PROGRAM

18 maj •

17 maj •


tisdag 17 maj

PRESSVISNING

11.00-

ANMÄL DIG (OBS ENDAST FÖR PRESS)

(Anmälningsknapp längst ner till höger på sidan).

Pressvisning

12.30-
Pressvisning, Silicea presenterar Stora Hårtestet.

ANMÄL DIG


Hur fungerar solskydd?

13.00
Hur fungerar solskydd? Martina Richter, Skinplan berättar om ett helt nytt solskydd som hon patenterat internationellt!.

ANMÄL DIG


Solskydd del 2 med Sol de Ibiza

13.30
Från soliga Ibiza kommer grundarna bakom det ekologiska solskyddsmärket Sol de Ibiza och berättar om solskydd som inte skadar korallreven. I samarbete med Nordic Natural Beauty som visar sina varumärken på mässans plan 2.

ANMÄL DIG


DERMAPLANING

14.00
Hudvård & hudhälsa Skincare by Us.
Välkommen att se när vi demonstrera dermaplaning i kombination med en specialmask & led och pratar hudvård & hudhälsa.
Det är mycket fokus idag på trauma behandlingar såsom kemiska peel, microneedling men huden behöver även återhämtning för att kunna optimera sina funktioner och stärkas upp. Hur kan man jobba avancerat med och utan trauma för att åstadkomma maximala resultat? .

ANMÄL DIG


BEAUAGE / Dr.Grandel

15.00
Ivan Valencia bjuder in till TRENDSPANING i samarbete med Dr Grandel. Dr.Grandel bjuder på Ampull cocktails från ekologiska Elementsserien och Ivan smygberättar om sin nya serie Beauage!

ANMÄL DIG


FRANSKT MINGEL

16.30
Franskt Mingel med medverkande franska företag i närvaro av Frankrikes Ambassadör Monsieur Etienne de Gonneville. OBS! Special invites only.

ANMÄL DIG

endast särskilt inbjudna

Nakna hälsan 2.0. med triathleten och VM-medaljören Jonas Colting

18.15
I samarbete med det svenska nya hudvårdsmärket No Bond Beauty bjuder Jonas på sina bästa hälso- och uthållighetstips. Jonas Colting förespråkar en avskalad, minimalistisk och grundläggande syn på hälsa och livsstil. Jonas är en flitigt anlitad föreläsare och är nu aktuell med sin föreläsningsturné Nakna hälsan 2.0. Jonas och grundarna No Bound Beauty ger sin gemensamma syn på vikten av naturliga produkter - för hälsan och klimatet.

ANMÄL DIG


 

 18 maj • 

17 maj • 


Onsdag 18 Maj

PRESSFRUKOST

0900
Pressfrukost med Business France

ANMÄL DIG

endast press

Workshop med Oriflame - första passet.

10.15-10.45
Hudvårdsrutin för perfekt hy med Oriflames hudvårdsexperter. Du får prova på, experthjälp samt produkt med dig hem. FULLBOKAT.

Workshop med Oriflame - andra passet.

11.00-11.30
Hudvårdsrutin för perfekt hy med Oriflames hudvårdsexperter. Du får prova på, experthjälp samt produkt med dig hem. FULLBOKAT.

NANNIC HANDSPA

12.00
Nannic Handspa med Karin Byrud, hudterapeut Nannic Sverige . Prova nya Nannic handspa som är en perfekt behandling samtidigt som hudvårdsbehandlingen/kroppsbehandlingen eller klippningen pågår. För press och salong.

ANMÄL DIG


SKÖNHET INIFRÅN OCH UT

12.30
Skönhet inifrån och ut med Johanna Bjurström, hudterapeut och grundare Holistic Health Academy. Seminariet är i samarbete med Silicea.

ANMÄL DIG


Ekologiskt på Salongen

13.15
Ekologiskt på salongen och näring som hudvård. Möt Angelika Tjernström som driver tre60naturkosmetik, utbildning i hudvård och näringslära samt distribution av ekologisk och naturlig hudvård mot salonger. På plats finns även Carina Swartz, Rosenserien och Nathalie, make up artist på Nova Concept som bla har franska ekomärket Zao Makeup. Eventet ger dig mer info kring vad som skiljer ekologisk och naturlig hudvård från mer traditionell hudvård och hur du kan tänka kring kostval för en bättre hy och välmående. Bubbel och goodiebag i samarbete med Rosenserien och Zao Makeup.

ANMÄL DIG


PLASMA PEN 3.O

14.00
Plasma Pen 3.0. Plasma Gun är en patenterad plasma och en fransk revolution - plasma helt utan konvalescens.

ANMÄL DIG


Den nya lagen kring estetiska injektioner

15.15
Den nya lagen kring estetiska injektioner. Möt läkaren Karima Djoumi som berättar om vad lagen innebär, för konsumentens trygghet och rättigheter och för klinikers ansvar.

ANMÄL DIG


GÖR RÄTT KOSTVAL EFTER DIN INRE KOMPASS

16.00
Gör rätt kostval efter din inre kompass. Bästsäljande författaren och näringsfysiologen och tillika hälsogurun och entreprenören Fredrik Paulun är aktuell med en ny bok som han lanserar på Stockholm Beauty Week tillsammans med hälso- och hudanalysföretaget Dynamic Code som medverkar på mässan. Hälsokompassen är en föreläsning hållen av Fredrik Paulún och den bygger på hans senaste bok med samma namn. Fredrik förklarar hur man kan lyssna på sina instinkter, sin inre kompass, för att göra rätt kostval. Han berättar hur man får kompassen att fungera optimalt och berättar om de livsmedel som kan ätas helt efter eget tycke.

ANMÄL DIG


HÅLLBARHET I SKÖNHETSBRANSCHEN

17.00
Hållbarhet i Hudvårdsbranschen med skönhetsjournalisten Agneta Elmegård, Aftonbladet och bloggen Skönhetsredaktörerna.

ANMÄL DIG


Doftprovning och avslutningsmingel med Carthago Fragrance

17.30
Doftprovning och avslutningsmingel med Carthago Fragrance - det svenska parfymhuset som hämtar sina råvaror direkt från bönder. Kom och dofta av vårens skörd och delta på resan i doftsinnets värld med grundarna Idris och Magnus (som grundat Mackmyra). Dryck och tilltugg.

ANMÄL DIG


 18 maj • 

17 maj • 


Genom att anmäla dig till enskilda programpunker och ange namn, e-post, telefon och företag godkänner du att dina personuppgifter sparas under max 24 månader för att veta vilka som är anmälda till respektive programpunkt under Stockholm Beauty Week och för att kunna marknadsföra framtida evenemang. Stockholm Beauty Week arrangeras av Heart of Stockholm AB

Namn: *


Mailadress: *


Telefon:


Företag: