Stockholm Beauty Week äger rum tisdag 17 maj och onsdag 18 maj 2022. Arenan är samma härliga palats såsom iår - Norra Latin.
Mässan ägde rum som första mässa dagen efter pandemirestriktionerna och vi hade fullt ös från öppning till slut. ca 2000 persober besökte oss i år, ca hälften från branschen och hälften skönhetsintresserade konsumenter och influencers. Varmt välkomna att medverka 2022!
Nästa år kommer vi ha ett program i vårt seminarierum från öppning till stängning. Vi fortsätter med instalives där vi intervjuar utställare och medverkande i vår tävling Stockholm Beauty Week Award. Följ oss på instagram för att inte missa våra livesändningar. Och följ iss på facebook för att se alla blogginlägg och nominerade- dessa ser du även i vår blogg här på siten!

För att hålla kontakten med bransch resp skönhetsintresserade har vi även lanserat nyhetsbrevet Stockholm Beauty Weekly. Vill du få brevet och alltså inte missa produktnyheter och annan info om branschen och mässan: Maila till oss på Stockholm Beauty Week på osa@stockholmbeautyweek.se