Stockholm Beauty Week intar Grand Hotel, Spegelsalen och intilliggande salar en heldag 22 november, efter förra årets succé.

Nedan visas vårens årets utställare.
På Grand Hotel har vi även seminarier och vi avslutar dagen med mingel och prisutdelning på kvällen. Preliminära öppettider 10.00-21.00 Kontakta oss om du vill ställa ut, medverka på Stockholm Beauty Week Award eller undrar över biljetter.
Stockholm Beauty Week arrangeras den 22 november för 10 gången i rad och vi har även en mässa till våren - också på Grand Hotel. För ev. frågor tveka inte att ringa ansvarig Maria Forssén 0708-733637.

MARIA ÅKERBERG

MARIA ÅKERBERG familjeföretaget från Frillesås och idag Sveriges ledande naturliga varumärke inom professionell hudvård medverkar på Stockholm Beauty Week 2022!
Från vår egen fabrik erbjuder vi djupverkande hudvård, hårvård och makeup för en vackrare värld. Deepskin Organics® är vår devis - Det är så vi gör skillnad.
Välkommen att träffa oss på Stockholm Beauty Week 2022!

Australian Glow

Australian Glow är det renare och grönare alternativet inom brun-utan-sol kategorin, och är fast beslutna att driva förändringar genom innovativa och gröna produkter samt förpackningslösningar
Det är just därför vår flaskförpackning är tillverkad av 100% återvunnen Ocean Waste Plastic (OWP) och alla produkter är tillverkad med närande och återfuktande ingredienser som är ekologiska, naturliga och veganska.
Australian Glow ge dig en naturlig gyllenbrun ton med otrolig lyster. Get Ready to Glow!

PRX-T33 Derma Pro Medical

Derma ProMedial i Anderstorp @prxt33_sverige är den officiella distributören i Sverige av PRX-T33 - nålfri biorevitalisering.
En hybrid mellan Kemisk Peeling och injektionsbehandling för alla hudtyper som med få eller inga sidoeffekter och med omedelbar verkan revitaliserar huden med djup återfuktning, volymbyggande ”plumping” och reducering av rynkor och linjer.
Dessutom är PRX-T33 en effektiv behandling mot ojämn hudton/pigmentering. Välkommen att prata PRX, som nu även har uppdateringar för din klinik.

Medicera

Medicera är en svensk innovatör, producent och distributör av skin tech, estetik och klinikutrustning.Utöver våra egna produkter, Infuzion, SkinPlan och V Soft Lift, är vi officiella distributörer för ytterligare 10 varumärken.
Vi hjälper dig utveckla din klinik/salong, ser till att du är trygg med produkterna du använder, och driver arbetet mot en hållbar bransch, där du vill fortsätta vara verksam i många år framöver.
På Stockholm Beauty Week kommer vi bland annat visa vår nyhet SunControl, ett solskydd med en patenterad UV-metod för att guida exakt hur länge du kan vara ute i solen utan att bränna dig.

DR. SCHRAMMEK

Dr. Schrammek är tysk innovativ högteknologisk hudvård framtagen av hudläkare med expertis inom allergi, anti age och naturmedicin och som sträcker sig över tre generationer.
En känd och stor stolthet är Dr. Schrammek’s Blemish Balm - världens första BB-cream från 1967.
På Stockholm Beauty Week kommer vi bla utföra vår behandling GREEN PEEL® PARTYPEEL. Varmt välkomna till vår mässplats på andra våningen!

SunControl

SunControl är ett helt nytt solskydd med en ny standard utvecklad av innovatören och entreprenören Martina Richter, Medicera. I programmet kan du anmäla dig till ett seminarium i pressrummet om SunControl. Tisdag 17 maj kl 13.
SunControl är ett smart solskydd med en patenterad metod för att kunna ta reda på hur länge du kan vara säker i solen. Under locket på flaskan finns en UV-sensor som på 1 sekund mäter solens styrka.
SunControl är skapad för att skydda de områden som oftast exponeras mest för solen: händer, nacke, ansikte och öron. Innehåller berikande och skyddande ingredienser som Vitamin E, betain, ectoin, sötmandelolja och karanjaolja.

Spotlight Oral Care

Spotlight Oral Care utvecklades 2016 av två tandläkare i syftet att skapa de bästa munvårdsprodukter och att utbilda och främja munvård.
Vårt produktsortiment kombinerar de senaste framstegen inom forskning av munvård med högsta kvalitet på veganska ingredienser och miljövänliga förpackningar.
Vi erbjuder säkra och effektiva munvårdsprodukter som innehåller kliniskt bevisade aktiva ingredienser för ditt specifika behov.

Cámic Beauty

Cámic Beauty är ett Svenskt nytt naturligt "no makeup feel" märke med produktion i Italien.
Cámic Beauty är veganskt och innehåller hudvårdande ämnen och har idag puder, rouge, highlighter och bronzer i vackra askar och lipgloss i fantastiska färger.
Lipglossen är bla berikad bla med hyaluronsyra för en plumpande effekt. Missa inte Cámic på beuty week!

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills är tillbaka på Stockholm Beauty Week!
. Anastasia Beverly Hills är makeup märket från Kalifornien som satte brynen på kartan i skönhetsvärlden
Anastasia Bevery Hills medverkar med hela sin palett på beauty week 2022 och fixar ditt glow, dina bryn och makear från de senaste paletterna! We can´t wait!

DERMA E

DERMA E startade sin verksamhet i en lite hälsokostaffär i Kalifornien. Ryktet om en E-vitaminbaserad fuktcreme som visade goda resultat spred sig snabbt och succen för DERMA E var ett faktum.
.Idag är DERMA E ett av de största varumärkena för naturlig ansiktsvård i USA. Hela utbudet är 100 % veganskt
DERMA E använder naturens mest effektiva ingredienser. Produkterna formuleras med de mest effektiva naturliga antioxidanterna och vitaminlösningarna för att säkerställa att de ger bästa resultat utan användning av skadliga kemikalier.

New Nordic

New Nordic är ett svenskt bolag med över 30 års erfarenhet av att utveckla innovativa kosttillskott och skönhetsprodukter.
Produkterna är baserade på varsamt utvalda och noggrant sammansatta örtextrakt.
Beauty In & Out by New Nordic är ett prisbelönat sortiment för hud och hår som tillgodoser naturlig skönhet både inifrån och utifrån. Välkommen till vår monter - entréplan till vänster!

Dynamic Code

Dynamic Code är ett svenskt diagnostikföretag med eget labb i Linköping som utvecklar hemmatester inom hälsa.
Testerna SKIN och BODY är proaktiva så tillvida att du kan ändra på din kosthållning och hudvård beroende ditt testsvar. Testerna är ett bra verktyg för t ex hudterapeuter, kostrådgivare, personliga tränare för sina kunders ultimata val av hudvård, kost och kosttillskott.
Tillsammans med näringsfysiologen Fredrik Paulun, aktuell med boken Hälsokompassen bjuder Dynamic Code in till en inspirerande föreläsning Onsdag den 18 maj kl 16!

Esse Skincare

Resultatinriktad hudvård som återställer ditt ekosystem och främjar din huds mikrobiom med kraften av grön kemi.
Vi är ekologiskt certifierade, vegan-märkta och vi testar givetvis inte våra produkter eller ingredienser på djur (PETA). Vi är ett plast och koldioxidneutralt företag.
Besök vår monter för att prata mer om framtidens hudvård och boka upp dig på en kostnadsfri probiotisk ansiktsbehandling.

Belissas Whitening

Belissas Whitening från Stockholm är ett av Skandinaviens mest populära varumärke inom hemmatandblekning.
Vår Nöjd-Kund-Garanti är sedan start vårt största ansvar och passion.
Vi levererar säkra produkter som ger resultat, Vi garanterar nöjda kunder. Välkommen att besöka oss på Stockholm Beauty Week!

Parisa Beauty

Parisa Beauty är ett svenskt nystartat kosmetika märke framtaget av innovatören Parisa Genaveh som äger Estetikstudion och har 13 års erfarenhet av klinikbranschen. Parisas vision är att synliggöra kvinnor i alla åldrar och att göra smink enkelt och kul!
I samarbete med en kosmetik professor med specialitet inom medicin, allergi och anti age har hon tagit fram dessa produkter med ett brett spektrum av färger för att matcha allas behov.
Parisa Beauty innehåller de absolut bästa ingredienserna för att ge dig det bästa - lyxiga produkter i vacker förpackning. Vi lanseras på Stockholm Beauty Week för konsument, retail och salong.

Qryo

Qryo är det innovativa svenska skönhetsföretaget som erbjuder det senaste utan kirurgiska ingrepp för säkert och effektivt resultat.
Testa behandlingar på plats! Oslagbara resultat på fettreducering, toning, cellulitborttagning och ansiktslyft.
Qryo visar upp sin senaste nyhet INSCULPT som med hjälp av elektromagnetiska muskelsammandragningar ökar styrka och muskelvolym. Fråga oss om konceptet hur du bygger upp din salong smart när det gäller både resultat och intäkter.

Padel United

Padel United och Stockholm Beauty Week har inlett ett samarbete som presenteras på Stockholm Beauty Week!
Padel United har gjort padel tillgängligt runt om i Sverige och är idag världens största padelaktör.
Let´s join the movement!

V CARBON - Hollywood Peel

Svart Magi på burk - En ny avancerad behandling baserad på senaste trenden med aktivt kol och syror som tillsammans ger unik uppstramande behandling.
Djuprengöring, fasthet/elasticitet, lyster och vitalitet. En ny teknologi för resultatinriktad anti-åldrande vård.
Officiell distributör Derma ProMedical www.dermapromedical.se 0371-184 66

Jolie France - 14 brands de La France!

Stockholm Beauty Week in collaboration with Business France proudly presents 14 French beauty brands at the Jolie France French Corner, on the entrance level on the left!
As the Trade Commission of the French Embassy, Business France helps promote French companies seeking to expand their presence internationally by introducing them to potential partners, like distributors and retailers in Sweden. The Jolie France French Corner also lets visitors experience France through the exhibitors' wonderful selection on site at Beauty Week.
The Jolie France French Corner will be officially inaugurated by French Ambassador Etienne de Gonneville on Tuesday 17 May at 16.00 Big Stage floor 2! Welcome to Stockholm Beauty Week Business France!

Klytia

KLYTIA is a French historic brand founded in 1895 by a business woman, at the origin of the 1st Beauty Institute in the world and one of the first beauty schools.
We specialize in personal and professional skincare for beauty institutes and spas, offering clean beauty and 100% vegan products.
Modern skincares from KLYTIA Les Chronosoins ® are based on chronobiology.

Patrice Mulato- Professional Haircare

Business France proudly presents Patrice Mulato, one of 13 French beauty brands at the Jolie France French Corner, on the entrance level on the left!
Patrice Mulato is the leader in the French market for Professional and Natural hair care. Patrice Mulato offers a large range of 150 references for all hair types.
Patrice Mulato is both natural and environmentally friendly, and offers healthy products that are proven to be effective. Welcome to Patrice Mulato at the French Beauty Corner!

Lothantique

Our story began in the 1920’s in a small village in the South of France.
We select only the best ingredients in order to bring you the finest selection of effective and luxurious bath, beauty and home fragrance products.
All our products are made in France, and our fragrances are specially created for Lothantique in Grasse, capital of perfume.

DYP Cosmethic

DYP Cosmethic is a French make up brand offering a hole range of quality make up and tools with formulations that are 100% natural and organic certified.
DYP Cosmethic has developed a concept of combining the beautiful and the ecological, the 'fun' and the ethical, the precious and the economical.
DYP Cosmethic uses flowers as ingrediennts for colours and personalisation with the refillable case with a variety of multicoloured possibilities.

Into the Beard

Created by two childhood friends from the Jura, INTO THE BEARD offers natural beard and shaving care products for men inspired by nature.
We believe in getting back to the simple things. Our products are made in the French Alps with local partners, natural and/or organic ingredients.
Trust us, we have formulated our products to be effective, healthy, incredibly awesome and easy to use!

Compagnie du Midi

Founded in Marseille in 1894, our Factory is one of the last historical soap factories in Marseille to perpetuate the recipe and ancestral know-how of the traditional Marseille soap!
It is boiled in a cauldron using only vegetable oils without any additives.
Our range combines the tradition of Marseille with modernity, through a range of authentic body and home care products, a large majority of which are Ecocert-labelled (Cosmos-organic and Cosmos-natural).

Laboratoire Altho

In the heart of Gers countryside (southwest of France), Laboratoire Altho develops and manufactures 100% natural products.
Their product range is composed of organic essential oils, floral waters, vegetable oils, herbal teas, plant active ingredients, propolis and hive products.
Laboratoire Altho has a large natural cosmetic range and will meet you at the French Beauty Corner of Stockholm Beauty Week, floor one.

Luceo - CBD Skincare

LUCEO är ett svenskt nystartat hudvårdsmärke från Stockholm med inriktning på CBD.
Produkterna är extra lämpade för en mogen, lite känsligare och torr hy som behöver lite extra kärlek. LUCEO lanseras på Stockholm Beauty Week för konsument, retail och salong.
Produkterna består av naturliga aktiva ingredienser, är rika på antioxidanter och är givetvis labb-testade. Ett extra plus är att inga parfymer är tillsatta och därför är allt unisex.

FILLMED

FILLMED Laboratoires (tidigare en del av Filorga) grundades 1978 i Frankrike av hudläkaren Michel Tordjman.
FILLMED är experter inom anti-ageing, och har utvecklat estetiska och kosmetiska produkter som hudvård, fillers, serum och peelingar.
.FILLMED distribueras i Norden av Astomed och hälsar dig välkommen till Stockholm Beauty Week Plan 2.

CMSlim

CMSlim är en body shaping maskin - huduppstramning- Fettreducering- Muskeluppbyggnad för salongen.
CMSlim ger snabba resultat inför sommaren. CM Slim säljs i Sverige av Astomed.
Prova CM Slim på mässan - vi finns på plan två!

Hanna&Ong–Beauty&Nature

Hanna&Ong är distributörer för det exklusiva ekologiska hudvårdsmärket från Paris, Fleur's (ECOVADIS GOLD) och det tyska hudvårdsmärket Hesse. Vår vision är att synliggöra alla sköna snygga medelålders kvinnor.
Vi driver även en skönhetsklinik i Helsingborg som erbjuder ansiktsbehandling, terapeutisk massage, fotmassage och har en boutique yogastudio.
Våra behandlingar är icke-invasiva och många utgår från vår kunskap i Vietnamesisk traditionell medicin samt vår kärlek till kvinnan!

Dsmile

Dsmile är Sveriges största produktleverantör med skonsam kosmetisk tandblekning för salong & klinik. Blek dina tänder på ett skonsamt sätt utan ilning och isning med resultat på 2-9 nyanser.
Dsmile är en kosmetisk produkt som endast frisätter mindre än 0.1% väteperoxid, är europatillverkad och vi samarbetar med GMP-certifierad tillverkare. Dsmile erbjuder kvalitetsutbildning inom tandblekning och kommer demonstrera tandblekning på plats på Stockholm Beauty Week.
Vi kommer erbjuda fina priser på startpaket & utbildning för den som vill utöka sin verksamhet med framtidens skönhetsbehandling. Hoppas vi ses!

Nannic

Nannic är ett av de ledande hudvårdsföretagen för salonger och kliniker och i Sverige finns Nannic behandlingar på över 300 salonger.
Nannic har kompletta lösningar för salonger med möbler, apparatur, kläder och hudserier och är kända för sina NBE behandlingar.
Nannic har idag även en hårvårdsserie och på Stockholm Beauty Week lanserar men bla produkterna Excellence serum, UV Shield och Golden Legs!

REVIDERM

REVIDERM är professionell och resultatbaserad hudvård, makeup och klinisk apparatur från Tyskland.
REVIDERM finns på den svenska marknaden sedan 2021 på utvalda kliniker och retail.
Lär känna REVIDERM på plats och ta chansen att analysera din hud på djupet med en högteknologisk SkinAlyzer – på endast ett par minuter! Stockholm Beauty Week plan 2.

Gilda Liljeblad

Gilda Liljeblad är en prisbelönt hudvårdsserie grundad på vetenskap med tre viktiga grundstenar AHA-syror, A-vitamin (retinol) och mikroinkapsling.
Aktiva ingredienser och en unik teknologi som håller ingredienserna färska och verksamma hela vägen in i huden.
Gilda Liljeblad välkomnar dig till Stockholm Beauty Week 2022. Gila Liljeblad barrier creme tog hem bästa ansiktskräm Stockholm Beauty Week Award 2021!

Exceed

Exceed är microneedling ab hög kvalitet made in Germany.
Besök Medicera på Stockholm Beauty Week plan 2 för att få veta mer.

Circadia

Circadia är ett professionellt hudvårdsmärke som jobbar med hudens egna funktioner för maximera resultat och optimera hudhälsan.
Circadia är för dig som älskar att vara kreativ i behandlingsrummet och möjligheten skräddarsy behandlingar utifrån Din kunds önskemål.
Circadia distribueras av Skincare by Us som medverkar på Stockholm Beauty Week, plan 2 Stora Salen!

Dr Grandel

Dr. Grandel, ett internationellt familjeföretag i flera generationer, känt för sina glasampuller med aktivt serum som har tillverkats i 65 år.
All tillverkning, forskning, utveckling, produktion och paketering sker i egen toppmodern fabrik i Tyskland. Från 100% naturlig hudvård till högteknologiskt framtagna produkter.
I Sverige finns 10 olika linjer och nya serien SensiCode med probiotika gjorde stor succé på SBW och vann pris för bästa ansiktsmask 2021.

Beauty of Sensitive Skin™

Beauty of Sensitive Skin™ är ett prisbelönt naturligt, veganskt hudvårdsmärke som ger stödet och verktygen som behövs för att hjälpa dig att leva ditt mest lysande liv.
Alla produkter är tillverkade med naturliga ingredienser med den senaste vetenskapliga tekniken, dermatologiskt testade för att passa alla hudtyper, även de som lever med eksem, rosacea, psoriasis och spädbarn.
Beauty of Sensitive Skin™ är skapad med kärlek, driven av naturen och utvecklad av experter. Upptäck produkterna plan 1!

YOPE

YOPE är ett prisbelönat, internationellt varumärke med produkter inom området personlig omvårdnad för kroppen och rengöringsprodukter för hemmet – skapade med miljövänliga, naturliga ingredienser och karaktäristiska dofter som är säkra för människor, djur och miljön.
YOPE är miljövänliga, veganska, hållbara och inte minst vårdande produkter av hög kvalitet, som är effektiva och ett nöje att använda.
Utvecklat och skapat för dig, för oss, och för hela familjen. Upptäck YOPE på plan !!

Z&MA

Z&MA proposes organic, eco-friendly and made in France beauty essentials.
With Cosmébio or Cosmos Organic-certified formulas, the brand develops healthy, effective, and sensorial cosmetics formulated with natural ingredients, without compromising pleasure and efficiency
Z&MA will brighten up your bathroom shelves with a clean and bio-positive range!

Jimmy Boyd Perfumes

Parfymhuset Jimmy Boyd (Barcelona) har skapat doftkollektionen Eau de Cologne Bio-dynamic Collection, som består av åtta olika dofter.
Dofterna nspirerar till olika sinnesstämningar och alla dofter i kollektionen är lätta och ger en uppfriskande känsla.
Jimmy Boyd Perfumes distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution.

Oriflame

Efter succén förra året medverkar Oriflame med sin hudvårdsserie! För Oriflame är hudvård en del av en livsstil; att vara hälsosam, njuta av vacker hy, att uttrycka dig själv och ha kul.
Oriflame är ett svenskt företag som sedan starten 1967 utvecklat säkra och effektiva skönhetsprodukter med hjälp av naturliga ingredienser och den senaste vetenskapen.
I Oriflames sortiment hittar du allt från avancerad hudvård till skönhets- och wellnessprodukter som är ansvarsfullt framtagna med kliniskt bevisade resultat.

Niva Lashes

Niva Lashes är märket som står för hög kvalitet med noga beprövade produkter av de prisbelönta ägarna.
Niva Lashes har produkter för fransförlängning, lashlift och browlift. Utbildningar finns på flera orter runt om i Sverige hos lärare som tillhör världens toppelit inom branschen.
Med Niva Lashes produkter och utbildningar kan du som stylist känna dig trygg och säker i ditt arbete. Besök oss - vi utför browLift på Stockholm Beauty Week 2022!

Powerlite - IPL maskiner Made in Sweden

Powerlite är kända för sina säkra, kraftfulla och effektiva IPL-behandlingar (intensivt pulsat ljus) för bl a hudföryngring, ytliga kärl, pigmenteringar, rosacea och permanent hårborttagning.
Powerlite800 är vår snabbaste och mest flexibla maskin någonsin. Powerlite800 utvecklas och tillverkas i Mölndal/Sverige vilket innebär högsta kvalitet och närhet till support.
Powerlite har tillverkat IPL-maskiner i 20 år. I vårt sortiment har vi även Powerlite Needle Pen samt MASQ+ sheet masks.

Lash Gallery

SVERIGES LEDANDE VARUMÄRKE INOM LASH OCH BROWLIFT. Lash Gallery 2017 i Sverige av skönhetsterapeauter med mångårig erfarenhet inom skönhetsindustrin.
Lash gallery är idag stört inom lashlift och browlift, med grossister och salonger över hela Sverige.
Under Beauty week finns det möjlighet för nya återförsäljare att ansluta sig och för salonger samt privatkunder handla till mässpriser.

Gocciani

Sveriges ledande distributör och samarbetspartner till frisörer i Norden.
Gocciani förser frisörer med ett utvalt sortiment av kvalitetsprodukter och hjälper frisören att driva en lönsam salong. Nu lanserar de även en konsumentsite i samarbete med Sveriges frisörer och som presenteras på mässan.
Under Beauty Week på plan 2 direkt till höger i stora Salen kan du få ditt hår stylat av våra duktiga frisörer som jobbar på salonger i Stockholm med en blandning av våra stylingprodukter. Gocciani visar upp svenska hårvårdsmärket Reborn som föryngrar ditt hår genom keratin och hyaluronsyra och smyglanserar vårt senaste tillskott - DC Hairsolutions, tapeextensions med högsta kvalitet för lång hållbarhet och glans.

Re-born

Svenska hårvårdsmärket Re-born som föryngrar ditt hår genom keratin och hyaluronsyra.
Re-born föryngrar ditt hår - återfå fukt och liv - du märker skillnaden efter en tvätt.
Re-Born lanseras på Stockholm Beauty Week hos Gocciani. Välkommen til Plan 2, Stora salen direkt till höger.

V/SITEUR Parfum

The creations of V/SITEUR will take you on a journey to specific places and moments in time. Each with its own balance between light and darkness. Just like life itself.
Sensations are temporary. Memories fade. In the end, we are just visitors (visiteurs in French) in our own reality.
V/SITEUR was born in Stockholm by memories from journeys and created with perfumers in France. V/SITEUR comes in in three fragrances in both full size and sample sizes - you get the sample size to try with your order!

Mykita Creations

A Unique collection of South African handmade and sustainable creations. The Collection consists of cushions and bed throws of the highest quality. The interior items are made of 100% linen.
All items are produced locally in South Africa. This production enables the strengthening of local communities.
The artist work with great attention to detail with each design a unique creation. Hand dying and sewing by hand create beautiful works of art. Each item is a Unique addition to your home! #mykitacreations

Infuzion

Infuzion är en skin booster utan nålar.
Infuzion kan du prova på Stockholm Beauty Week plan 2 hos Medicera.

RNW - K Beauty från MyNeed

Myneed erbjuder noggrant utvald koreansk hudvård för den skandinaviska marknaden genom RNW och KNW. RNW tog hem briset bästa hudvårdsserie Stockholm Beauty Week Award 2021!
RNW har under lång tid studerat hudens inflammatoriska reaktioner och orsaker till åldrande. Påverkan från utomhusmiljö och den skadliga miljö som moderna människor utsätts för irriterar huden och bryter ner dess balans, vilket gör den allt mer känslig & sårbar. RNW har en komplett lösning för att återfå frisk, vacker och uttrycksfull hud.
På Stockholm Beauty Week 2022 lanserar MyNeed den ekologiska serien KNW!

Rosenserien och Sweden Eco

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie från 1984 med 100 % naturliga och veganska produkter. Alla produkter är godkända av Djurens Rätt och Cruelty Free International.
Sweden Eco Skincare for men är en hudvårdsserie framtagen för den medvetne mannen som vill ha resultat och värna om sin hälsa och miljön.
Tony Irving som varit med och tagit fram Sweden Eco - presenterar nyheter på plats på Stockholm Beauty Week.

UNIVERSKIN

UNIVERSKIN™ är inte bara hudvård, utan en personlig behandlingsplan för din hud.
Med en hudanalys som grund tar vi fram en personlig formula som innehåller de aktiva ämnen som effektivt inriktar sig på dina eventuella hudproblem.
Utifrån 19 aktiva ämnen skapar vi på plats på Stockholm Beauty Week ett specialanpassat serum med en unik sammansättning av aktiva ämnen utifrån din huds behov. Välkommen till Plan 2!

Saga of Idun - med havets vitaminer

Saga of Idun är aktiva hudvårdsprodukter från västkusten framtagna genom forskning. Produkterna är rika på vitaminer och innehåller ett algextrakt dom ger lyster.
Produkterna verkar skyddande mot föroreningar såsom avgaser, som efter solen är den största anledning till att huden åldras.
Idun en hyllning till den moderna aktiva kvinnan som vill leva hälsoinspirerat och använda produkter som är bra för både huden och miljön.

Tatto Mender

Varumärket Tattoo Mender är resultatet av ett samarbete mellan en entreprenör med intresse för hudvård och en tatuerare med kunskap om eftervård.
Tanken att kunna erbjuda en komplett eftervårdsserie till tatueringskunderna ledde till utformandet av Post Tattoo Care.
Vår filosofi bygger på att behålla de traditionella eftervårdskoncepten men att addera innovativ hudvårdsvetenskap. Träffa Tattoo Mender på Stockholm Beauty Week, plan 2, direkt till vänster Stora Salen!

Pure Habit

Pure Habit - Webbshop med utvald kvalitativ, hållbar hudvård & make-up.
Pure Habit är även distributörer för det egna märket Terese&Soon, Derma E - Clean Beauty med avancerad hudvård och Katherine Cosmetics - naturlig high end makeup från USA
Pure Habit medverkar på Stockholm Beauty Week 2022 och visar hela sitt sortiment med bla CBD skincare från DERMA E och fina paletter från Katherine Cosmetics.

Trendspaning med Ivan Valencia

Trendspaning med Ivan Valencia, skönhetsprofil och konceptutvecklare inom hudvård som inom kort är aktuell med egna konceptet pch serien Beauage.
Dr.Grandel bjuder på Ampull cocktails mingel och berättar om den ekologiska serien Elements, som är baserad på vetegroddar!
Anmäl dig i programmet till eventet som äger rum i pressrummet på Stockholm Beauty Week kl 15 den 17 maj.

Showermousse

Showermousse offers modern mousse products for body and well-being.
All shower mousse products are 100% vegan, cruelty-free and made in Germany.
Showermousse cares for and protects against drying out. Dermatologically tested. Distribueras worldwide av Fruity by Amalia AB.

Geodora Perfumes

GEODORA is a French luxury perfume brand born in Provence near Grasse, created by a French perfumer, with the aim of bringing a new approach to the luxurious world of perfumery.
Only the best ingredients are used in the GEODORA range, designed and manufactured in France.
Our perfumes relies on our choice of a long maturation process to ensure the desired depth and quality of the scents is achieved, and optimal storage and packaging through the use of light resistant aluminium bottles.

BONNE drinks

BONNE är en god kolsyrad dryck framtagen av hudterapeuter för att bibehålla en normal och frisk hud.
BONNE finns i 2 smaker + en neautral och är späckad med vitaminer, mineraler bla zink och magnesium och även probiotika. Fri från koffein (som hämmar vårt upptag av viktiga vitaminer och mineraler)
BONNE välkomnar dig till Stockholm Beauty Week 2022 och bjuder på smkprov och foto options mm i sin BONNE BAR 1 tr upp mitt emot stora salen!

Skinfill

SkinFillär ett resorberbart, biokompatibelt, veganskt, biologiskt nedbrytbart, sterilt, mycket renat, säkert fyllmedel.
Skinfill kommer från PromoItalia, världskänd leverantör av de senaste behandlingarna. Skinfiller finns i 3 olika versioner: Silver, Gold och Diamond och har CE-märkning.
SkinFill varar upp till 9-10 månader och är lätt att injicera. Skinfill distribueras i Sverige av PromoSweden av läkaren Karima Djoumi. Välkommen till PromoSwedens seminarium kring de nya reglerna kring injektioner, ur ett kund och ur ett klinikperspektiv. Seminariesalen kl 15.15 dag 2.

Sol de Ibiza

Sol de Ibiza - lanseras på Stockholm Beauty Week!
Sol de Ibiza är ett av Europas ledande företag av hållbara solskydd. Serien består av solida mineral solskydd, 100% naturligt, veganskt och har effektivt solskydd av Non-nano zinkoxid filter som skyddar mot både UVA och UVB.
Distribueras av Nordic Natural Beauty.

Frezyderm

Frezyderms Sun Screen Velvet är en prisvinnande solskyddsserie som förenar det bästa inom solskydd med det bästa inom kosmetik. Sun Screen Velvet är ett transparent, sammetslent och kladdfritt solskydd som absorberas snabbt och låter huden andas utan att täppa till porerna.
Sun Screen Velvet är utvecklad genom en patenterad Second Skinteknologi som gör att solskyddet lägger sig på huden som en osynlig ”andra hud”, samtidigt som den innehåller effektiva solfilter som skyddar huden mot hela solljusspektrat.
Huden får en behagligt sammetslen känsla samtidigt som den skyddas mot för tidigt åldrande och missfärgningar orsakade av solen. Sun Screen Velvet Face, SPF30 och 50+ finns i en ofärgad och tonad variant. Till serien hör också Sun Screen Velvet Body SPF50+. Utvecklat av grekiska Frezyderm och finns i i ett 40-tal länder och distribueras av Snow Crystal Sweden. Finns på online apotek och på hemsidan samt på Stockholm Beauty Week!

PLASMAGUN

Plasma Pen 3.0. Plasma Gun är en patenterad plasma och en fransk revolution - plasma helt utan konvalescens.
Martin Ricter på Medicera berättar mer om PLASMAGUN o pressrummet plan 1 kl 14.00 onsdagen den 18 maj på Stockholm Beauty Week.
Anmäl dig i programmet under PROGRAM!

Olive Wellness

Olive Wellness brinner för medelhavskost och olivoljans oslagbara antioxidanta egenskaper och distribuerar naturliga och veganska hälsoprodukter för kroppens inre och yttre hälsa.
Vi är exklusiva distributörer för det Italienska hudvårdsmärke Olivella, där alla produkter är framställda på 100% virgin olivolja - "The Mediterranean Diet For Your Skin"
På Stockholm Beauty Week bjuder vi på smakprov av den exklusiva olivoljan The Governor - en av världens mest hälsosamma olivoljor med ovanligt höga halter avpolyfenoler, Oleocanthal & Oleacein, som är en superfood för hälsan.

Human + Kind

Human + Kind fokuserar på att tillhandahålla förenklad, etisk hudvård som är kemikaliefri och miljömedveten och framförallt inte skadlig för din hud.
Genom att eliminera behovet av flera hudvårdsprodukter och en dyr hudvårdsrutin skapades Human + Kind med den tidspressade individen i åtanke.
Vi samarbetar med vårdpersonal och ledande experter - hudläkare, barnläkare, apotekare och forskare - för att utveckla en överlägsen förståelse för hud och hår och naturliga ingredienser för att ge dig de bästa lösningarna.

G.M. Collin

G.M. COLLINs resa började 1957, när Dr. Lapinet, en berömd parisisk hudläkare, banade väg för användningen av kollagenpartiklar på brännskador för att hjälpa till att läka och återfå det friska utseendet på deras hud.
G.M. COLLIN, en obestridd ledare inom dermo-korrigerande hudvårdslösningar, utvecklar alla produkter med det kontinuerliga målet att tillhandahålla toppmoderna produktformuleringar
G.M. Collin presenteras på Stockholm Beauty Week 2022 av distributören Skincare by us plan 2 Stora Salen!

Terese&Soon

Terese & Soon är en ny, svensk och ekologisk hudvårdsserie. Vi vänder oss till moderna och medvetna kvinnor och män som, precis som vi, månar om såväl vårt välbefinnande som vår miljö.
Vår miniserie Everyday är allt du behöver för en fungerande hudvårdsrutin – en cleansing mousse och en face moisturizer – som räcker hela dagen.
Vi menar att två produkter är allt du behöver för en grundläggande hudvårdsrutin. Det kallas skip care och är den nya minimalistiska hudvårdstrenden som nu sveper över världen.

More Cosmetics

More Cosmetics är ett svenskt varumärke som tillverkar i Sverige och erbjuder ett nytt koncept kring makeup och konsumtion. More Cosmetics palett är nominerad i Stockholm Beauty Week Award kategori Innovation!
More Palette gör det möjligt att välja de färger som du faktiskt kommer att använda. Paletten passar för alla märkens refill produkter och fäster lätt på palettens magnetbotten.
More Palette kan även byggas på höjden. Istället för att köpa många paletter som innehåller många olika skuggor som man inte använder, är More Cosmetics koncept att skräddarsy sin egen favoritpalett. More Cosmetics vision är att minimera plast i skönhetsbranschen.

Lifetime Clinic

Lifetime Clinic är Sveriges största klinikkedja och medverkar på Stockholm Beauty Week 2022!
Lifetime Clinic gör hud-, hår-, och kroppsbehandlingar i Stockholm, Göteborg och Uppsala och erbjuder även digitala konsultationer.
Lifetime Clinic expanderar och träffar gärna dig i branschen som vill utvecklas och erbjuder besökare behandling oh konsultation på plats.

Nucleofill Touch

Nucleofill Touch från Promo Italia är en sk mirakelkräm som omedelbart raderar fina linjer och rynkor. Inga biverkningar
Nucleofill Touch består avPolypeptider, Magnesium mikrosfärer. Fyllning Silikat.
Nucleofill Touch säljs i Sverige ov Promosweden som drivs av läkaren Dr Karima Djoumi. Säljs till kliniker.

Eco by Sonya

Eco by Sonya erbjuder en komplett lyxig serie av hudvård, kroppsvård och tanning, som är full av ekologiska aktiva ingredienser som vårdar huden och ger den näring
Eco by Sonya erbjuder även spraytanning för salong
Eco by Sonya distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution i Stockholm.

Nordic Beauty Bar

Nordic Beauty Bar öppnar dörren till en värld av naturlig hudvård för kvinnor och män. Vi har resultatinriktade produkter med fokus på ingredienser från växtriket. Varför? För att naturen är fantastisk och har så mycket att ge din hud!
Hos oss på Nordic Beauty Bar finner du enkelt dina naturliga hudvårdsfavoriter. Välkommen till vår värld! Vi har en B2C webshop på nordicbeautybar.com men är även distributörer.
Våra märken: Veoli Botanica, D´alchémy, Purite, KIRÉ SKIN, My Magic Essence , Pan Drwal, Sensum Mare (kommer slutet sep), Iossi (kommer slutet sep), Bio Up. Välkommen att träffa oss och prova på våra naturliga hudvårdsfavoriter på Stockholm Beauty Week!

Norrskin

Norrskin startades i slutet av 2021 av hudterapeut Kate Bergvik i Stockholms skärgård.
Den första kollektionen kommer från linet - linfröet som kommer från Hälsingsland.
Norrskin kombinerar effektivitet, miljövänlighet och elegans och är dermatologiskt, toxikologiskt och kliniskt testat. Välkommen till oss på Stockholm Beauty Week!

DOT SHOT

DOT SHOT är världens första hälsoshot baserad på flytande curcumin från gurkmeja.
DOT SHOT ger snabb och upp till 39 gånger bättre upptag än andra traditionella gurkmejaprodukter i form av kapslar eller pulver.
DOT SHOT är en ny innovativ wellness shot baserad på egenutvecklad vattenlöslig curcumin från gurkmeja rot. Prova en DOT SHOT på Stockholm Beauty Week!

Mitas Mat

Mitas Mat drivs från Lidingö av Mita Magnusson, eldsjäl inom hälsosam mat med ledorden eat clean, från jord till bord och medveten kosthållning.
Mitas Mat är lätt att värma, smakfull, mycket näringsrik och har lång hållbarhet genom vacuum och souvide teknik. Råvarorna kommer direkt från ett 30-tal bönder runt om i Mellansverige.
Mita bjuder på smakprov av fantastiska rawfoodbollar i Stockholm Beauty Weeks pressbag och ger tips om kost och hälsa på plats i mässan!

Happy Skin

Johanna Bjurström är hudterapeuten som drivit egen salong som sedan många hår vidareutbildar hudterapeuter i holistisk synsätt mellan hälsa och hud i Holistic Health Academy.
Johanna medverkar på Stockholm Beauty Week 2022 i samarbete med Octean och deras kollagenserie från Silicea!
Prata med Johanna om din hud och få tips kring kost, kosttillskott och hudvård!

INIKA Organic

Inika Organic nylanseras på Stockholm Beauty Week!
Prisbelönt, 100% naturlig och vegansk makeup, som nu även är helt plast neutrala. Inika Organic - Pure with Purpose.
Distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution.

SILKZI - silke för hår och hud

SILKZI är ett helt naturligt och hypoallergent sidenörngott gjort av det mest lyxiga silket som finns. Ett sällsynt protein som finns i SILKZI-fibrerna håller huden återfuktad.
SILKZI absorberar inte dina krämer så kan du låta dina hudvårdsprodukter verka natten igenom. SILKZI orsakar inte samma friktion som bomull som leder till mindre sovrynkor och hårslitage.
Många som provar SILKZI ser skillnaden direkt och säger att de aldrig igen kommer sova på något annat - välkommen att prova på Stockholm Beauty Week!

Annabelle Minerals

En perfekt makeup handlar inte bara om rätt kosmetika - det handlar även om borstar och sponges..och Annabelle Minerals gott om dem i sitt sortiment!
Annabelle Minerals är som namnet säger mineralmakeup med ekoprofil med ett stort utbud av foundations, highlights och skuggor. Du kan även köpa minisar, perfekt om man är osäker på hudton eller vill anpassa efter årstiden..
Annabelle Minerals hälsas varmt välkommen tillbaka till Stockholm Beauty Week!

Klapp Cosmetics

KLAPP Cosmetics från Tyskland är en pionjär inom skönhetsvärlden och står för innovativa kosmetiska behandlingar.
Med över 40 års erfarenhet och kontinuerlig forskning och utveckling av nya högteknologiska aktiva ingredienser och metoder har man förtroendet hos över 10 000 skönhetsinstitut och hotell i över 60 länder.
På Stockholm Beauty Week 2022 visar man flera nya serier inom hudvård och makeup.

Belladot

Belladot är ett innovativt varumärke inom intimkategorin som vill sprida leklusten och vara det självklara valet när man väljer intimprodukter.
Produkterna är framtagna tillsammans med en sexolog eftersom vi vill vara säkra på att de fungerar på allra bästa sätt, ur alla aspekter.
Vi tror på friheten och förmågan hos varje individ att bejaka sig själv för Best Friend Moments, genom att erbjuda råd och produkter inom intim egenvård. Lustfyllt, lättillgängligt och avdramatiserat – som att ta sig ut på en picknick i den svenska naturen.

LiliKiwi

Inspired directly by Montessori teaching methods, LiLiKiwi is specifically designed to encourage children to take their personal hygiene into their own hands.
With 100% natural origins, organic skincare products from LiliKiwi never have more than 8 ingredients, and are sure to please both parents and kids !
LiliKiwi is found at Stockholm Beauty Brands at the French beauty corner - Jolie France!

Snowcrystal

Snowcrystal är ett svenskt varumärke som erbjuder ett innovativt makeupkoncept medhållbara, miljösmarta internationellt prisbelönta förpackningar med refillösningar.
Snowcrystal har utvecklat en hel serie av makeupprodukter som matchar hudens undertoner. Produkterna kan lätt byggas upp i färgintensitet och kombineras för att få fram rätt nyans och look för varje tillfälle.
Välkomna att träffa oss på Stockholm Beauty Week där vi pratar makeup som inte syns och erbjuder lättare ”touchups” av makeupartist!

Silicea - naturlig skönhet inifrån

Silicea har stärkt hud, hår och naglar inifrån på ett naturligt sätt i många år.
Siliceaserien säljs i Sverige genom Octean AB och finns bla hos apotek och Lifebutikerna.
På Stockholm Beauty Week 2022 bjuder Silicea in till ett hudvårdsseminarium med tema kollagen med hudvårdsteraputen Johanna Bjurström.

Scratch of Sweden

Med 30 år i branschen är Scratch of Sweden ett välkänt varumärke bland hud- och nagelvårdssalonger men även hos apoteken och inom välsorterad detaljhandel såsom Åhléns och Lyko.
Scratch of Sweden lär ut hur man med enkel egenvård och med anpassade produkter kan uppnå vackra, välmående, naturliga naglar. EN bästsäljare är Nail Food som nyligen haft 30-års jubileum.
Scratch of Sweden medverkar på beauty week 2022 i mässan, entréplan till höger samt i samarbete med Gildaskolan som lackar dina naglar (utan kostnad!) i behandlingsrummet, också entréplan.

Julie Lindh Skin Expert

Julie Lindh is a New York City based skin and wellness expert focusing on natural age-less solutions with a product skin care line including high-tech beauty devices.
With a unique developed four-phase: Correct, Repair, Rejuvenate, and Preserve, Julie has helped clients to achieve and maintain clear, glowing, and radiant skin in a natural way.
Stockholm Beauty Week is proud to wish her welcome to Stockholm Beauty Week where she gives her special skin guru celebrity treatment!

Starlens

Starlens inriktar sig främst på infärgning av kontaktlinser. Allt sker hantverksmässigt och vår verksamhet finns i Sverige.
Förstärk din egen ögonfärg med våra transparant färgade linser! Kom och testa vad de kan göra för just dina ögon.
Matcha din ögonfärg med nya ögonskuggor. Prova nya looks för dina sociala medier - prova en ny ögonfärg!

Evergetikon – 100% naturligt från Kreta

Evergetikon är naturlig hudvård baserad från medicinalväxter från Kreta.
Alla som varit på Kreta vet att det är rikt på växtlighet med härliga dofter, trots mycket sol och torka.
Evergetikon tar tillvara Kretas naturförråd av växter såsom oliv, rosmarin, jasmin, salvia och är 100% naturligt med fantastisk arom och effekt.

Zao Organic Makeup

ZAO Organic Makeup är en komplett eco-luxury makeup serie från Frankrike, tillverkad i Italien.
Internationellt certifierad, inga kemiska tillsatser och 100 % naturlig. Idag säljs Zao bla i hälsokostaffärer.
Prova ekologisk, naturlig make up i världsklass på Stockholm Beauty Week 2021 tillsammans med makeupartisten @mirandaasbeauty zaomakeup.com

Atelier du Savon

Atelier du Savon is a natural cosmetic manufacturer located in the heart of Provence.
We make high quality natural soaps with traceable ingredients, relying on more than 25 years of recognized expertise and local production.
We produce under private labels and our in-house brands Maître Savonitto (vintage Provence) & Aqui d'Aïa (chic & elegance from the French Riviera).

UneCare

UneCare of Sweden är ett svenskt naturligt ekologisk hudvårdmärke som utgår från naturens egna förmåga att ta hand om vår hud.
Produkterna har ekologisk kokosolja som bas och dofterna från helt naturliga ekologiska aromer, eteriska oljor och örter. Konserveringsmedlet utvinns från ättika.
Träffa Anna Unemark från UneCare på Stockholm Beauty Week och prova och prata hudvård och nyheter - och har du tur bjuder hon på härlig massage!

Dr Belter - GreenTec

Dr.Belter, resultatinriktad hudvård på naturlig bas med över 40 års erfarenhet av utveckling, forskning och tillverkning på egen anläggning i Tyskland.
Dr.Belters eget GreenTec Concept kombinerar naturliga och ekologiska ingredienser med innovativa avancerade aktiva ämnen. Inga mineraloljor, silikoner och ingen palmolja. 11 serier för olika behov och ett brett utbud av behandlingsprodukter.
Hög kvalitet och noggrannhet, enkelhet med specifik inriktning och grundat på vetenskap och forskning, det är tysk hudvård.

Arc of Sweden - Child Skincare

ARC - Absolute Reliable Cosmetics - En ny generation hudvård för baby & barn
Med ARC har vi tagit hudvård för baby & barn till en helt ny nivå. Den unika hudvårdsserien är noga utvecklad för dig som inte kompromissar när det gäller barns hudvård.
Vi utvecklar alla produkter från grunden och väljer bara vetenskapligt välbeprövade ingredienser som aktivt kan förbättra hudens hälsa. Välkommen till oss på Stockholm Beauty Week, plan 2 Stora Salen direkt till vänster!

WAPDogCare

WAPDogCare är 100% ekologiska och veganska produkter tillverkade i Sverige för våra bästa vänner - hundarna!
WAPDogCare är baserade i Skåne och drivs av hund- och naturälskare som vill det bästa för hunden och dess ägare.
Kom till oss på Stockholm Beauty Week och prata hundvård och köp med dig de bästa presenterna till alla som har hund - varmt välkomna!

Bloomea

Bloomea provides efficient treatments for all layers of the skin, down to the muscle layer, to meet the needs of our clients.
In addition to our anti-aging and slimming treatments, we have developed a range of natural cosmetics to guarantee that our results last.
Meet us and try the treatment at Stockholm Beauty Week, first floor!

BRUNS

För dig som ännu inte testat BRUNS.
Hållbara hår-och hudvårdsprodukter där resultatet står i fokus.
- För dig, ditt hår och vår gemensamma planet. Kom förbi vår monter - ditt hår förtjänar det!

Gildaskolan

Gildaskolan utbildar hud- och spaterapeuter i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm ligger Gildaskolan på Riddargatan 1.
Gildaskolan finns på plats på beauty week 2022 och gör express-ansiktsbehandlingar med C-vitaminboost, färgar bryn och fransar inför sommaren och ger dig välbehövlig massage!
I samarbete med Scratch of Sweden som också ställer ut gör de manikyr och ger nageltips. Goodiebags och tävlingar!

tre60naturkosmetik

tre60naturkosmetik utbildar i hudvård och näringslära samt har distribution av ekologisk och naturlig hudvård mot salonger.
Man har även utveklat en även hudserie, först ut är Facial booster Niacinamid serum och en ansiktsolja.
tre60naturkosmetik medverkar på Stockholm Beauty Week i samarbete med Rosenserien och Zao Cosmetics i programmet på onsdagen kl 13.15.

Dermalux

Dermalux är prisvinnande och världsledande inom LED teknologi. Uppnå optimal hudhälsa med vår unika TRI-WAVE teknologi - Blått ljus 415nm, Rött ljus 633nm och Nära Infrarött ljus 830mn.
Vi erbjuder olika LED enheter som passar just Din verksamhet för att öka kundnöjdheten och ge förbättrade resultat.
Upplev dermalux och vår GLOW BAR! På Plan 2

DermaPlanePro

DermaPlanePro är världsledande inom redskap, teknik och utbildning inom dermaplaning.
Bli certifierad inom dermaplaning för att lära dig om rätt vinkel, fixering och behandlingskombinationer för att ge dina kunder en WOW upplevelse.
DermaPlanePro distribueras i Sverige av Skincare by Us. Plan 2.

L'Erbolario

L’Erbolario grundades 1978 av Franco Bergamaschi och hans fru Daniela Villa i Lodi, Italien. Varumärket använder sig av extrakt från de finaste växterna på sina egna ekologiska odlingar för att tillverka certifierade naturliga kroppsvårdsprodukter.
Ett vetenskapligt team bestående av biologer, farmaceuter, kosmetologer och läkare deltar i det löpande kvalitetsarbetet med L’Erbolarios produkter.
Det finns idag på 5500 försäljningsställen i hela Italien och exporteras över världen till 42 länder. I Sverige marknadsför Piani L’Erbolarios ansiktsvård, tvål, parfym, hårvård, hand- och fotvård till återförsäljare runt om i Sverige.

ORGAID

ORGAID grundades i Kalifornien av Dr. Ian Baek, specialist på biomaterial som utvecklat en unik formula för att effektivt leverera vårdande ingredienser av ekologiskt ursprung till huden.
Först ut var en ny generation arkmasker (sheet-masks) med ”Ecoderma” Fabric - patenterat fibertyg kombinerat med hydrogel och bla hyaluronsyra, grönt te, grekisk yoghurt mm
Maskerna har kompletterats med en ekologisk ansiktsskrubb, ett youth serum och en olja. Vad mer behövs...?!

Laboratoires de Biarritz

Inspired by the ocean, Laboratoires de Biarritz makes natural origin, organical certified skincare products with patented active ingredients originating from our research.
The story of our Made in France skincare began with our suncare products, well-recognized for their safety - for both humans and the sea - and efficacy.
We always choose the smallest possible environmental impact : recycled or renewable plastics, environmentally-friendly inks and more.

Fiilit Perfum

Fiilit Eau De Parfum är utvecklad i Frankrike och inspirerad av olika länder i världen.
Parfymen baseras på ekologisk alkohol utvunnen ur franskt vete. Dofterna kommer i en lyxig träförpackning med magnetkork och finns även i handväskestorlek och har refill.
Välkommen att upptäcka världen genom doft!

MASQ+

MASQ+sheet masks har snabbt blivit en succé och även vunnit Swedish Beauty Awards. MASQ+ är anpassade efter nordiskt klimat och ger din hy en fin glow.
Bara att luta sig tillbaka och njuta! SerumMASQ+ erbjuder en vardagsritual utifrån hur du känner dig för stunden.
En perfekt feel-good-produkt. Det är svenska bolaget Powerlite AB som ligger bakom MASQ+. MASQ+ finns även för behandlingar på salong.

Pulpe de vie

Pulpe De Vie erbjuder en värld av ekologisk hudvård gjort på ”ful”, färsk, osåld frukt från lokala, franska marknader.
Pulpe de vie är prisvärd fransk hudvård med 5 skräddarsydda hudvårdsserier för att passa just DINA behov!
Pulpe de vie är certifierade ekologiska av EcoCert och Cruelty-Free & Vegan av PETA.

ByBarb

Svenska ByBarb säljer vackra håraccessoarer i hög kvalitet. Vi lägger största vikt vid att våra produkter ska vara skonsamma för både hud och hår men också producerade på ett hållbart sätt.
Hos oss hittar du både sidenörngott och sidensnoddar som är skonsamma för både hår och hud.
Vi säljer också hårklämmor och hårspännen av cellulosaacetat för alla hårtyper. Besök oss på Stockholm Beauty week så berättar vi mer om oss och våra produkter!

Me Anima

Me Anima är ett svenskt skönhetsmärke med ekologiska oljor i kombination med guasha - den populära stenen för det naturliga ansiktslyftet.
Me Anima finns i en serie med oljor, däribland en skäggolja men även ansiktsmist med vattenmelon och rengöring med lavendel. Me Anima drivs av Katties Åkesson, hud- och aromateraput med utbilning i USA.
Träffa Katties på beauty week och få tips kring din hud och välmående och prova den populära guashabehandlingen!

NOAH

NOAH grundades i Venedig år 2006 med visionen att skapa högkvalitativ hårvård gjord på naturliga ingredienser och rena eteriska oljor. Skonsam hårvård som passar alla hårtyper och behov.
NOAH har även ett brett urval av stylingprodukter för alla olika ändamål. Allt från vax, gelé och hårspray till mousse, leave-in och hårfärg.
NOAH är nominerad hårvårdsserie Stockholm Beauty Week Award och är certifierat ekologiska av EcoCert.

Tvåla & Tvaga

I hjärtat av Göteborg tillverkar vi helt förhand ekologisk hantverkstvål.
Endast de finaste råvarorna är bra nog och våran kunskap om enligt oss perfekt lödder gör våra tvålar till en upplevelse.
Hoppas du känner vår passion genom löddret!

Studio Merentis

Studio Merentis är en lättsam tatueringsstudio där Sydamerikas ökenlandskap möter Norrlands hårda vinterklimat.
Vi har tatueringsartister som erbjuder blandade stilar i en hemtrevlig och retro miljö.
På Stockholm Beauty Week är du välkommen för konsultation och inspiration kring tatueringar. Vi tatuerar även på plats. Plan 2 Stora Salen direkt till vänster! Välkommen in!

Nakna hälsan 2.0

VM mästaren och thriatleten Jonas Colting förespråkar en avskalad, minimalistisk och grundläggande syn på hälsa och livsstil.
I samarbete med nya hudvårdsmärket No Bound Beauty medverkar han på Stockholm Beauty Week under temat på sin föreläsningsturné Nakna hälsan 2.0!
Jonas Colting och grundarna No Bound Beauty ger sin gemensamma syn på vikten av naturliga produkter - för hälsan och klimatet kl 18.00 i seminarierummet plan 1.

No Bond Beauty

No Bond Beauty är grundat med en vision att bidra till bättre hälsa och hudvård på råvaror i vår närhet och så oprocessade som möjligt.
Våra produkter baseras på nöttalg som renderas enligt gammal hantverksmetod. All talg kommer från svenska gräsbetande djur.
Svensk ekologisk hudvård med omsorg för din hälsa och vår miljö.

MILOOK

MILOOK är tidlösa medvetna plagg för kvinnor som vill vara sig själva, bekväma och samtidigt representativa.
MILOOKs senaste kollektion i linne - mjuka vida bjuxor och toppar i vitt, svart, grått, beige men även i rosa och marint passar för såväl sommarliv som för salongen.
MILOOK bedrivs av Lilian Lindqvist och dottern Frida och medverkar på Stockholm Beauty Week dag 2 den 18 maj!

Marlay

Marlay is THE reference in the nail and aesthetic care sector to replace graters, files and other cuticle cutters and gently get a new skin.
Marlay Cosmetics started in the 80s with the love for nature and in articular the flower celandine which is the innovation and name the company is made of.
Marlay Cosmetics provides hand- and foot skincare including accessories - files, scissors etc and kits with all you need for your manicure or pedicure.

Beautyqlick

Beautyqlick gör det möjligt för skönhetsentusiaster över hela Sverige att träffas och dela sina erfarenheter i vår community.
Vi jobbar med produktrekommendationer via vår community och AI-teknik och är länken mellan konsument och onlinebutik/varumärke.
Ett nytt sätt för konsumenter att upptäcka produkter/hitta rätt i skönhetsdjungeln.

Miss W PRO

Ekocertifierad makeup från Frankrike i återfunna förpackningar.
Miss W som är kända för sin fina ekologiska mascara, framtagen för känsliga ögon har nyligen rebrandat varumärket.
Nytt märke hos Nova Concept, distributören som erbjuder skönhetsprodukter för den medvetna konsumenten.

BIRG

Matilda Birg är specialist inom kosmetisk tatuering och är väl anlitad av kända ansikten och hälsoprofiler som uppskattar att vakna snygg och att känna sig snygg på träningspasset.
Matilda håller även utbildningar i permanent makeup.
Nu lanserar hon den egna produktlinjen BIRG. Välkommen att prata och prova permanent makeup på Stockholm Beauty Week.

Bodybees

Bodybees är svenskutveckad hudvård som återfuktar och stärker huden med hjälp av helt naturliga ingredienser från Sydafrika.
Bivax, honung och olivolja är erkända för sina antiseptiska, antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper likväl förmågan att återskapa celler.
Bodybees kom till pga problem med eksem, såsom är vanligt hos oss i Norr och Bodybees kunde sedemera ersätta receptbelagda krämer.

Purewell

PUREWELL kollagenshotar lanseras på Stockholm Beauty Week 2022! Purewell är svenskttillverkat i Halmstad.
Våra kollagenshotar hjälper till att återställa kollagenbalansen i kroppen då kollagenet minskar naturligt i kroppen med åldern.
Vi har 4 olika shotar som utöver kollagenet är vitamin- och mineralberikade med de ämnen som passar för dygnet. Morning och Energy berikade med Guarana och Ginseng och Sleep berikat med L-Theanin som hjälper kroppen frisätta dopamin och serotonin. Beauty har extra dos kollagen.

Moonsun Organic of Sweden

Moonsun Organic of Sweden är en prisbelönt holistisk unisex skönhetserie som anpassar sig efter olika hudtyper.
Därför passar produkterna lika bra till kvinnor och män, dag som natt och från tidigt tonår till en åldrande hud.
Moonsun ger hållbar skönhet för både människan och naturen. Moonsun ägs och distribueras av Nordic Natural Beauty AB.

Apodental

Apodental Munvård gör miljövänliga bambutandborstar och tandkräm.
Apodental är skonsamt för tänderna och bra för miljön genom material, innehåll och frånvaro av onödiga förpackningar.
Vi söker återförsäljare. Finns idag hos välsorterad detaljhandel och hos www.apowell.life

Smükke

Smükke är ett litet tandsmycke som fästs på tandens emalj, tandens yttersta skikt, med ett sorts tandfärgat lim avsett för tänder.
Alla Smükken är tillverkade för hand på Kungsholmen i Stockholm av en erfaren tandtekniker.
Smükkena tillverkas i 22k guld och påverkar inte munhälsan negativt. Eftersom alla Smükken är tillverkade för hand är varje smükke unikt vilket möjliggör att kunden själv kan bestämma design på tandSmükken.

Wendelins Kaffe

Wendelins Kaffe är ett familjeföretag i Uppsala som älskar kaffe.
Royal Blend består av 100 % arabicabönor rostade till mörkrost med toner av citrus och cacao. Fruktighet från Kenya, Burundi och Etiopien balanserad med syrlighet från Colombia och sötma från Brasilien.
Wendelins välkomnar dig till Stockholm Beauty Week med en kopp kaffe i parken - en perfekt start på mässan!

Havredals

Havredals utvecklar klimatsmarta veganska alternativ till mejeriprodukter och kött.
Havredals utvecklas i Uppsala och havret kommer fån västgötaslätten. Havredals tillvaratar hela havret och gör vegoburgare av havret som ej går till mjölken.
Havredals medverkar på Stockholm Beauty Week tillsammans med Phils Burger som levererar vegoburgare på plats i parken i foodtruck och ett annat Uppsalaföretag - Wendelins kaffe!