  Juice innehåller inget tillsatt socker!  

Anmälan till detta frukostseminarium med begränsat antal platser görs på programsidan!

 


7 februari, 2017

Stockholm Beauty Week avslutas med beautyvisning!

SÅ kul att Stockholm Beauty Week 2017 fullkomligt kommer att koka av alla spännande utställare med nyheter, trender, goodies, mingel, tutorials, behandlingar, lashes & lips, spraytanning, Madonnametoden och dinosariekrämen…det nya antiage…!

Stockholm Beauty Week 2017 avslutas med beautyvisning i samarbete med Björn Axén.

Boka in onsdagen den 26 april som inleds med Johan Hellström som pratar hållbarhet och som presenterar nya organic serien. Hela dagen finns Björn Axén mitt i Stockholm Beauty Weeks hjärta back stage. Dagen avslutas med beauty visning  kl 18.00. Snart släpper vi hela programmet och biljetterna!

Björn Axén medverkar på Stockholm Beauty Week 2017!

Björn Axén medverkar på Stockholm Beauty Week 2017!

 


29 november, 2016

Välkommen Alissa Beauté – italiensk spa-lyx!

Åsa Deng, VD för Alissa Beauté Scandinavia är ny utställare på Stockholm Beauty Week. Alissa Beauté är ett spamärke från Italien – och på Stockholm Beauty Week kan du besöka Bio Active Bar, skräddarsydda cocktails av aktiva serum på plats i vårt italienska palats!

Läs mer om Alissa Beauté på Stockholm Beauty Week här: http://www.alissabeautescandinavia.com/stockholm-beauty-week-2017/ abs_beautyweeek_blogg-mindre


2 november, 2016

Stockholm Beauty Week 2017!

Fjärde upplagan av Stockholms skönhetsvecka äger rum 24-26 april – I ETT PALATS!

Hela Konstnärshuset intill Norrmalmstorg intas av skönhetsföretag, svenska och internationella, hälsoprofiler, influencers – ett måste för alla beautistas i stan!

konstnarshuset-hela-husestFå reda på de senaste trenderna, träffa personerna bakom dina favoritmärken, få hysteriskt mycket samples. Provsmaka nya hälsotrender och champagnemingla i Stockholms vackraste palats!
Stockholm Beauty Week – Beauty as you are – don’t miss it!


19 mars, 2016

Stockholm Beauty Week 2016!

Välkommen till Stockholm Beauty Weeks tredje upplaga! Nu kan du se 2016 års späckade program med flera internationella besök, champagneprovning tillsammans med anrika champagnehuset Taittinger, föredrag av Tony Irving, träning med D-flex och spraytanning med Get Airtan, fixa ögonbrynen med Rapide Browbar och dina naglar hos Turkos naturliga nagelbar! Välkomna!


4 maj, 2015

Tack för Stockholm Beauty Week 2015!

Fredrika Johnson var den lyckliga vinnaren i Kias tävling om en plats på Beauty-resan till Malta med Stockholm Beauty Weeks bloggare Daphne Leon. Grattis Fredrika som börjar blogga igen efter en tids uppehåll. Fredrika är en känd nöjesprofil i Stockholm.

Fredrika Johnson var den lyckliga vinnaren i Kias tävling om en plats på Beauty-resan till Malta med Stockholm Beauty Weeks bloggare Daphne Leon. Grattis Fredrika som börjar blogga igen efter en tids uppehåll. Fredrika är en känd nöjesprofil i Stockholm.

Tack alla årets utställare, vad kul vi haft tillsammans och vad roligt vi haft Jennie Forsén, co-organizer! Stort tack till Daphne Leon, grym programledare och redigerare för Plaza Fashion TV! Vi ses nästa år igen! Stort grattis till Fredrika Johnson, event- och PR person som får följa med Daphne till Malta fyra dagar i September! Wow! Fredrika ansträngde sig hårdast i KIA-tävlingen!


29 mars, 2015

Nu kan du anmäla dig till Stockholm Beauty Week 2015!

Daphne Leon är Stockholm Beauty Weeks reporter i år igen!

Du ser årets program under PROGRAM är du även anmäler dig! Press och bloggare är välkomna till invigningen 10-13.00 Måndag den 27 april. Vi har härefter flera öppna programpunkter - kortare föreläsningar och behandlingar måndag-onsdag 27-29 april.

 

Daphne Leon är Stockholm Beauty Weeks reporter i år igen!

Välkomna till Stockholm Beauty Week 2015

Maria Forssén, Jennie Forsén och Linda Myrberg


26 augusti, 2014

Tack för Stockholm Beauty Week 2014!

Pingis Hadenius, Isabella Löwengrip "Blondinbella" och Madeleine Lithander, Stockholm Beauty Week

Pingis Hadenius, Isabella Löwengrip ”Blondinbella” och Madeleine Lithander, Stockholm Beauty Week

Premiären för Stockholm Beauty Week var en succé! Vi tackar alla deltagare och sponsorer Vi ses på Stockholm Beauty Week 2015!

Stockholm Beauty Week teamet


2 mars, 2014

STOCKHOLM BEAUTY WEEK

Möt skönhetsbranschen under tre dagar i Kungsträdgården 28-30 april!

Vi är glada över att tillsammans med våra medverkande företag genomföra Stockholm Beauty Week för första gången i Sverige.

Stockholm Beauty Week samlar bransch, allmänhet och media inom skönhet med ambitionen att lyfta fram de senaste trenderna inom skönhet.

Vi vill att Du på ett enkelt sätt ska hitta produkterna, inspirationen, tipsen och allt som får Dig att upptäcka just Din eller Dina kunders personliga skönhet.

Vi vill betona den inre skönheten och bjuder därför in till debatt och föredrag kring sunda skönhetsideal, miljömedvetenhet och skönhet i tiden.

Vi ser fram emot att presentera nya och redan väl erkända skönhetsmärken för Dig under dessa tre dagar i Kungsträdgården.

Välkomna till Stockholm beauty Week – Beauty as you are!

 


Skönhet engagerar. Följ Stockholm Beauty Week på instagram. Let’s make a statement!

Senaste inlägg