Stockholm Beauty Week intar Stockholm City Congress och den vackra parken utanför 30 september - 1 oktober.

Nedan visar utställare och partners Stockholm Beauty Week 2020. City Congress ligger mellan Drottninggatan, mittemot Centralbadet och Norra Bantorget, med mycket luft inne och ute. Närmaste T-bana är T-centralen. Det finns parkering i huset.
Såsom förra året 2020 har vi den 30 september - 1 oktober strikt mässfokus inomhus. Events sker digitalt. Om situationen tillåter kan vi ha mindre events utomhus i parken. Pris för utställare är från 18,750 kr + moms. Förutom mässplats ingår kommunikation mot branschen och skönhetsintresserade konsumenter via vårt nyhetsbrev Stockholm Beauty Weekly och digitala intervjuer och tävlingar via vårt instagram.
Vi genomför Stockholm Beauty Week enligt alla regler, iaktar mesta möjliga försiktighet och omdöme. Vi är verkligen glada att hälsa alla välkomna under ordnade former - vi har erfarenhet av att arrangera i pandemitider! För ev. frågor tveka inte att ringa ansvarig Maria Forssén 0708-733637.

Renault Zoe - Provkör elbil på Beauty Week!

Provkör elbil på beauty week! I samarbete med Renault och Bilia kan du testa att köra elbil.
Nya ZOE är perfekta bilen för dig som är både kostnads- och miljömedveten men samtidigt gillar att köra bil.
Testa Nya ZOE vid ditt besök på beauty week på Stockholm Waterfront 20-22 oktober!

Go North Medical - truSculpt

Äntligen är den här - truSculpt® det hetaste från US inom permanent fettborttagning (24%*) och muskelstimulering som bygger muskelmassa upp till 30%.
Prisbelönta Power Duon, truSculpt® iD och flex från amerikanska CUTERA har slagit världen med häpnad. Nu har ni chansen att testa dessa maskiner som i Sverige redan har skapat starka muskler och snygga kroppar på artister och idrottsstjärnor
Go North Medical Derma en av de ledande inom estetisk och medicinsk utrustning till kliniker och salonger. Vi representerar några av de främsta tillverkarna i världen på den nordiska marknaden. Med patientsäkerhet och effektiva behandlingar har vi skapat en bra plattform av nöjda kunder inom skönhet och hälsa.

BRIGHTMOND

We founded Brightmond in 2013 – designing and manufacturing exclusive illuminated vanity mirrors for professionals and makeup lovers.
Our new success is the Brightmond Mirrorcase that we developed with supermodel Elsa Hosk. A one of a kind vanity mirror with perfect makeup light designed as a phone case to bring with you anywhere, anytime.
We are so happy and proud to introduce Brightmond Mirrorcase at Stockholm Beauty Week. Please step by to take part of a special offer on our fabulous product. We hope you´ll love it as much as we do!

Real Techniques

Real Techniques erbjuder innovativa och prisbelönade beauty tools för den perfekta makeupen.
Med mål att inspirera och utbilda genom sin skönhets-community blev Real Techniques snabbt en världssuccé bland makeup artister och alla make up junkies.
Real Techniques medverkar på Stockholm Beauty Week 2020 med sin #RThack studio i samarbete med Makeup Academy by Dashl, sveriges ledande make up-utbildning.

Globe Hope

Globe Hope är ett välkänt varumärke i Finland som nu visar sin hållbara klädkollektion med 100% återvunna material för den svenska marknaden.
Globe Hope har använt övergivna material och spill från industriell produktion såsom material från mässor sedan 2003 - Nothing New since 2003!
Globe Hope är lekfulla i sin kommunikation kring något som är oerhört viktigt och som borde vara självklart - Say yes to second chances and let sustainability look good on you!

L'Erbolario

L'Erbolario är ett italienskt välkänt familjeföretag som utvunnit extrakt av växter från egna ekologiska odlingar i över 40 år och tillverkar certifierade naturliga kroppsvårdsprodukter.
L'Erbolarios forsknings- och utvecklingslaboratorium har mottagit erkännande för de rigorösa forskningsmetoderna och det avancerade innehållet i produkterna. Kliniskt testade på University of Pavia.
L'Erbolario deltar på Beauty Week 2020 genom Piani Sweden AB, agent i Sverige, tillsammans med Jonna Leganger från Spa Linaro på Ulfsunda Slott som använder L'Erbolarios produkter i sina behandlingar.

OrtodontiAkademin

OrtodontiAkademin är mest kända för osynlig tandreglering och en unik helhetssyn kring hur tändernas funktion, position, form och färg påverkar ansiktet, åldrandet och hur man uppfattas.
Träffa grundaren och specialisttandläkaren Anna Hajati som kan tipsa om hur just du kan få ett ännu härligare leende.
På Stockholm Beauty Week 2020 lanseras en exklusiv produktserie från Swiss Smile med en antiinflammatoriskt tandkräm i guld och en med diamanter för ett skimrande, vitare intryck.

Vagivital

En återfuktad hud är en vital hud med skön känsla. Detta gäller även vårt underliv.
Vagivital är en hormonfri genomskinlig gel som återfuktar underlivet för en bättre känsla och ett vitalare samliv.
Vagivital finns på plats och pratar om vital beauty på beauty week 2020.

Rosenserien och Sweden Eco

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie från 1984 med 100 % naturliga och veganska produkter utom två som innehåller bivax. Alla produkter är godkända av Djurens Rätt och Cruelty Free International.
Sweden Eco Skincare for men är en hudvårdsserie framtagen för den medvetne mannen som vill ha resultat och värna om sin hälsa och miljön.
Tony Irving som varit med och tagit fram Sweden Eco - presenterar en nyhet på plats på Stockholm Beauty Week hos Sweden Eco måndagen den 25 Maj.

Hada

Hada (japanska ordet för hud) föddes ur en tro på hudvård sprungen ur våra kärnvärden - hållbarhet, miljö och etik.
Med fokus på kvalitet och välmående har grundarna Fredrik och Mia skapat en hudvårdsserie för både privat och professionellt bruk.
Förpackningarna är airless för att eliminera konserveringsmedel så långt det går. Kartongerna är av återvunnet papper. Välkommen till Hadas oas på Stockholm Beauty Week.

Loelle - ekologiska oljor för hud och hår

Feel fabulous from nature giving back to society. Loelle sourcar direkt från kvinnokooperativ i Marocko och producerar lokalt i Stockholm.
Loelles hudvårdsterapeut Kajsa Bodin och ekoprofilen Ivan Valencia hjälper dig ta fram din egen kombination av oljor anpassad efter dina behov. .
Loelles oljor är både för hud och hår. Anpassat för både salonger med ekoprofil och för den medvetna konsumenten.

M.A.S Swiss Color

M.A.S är permanent makeup från Schweiz och lanseras för den svenska marknaden på Stockholm Beauty Week 2020 av hudterapeuten Banu Evgin.
Användningsområden är många för permanent makeup såväl medicinskt som estetiskt, för kliniker och salonger.
Dag 1, den 20 oktober görs microblading. Dag 2, den 21 oktober görs plasma pen behandlingar och Dag 3, den 22 oktober görs hair simulation behandlingar.

More Cosmetics

More Cosmetics är ett svenskt varumärke som tillverkar i Sverige och som erbjuder ett helt nytt revolutionerande koncept och nytänk kring makeup och konsumtion.
More Palette gör det möjligt att välja de färger som du faktiskt kommer att använda. Paletten passar för alla märkens refill produkter och fäster lätt på palettens magnetbotten.
More Palette kan även byggas på höjden. Istället för att köpa många paletter som innehåller många olika skuggor som man inte använder, är More Cosmetics koncept att skräddarsy sin egen favoritpalett. More Cosmetics vision är att minimera lpast i skönhetsbranschen.

Cosmopharma

Cosmopharma är ett svenskt klimatsmart skönhetsföretag som erbjuder svensktillverkad ekologisk, vegansk och naturlig hudvård.
Innehåll och det minimalistiska emballaget kommer från Sverige och produkterna produceras i Sverige.
Helt nya produkter lanseras på Stockholm Beauty Week 2020. De 20 första besökarna i montern får varje dag en spännande goodiebag!

Holistic Health Academy - för hudterapeuter

Holistic Health Academy är en digital vidareutbildning för dig som är hudterapeut.
Johanna Bjurström som driver utbildningen vet allt om kopplingen mellan kost och hud.
Träffa Johanna på plats på Stockholm Beauty Week 2020 och under mässan i våra sociala kanaler!

Private Shopper

Private Shopper är ett nätverk av stylister och personal shoppers som erbjuder butiker, gallerior och kunder stylingtips och personal shopping.
Private Shopper har även utbildningar i personal shopping och på Stockholm Beauty Week 2020 ger Carolina Henning smakprov på utbildningen.
Välkommen att träffa Carolina och få konkreta stylingtips och mer information kring vad det innebär att arbeta som stylist och personal shopper!

Ceannis

CEANNIS är tidlös design som vill inspirera till att välja kvalitetsprodukter som håller över tid. Ceannis använder recyclade och ekovänliga material och använder gröna transporter.
CEANNIS är extra aktuella för skönhetsbranschen genom sitt samarbete med hudterapeuten och entreprenören Johanna Lind Bagge som designat the JLB Collection – beauty boxar och andra smarta och snygga sätt att förvara din hudvård och makeup.
Johanna Lind Bagge medverkar på Stockholm Beauty Week 2020 hos Ceannis under tisdagen den 20 oktober!

Viridi Eco - Svensktillverkad vegansk hudvård

Varför tvingas välja mellan lyx, medvetenhet och kvalitet när man kan få allt i samma produkt?
Viridi Eco är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke med bioaktiva ingredienser som arbetar tillsammans med din hud och bidrar en förbättrad och bibehållen hudhälsa
Evelina Andreasson skapade Viridi Eco pga att hon själv saknade produkter som ser bra ut och som gör bra för kroppen - mår man bra på insidan så strålar man på utsidan! Viridi Eco medverkar på Stockholm Beauty Week 2020. Se mer om Viridi Eco på Viridieco.se

Alpine


Skogen Cosmetics

Skogen Cosmetics har förpackat Swedish Beauty för den internationella marknaden. Skogen låter kunden uppleva den svenska naturen och naturligheten genom dess exklusiva men hållbara förpackningar.
Skogen utgår från New York och har ett decenniums erfarenhet av tillverkning av skönhetsprodukter för den internationella lyxmarknaden.
Skogens skönhetsprodukter är så miljövänliga och så naturliga som möjligt. Välkommen att uforska Skogen på Stockholm Beauty Week 2020!

Silicea - naturlig skönhet inifrån

Silicea har stärkt hud, hår och naglar inifrån på ett naturligt sätt i många år.
Siliceaserien säljs i Sverige genom Octean AB och finns bla hos apotek och Lifebutikerna.
På Stockholm Beauty Week 2020 lanseras Silicea Kollagen Plus för narurligt glow.

Scratch Nails

Med 30 år i branschen är Scratch of Sweden ett välkänt varumärke bland hud och nagelvårdssalonger
Scratch Nails lär ut hur man med enkel egenvård och med anpassade produkter kan uppnå vackra, välmående, naturliga naglar.
Scratch Nails medverkar på beauty week 2020.

Emsculpt

EMSCULPT är den världsunika metoden som både bränner fett och bygger muskler utan ingrepp i kroppen.
20 000 muskelkontraktioner på 30 minuter. Originalet med 15 publicerade kliniska studier.
Victus Medical Group AB, är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger där behandlingar utförs av läkare och terapeuter. Företaget har arbetat med hälsa, friskvård och skönhet i över ett decennium

Evergetikon – 100% naturligt från Kreta

Evergetikon tar inspiration från de gamla Kretianerna som var duktiga på läkekonst från naturen. Naturligt effektivt.
Alla som varit på Kreta vet att det är rikt på växtlighet med härliga dofter, trots mycket sol och torka.
Evergetikon tar tillvara Kretas naturförråd av växter såsom oliv, rosmarin, jasmin, salvia och är 100% naturligt med fantastisk arom och effekt.

Zao Organic Makeup

ZAO Organic Makeup är en komplett eco-luxury makeup serie från Italien.
Internationellt certifierad, inga kemiska tillsatser och 100 % naturlig. Idag säljs Zao bla i hälsokostaffärer.
Prova ekologisk, naturlig make up i världsklass på Stockholm Beauty Week. Medverkar på Stockholm Beauty Week 2020. Mer info på: zaomakeup.com

Batiste

Världens bästa torrschampo är årets goodiebag-partner!

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron är gel lack i en liten ask från landet som satte manikyr på kartan – Frankrike.

Produktfoto: Katariina Mäkinen
Gör dina egna gelnaglar hemma eller på resan i sommar och spara många tusenlappar per år.
Le Mini Macaron finns på plats på beauty week 2020 med nagelskulptör som gör dina gelnaglar och visar hur du kan göra själv hemma. Oh la la!

Jorat Cosmetics

Jorat Cosmetics är skapad av en makeup artist med 8 års erfarenhet av fransar & bryn. Hon saknade produkter i marknaden som överstämde med hennes krav.
Med en unik och specialutformand lash & brow system har Jorat Cosmetics skapat exklusiva produkter för alla lash & brow artists, hemma eller på salong.
Jorat Cosmetics skapades för att ge de många en öppnare blick, ett piggare och yngre utseende med hjälp av en smart frans och bryn kollektion. Träffa Jorat Cosmetics på Stpckholm Beauty Week 2020!

Cryo T-shock

Qryo är det innovativa svenska skönhetsföretaget som erbjuder det senaste utan kirurgiska ingrepp för säkert och effektivt resultat.
Testa behandlingar på plats! Omedelbara resultat! Cryo T-shock gjorde succé på förra beauty week. Oslagbara resultat på fettreducering, toning, cellulitborttagning och ansiktslyft.
På beauty week 2020 har de med nya Red Light Therapy. Ljusterapi som stärker immunförsvaret och som hjälper cellförnyelsen.

MASQ+

Svenska företaget Powerlite AB har gjort succé med sina sheet masks (skräddarsydda ansiktsmasker) och har en hel serie.
SerumMASQ+ After Sun vann Swedish Beauty Awards i kategorin Årets Ansiktsvård under 200kr! MASQ+ Bubble & Cleansing Foam var en av finalisterna i kategorin ”Årets sheet mask” i Daisy Beauty Awards och var även nominerad i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017.
MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. Testa själv och upplev resultatet. Nyheter! MASQ+ Sustainable Skin – ekologisk & vegansk samt MASQ+ Intensive Neck & Decolletage. Mer info på www.powerlite.com och www.serummasq.com.

Milk and Friends

I samarbete med @milkandfriendsofficial kan vi njuta av en vacker blomstervägg som även går att hyra för endast 1500 kr per dygn exklusivt för alla Beauty week besökare.
@milkandfriendsofficial är en kreativ byrå som arbetar gränslöst mellan sociala medier, content, event, design, marketing och kommunikation.
@milkandfriendsofficial är experter på att etablera varumärken på den Skandinaviska marknaden. Visst låter det intressant, kontakta susanne@milkandfriends.se för mer information.

Anteage

Anteage är ett forskningsföretag baserat i Kalifornien kring nästa generations hudvård
Anteage är först i Europa med hudvård som har en rekombination av mänskliga tillväxtfaktorer och stamceller.
Anteage lanseras för Sverigemarknaden på Stockholm Beauty Week 2020.

Gildaskolan

Gildaskolan utbildar hud- och spaterapeuter i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm ligger Gildaskolan på Riddargatan 1.
Gildaskolan finns på plats på beauty week 2020 och gör express-ansiktsbehandlingar med fokus på AHA-produkter.
I samarbete med Scratch of Sweden som också ställer ut gör de manikyr och ger nageltips. Goodiebags och tävlingar!

Wear at Work

Wear at Work designar och producerar arbetskläder för branschen, för salonger, kliniker, makeupartister och tandläkare bla.
Wear at Work sponsrar våra härliga projektledande värdinnor på Stockholm Beauty Week med praktiska arbetskläder som syns!
Håll utkik efter de fina tjejerna i de snygga svarta Stockholm Beauty Week kläderna som lotsar dig rätt till våra 5 härliga hallar!

Dr Belter - GreenTec

Dr.Belter är resultatinriktad hudvård på naturlig bas med över 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning.
Dr.Belter GreenTec Concept betyder avancerade aktiva ingredienser i kombination med naturliga och ekologiska råvaror. Inga mineraloljor, silikoner, parabener eller palmolja. 11 olika serier att välja bland.
Dr.Belter GreenTec Make-up – the make-up revolution – är en helt ny, hudvårdande ekologisk och vegansk makeup. Näringsrika produkter utan silikoner i innovativ förpackning av delvis kork. Kom och testa på beauty week 2020!

Lifetime Clinic

Lifetime Clinic är en snabbväxande klinikkedja med 7 kliniker runt om i Sverige.
Idag finns man i Kista, Skärholmen, Högdalen, Göteborg, Uppsala, Västerås och Eskilstuna.
Lifetime Clinic är experter på bland annat fillers, botox, belkyra och fettfrysning. På Beauty Week 2020 gör de prova-på behandlingar.

ORGAID

ORGAID grundades i Kalifornien av Dr. Ian Baek, specialist på biomaterial som utvecklat en unik formula för att effektivt leverera vårdande ingredienser av ekologiskt ursprung till huden.
Först ut var en ny generation arkmasker (sheet-masks) med ”Ecoderma” Fabric - patenterat fibertyg kombinerat med hydrogel och bla hyaluronsyra, grönt te, grekisk yoghurt mm
Maskerna har kompletterats med en ekologisk ansiktsskrubb, ett youth serum och en olja. Vad mer behövs...?!

Fiilit Perfum

Fiilit Eau De Parfum är utvecklad i Frankrike och inspirerad av olika länder i världen.
Parfymen baseras på ekologisk alkohol utvunnen ur franskt vete. Dofterna kommer i en lyxig träförpackning med magnetkork och finns även i handväskestorlek och har refill.
Välkommen att upptäcka världen genom doft på Stockholm Beauty Week 2020!

Cuccio

Cuccio är nagelsalongernas leverantör. På Stockholm Beauty Week får du gellacknaglar av nagelexperter från Cuccio med Peel it som bas.
Peel it skyddar nageln utan att göra avkall på gellacketss hållbarhet och glans.
Peel it är ett skonsamt sätt att ta bort gellackning utan lösningsmedel eller bortfilning. Prep-Polish-Peel-Repeat!

LOHILO

LOHILO är det lekfulla lifestyleföretaget som startademed glass i Karlshamn och som snabbt byggde en fanbase via ambassadörer och som nu är aktuella för börsen.
Idag har LOHILO en rad produkter för aktiva, medvetna personer som tar hand om sig och som vill att det ska vara roligt att hålla sig i form.
Träffa LOHILO på Stockholm Beauty Week 2020 och prova deras kollektion med kollagendrycker!

Ateljé Eliza Design

Eliza är modedesignern med ateljé i Åsa vid havet söder om Göteborg.
Hon gör måttsydda plagg till personligheter som älskar naturmaterial såsom mocka och nappa.
Eliza medverkar på Stockholm Beauty Week 2020!

Af Risling

Af Risling är unika smycken med dig och miljön i fokus.
Design och tillverkning sker i egen ateljé i Stockholm.
Lena af Risling medverkar på Stockholm Beauty Week 2020!

Yogayama

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Målsättningen är att skapa en plats för individuell utveckling som stärker och berör genom ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. #joyfullyspreadingyoga
Yogayamas verksamhet bygger på gedigen erfarenhet med internationell prägel som inspirerat tusentals elever på alla nivåer under åren. Lärare med lång erfarenhet och noga utvalda gästlärare bildar tillsammans med Yogayamas lärarutbildningar - Yogayama Teacher Training 500 timmar, en stabil och ständigt växande kunskapsbas.
Yoga är för alla. Läs mer om medlemskap och utbud www.yogayama.se Yoga med Yogayama på Beauty Week.

BAM - BE A MILLION Lashes

BE A MILLION är kvalitetsfransar för make up artister och make up lovers och den perfekta produkten om du vill förhöja ditt utbud på salongen.
BE A MILLION är skapat av två svenska systrar som även jobbar med välgörenhetsprojektet LYCKA – barnkläder skapade av barn i världens utsatta områden.
BE A MILLION fixar dina fransar på plats på beauty week tillsammans med svenska make up market More Cosmetics och du kan även ta del av projektet LYCKA.

Pulpe de vie

Pulpe De Vie erbjuder en värld av ekologisk hudvård gjort på ”ful”, färsk, osåld frukt från lokala, franska marknader.
Pulpe de vie är prisvärd fransk hudvård med 5 skräddarsydda hudvårdsserier för att passa just DINA behov!
Pulpe de vie är certifierade ekologiska av EcoCert och Cruelty-Free & Vegan av PETA.

Make by ZTiRL

Låt oss presentera en av tjugohundratalets starka kvinnor, en modern rebell som när livet gett sura bär skapat ett en helt egen glittrig värld
Genom att se människan för dess inre skönhet, uppmuntra oss alla och gett vidare sin kunskap utan förbehåll, har Isabel byggt upp ett varumärke som är uppskattat i både storstäder som på landet.
ZTiRL Glitter, Make By ZTiRL". Ta del av ZTiRLs glittriga värld på Stockholm Beauty week 2020!

Me Anima

Me Anima är ett svenskt skönhetsmärke med ekologiska oljor i kombination med guasha - den populära stenen för det naturliga ansiktslyftet.
Me Anima finns i en serie med oljor, både för kvinnor och män.Me Anima drivs av Katties Åkesson, aromateraput med utbilning i USA.
Me Anima har nyligen lanserat en duo med rengöringsolja med lavendel och mist med vattenmelon. Träffa Katties på beauty week 2020 och få tips kring din hud och välmående!

Naturae Donum

Naturae Danum är ett italienskt företag som tillverkar borstar och textil för massage och rengöring av kropp och ansikte som letar svensk distribution.
Materialen är 100 % naturliga och ekologiska, hampa, nässla, bomull och linne med GOTS-certifiering.
Naturae Danum medverkar på beauty week 2020 direkt från Turin, Italien.

Gold Touch

Gold Touch är en micro needling metod med nanotunna nålar belagda med 24 karat guld så näringsämnena lättare tränger ner i huden.
Gold Touch verkar cellförnyande och ger en direkt spänst och lyster till huden.
Behandlingen finns bland annat på SkinMedical i Stockholm.

NOAH

NOAH grundades i Venedig år 2006 med visionen att skapa högkvalitativ hårvård gjord på naturliga ingredienser och rena eteriska oljor. Skonsam hårvård som passar alla hårtyper och behov.
NOAH har även ett brett urval av stylingprodukter för alla olika ändamål. Allt från vax, gelé och hårspray till mousse, leave-in och hårfärg.
Nytt för hösten 2020 är nya ”NOAH Origins”. En komplett, ekologisk hårvårdsserie med fyra schampon, ett balsam och en inpackning. Certifierade ekologiska av EcoCert.

By Barb

Bybarb är ett nytt svenskt accessoarmärke som erbjuder tidlösa håraccessoarer som både förenklar och sätter guldkant på våra kunders vardag.
På SBW kan ni botanisera bland våra fina accessoarer som vi både säljer på plats och självklart går att beställa till din salong.
Välkomna till Bybarb på Beauty Week 2020!

Grevinnans Rum

Grevinnans Rum har egen tillverkning i en egen liten hudvårdsfabrik i Grevskapet Gränna.
Allt är handgjort, ekologiskt, veganskt och endast de finaste råvarorna (ingen palmolja) används.
Tvålarna är utsökta och exklusiva och varje tvål är unik i sig. Välkommen in i Grevinnans Rum!

Beutly - ny bokningssite för skönhet

Beutly är en portal där du kan boka skönhetsbehandlingar på salonger över hela Sverige.
Behöver du fler kunder till din salong? Ansök om att bli samarbetspartner hos Beutly.
Med koden "STHLM Beauty week 2020" får du dina fem första kunder gratis! Kvalificera för att bli samarbetspartner här på beutyly.com

FÄRG

The FÄRG Way handlar om att vara stolt över sig själv, stå stark och våga revoltera mot alla skruvade skönhetsideal. I vår kommunikation visar vi modeller såsom de faktiskt ser ut.
Äkthet är skönhet. För FÄRG handlar smink inte om att dölja ett utseende utan om möjligheten att boosta en look, skapa spännande förändring och att vara kreativ.
Att märket är svenskt, cruelty free och har grymma sminkprodukter är en bonus!

Sthlm Fragrance Supplier

Sthlm Fragrance Supplier är ett indievarumärke , grundat 2016 för att revolutionera traditionella doftprodukter.
Med tidlös design och innovativ funktion för doft, ljus och behaglig inomhusluft ger Aroma Diffuser med tillhörande serie av exklusiva doftoljor en underbar atmosfär, definierad av doft.
Dofterna tillverkas i parfymernas hemland i Grasse, Frankrike. First impression last www.sthlmfs.com

Luminara

Luminara ljusen är en uppfinning av Walt Disneys kreatörer.
Ljusen har en vacker rörlig låga som är så verklighetstrogen att man får känslan av ett riktigt ljus men man slipper nackdelarna som en levande ljus har: brandfara, sot och dylikt.
Fjärrkontrollen är också ett extra plus då man lätt kan tända och släcka flera ljus samtidigt. luminara-restyle.se

Fruesh Cosmetics

Fruesh Cosmetics från Dalarna introducerar nu under eget varumärke prisbelönade naturliga hudvårdsprodukter för alla åldrar och hudtyper. Ingen av produkterna är testade på djur och de flesta produkterna är veganska.
Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, noga utvalda färska ingredienser, fantastiska konsistenser, härliga dofter och att de är speciellt lämpade för hud som behöver extra vård.
Med vår miljö och din hälsa i fokus, tar vi oss an allt från hållbara förpackningsval och zero waste-förhållningssätt till produkternas effekt och ditt välbefinnande... Take care, we care!

Tidningen Kosmetik

Kosmetik erbjuder den mest träffsäkra kanalen för att kommunicera med hela skönhetsbranschen.
Vi håller branschen uppdaterad om allt från trender och senaste forskningsrön till utbildning, försäljning och nya produkter.
Vi rapporterar också om ny teknik, företag, produktlanseringar, branschstatistik och mycket mer.

ACU CUPS & AROMATHERAPY

by Myrbergs nya skönhetsprodukt Acu Cups samt Aromatherapy serien med 7 eteriska oljor! Med Acu Cups skapas ett undertryck som ökar blod- och lymfcirkulationen och bidrar till reducering av celluliter och en uppstramning av huden.
AROMATHERAPY Eteriska oljor är både doft och funktion. Sedan urminnes tider har de använts för att skapa dofter och parfymer och för sin naturmedicinska verkan.
By Myrbergs oljor är baserad på kinesisk medicin och finns i effekterna Energy, Detox, Strength, Grounding, Relax, Nordic och Sex.

The Handmade Soap Company

The Handmade Soap Company startades på Irland 2010 tillverkades tvålar gjorda på naturliga ingredienser i två kastruller hemma på spisen. Produkterna är baserade på 99,7% naturligt innehåll utvunnet från t ex kokosnöt, frukter och växter.
Dofterna kommer från essentiella oljor. 0,3% av innehållet är godkänt bindningsmedel och konserveringsmedel för att garantera kvalitet.
Idag finns The Handmade Company bla på Apotea. Välkommen att prova tvålar, skäggolja, doftpinnar, handkräm mm på Stockholm Beauty Week 2020.

KMT - Lyx för huden

Hudterapeuten Ivana Wagner är hudterapeut och kosmetolog och driver den egna salongen i Nynäshamn - Lyx för huden by Ivana.
Nu har hon hittat ett ekologiskt hudvårdsmärke - med ekologiska produkter med naturliga antiage egenskaper bla från hedblomma och citronmeliss.
Välkommen att träffa Ivana på Stockholm Beauty Week 2020.

Inspoguide

Inspoguide.com - inspirationsguiden med influencers inom livsstil och skönhet är partner till Beauty Week 2020
På Inspoguide bloggar några av Sveriges mest inspirerande influensers inom hälsa, träning och skönhet.
Välkommen in och läs mer och få tips av utställarna på inspoguide.com inför mässan!

uoga uoga

uoga uoga är ett lekfullt kosmetikföretag med prisvärd hudvård och makeup ifrån grannlandet Litauen som tillverkar för hand i små batcher för mesta möjliga färskhet.
uoga uogas produkter är organiskt certifierade och veganska (förutom bivax och honung) och distribueras i Sverige av Botanicos, Tiina Hälvä, hälsorådgivare och expert på alkalisk mat och antiage.
På Stockholm Beauty Week 2020 kan du diskutera kost, sömn och hudvård och en make-upartist ger dig make up tips och make up med fokus på glow.

Aqua Gustus

Aqua Gustus - Natural Flavouring for water är en 100% naturlig smaksättning för vatten - stilla eller kolsyrat.
Den är utan socker, sötningsmedel och onödiga tillsatser. Endast berikad med vitaminer. Aqua Gustus säljer även stilrena, exklusiva vattenflaskor i rostfritt stål.
Drick mer vatten från din kran. Hälsosamt, smakfullt och hållbart! www.aquagustus.com

INIKA Organic

INIKA Organic är ett prisbelönt 100 % naturligt Makeupmärke från Australien
INIKA kompromissar inte med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvaliteten på produkterna.
Produkterna är Ekologiskt Certifierade och Vegan Certifierade.

Reserol

Skönhetsprodukten Reserol innehåller resveratrol, det antiinflammatoriska ämne som finns naturligt bla i rödvin.
Reserol har genom resveratrolet även antioxiderande egenskaper och anti-aging effekter. Genom det revolutionerande sättet som Reserol intas så är upptagningsförmågan i kroppen starkare än t ex genom kosttillskott.
Reserol har ett serum med reservatrol som har tydlig anti-aging effekt!

Bodybees

Bodybees är ett familjeägt och nystartat svenskt hudvårdsföretag. Intresset för naturlig hudvård startade i Sydafrika, där landets naturliga ingredienser förändrade både huden och livet.
Med utgångspunkt från den Sydafrikanska vetskapen om naturliga ingredienser och kurer lanserar nu Bodybees sin första produktserie. Serien består av hudbalsam och läppbalsam med olika egenskaper för olika hudtyper.
Bodybees hudvårdsprodukter skyddar, återfuktar och stärker huden – med hjälp av vårdande ingredienser enbart från naturen.

Get Raw

GET RAW är mellanmålet som ger energi med riktigt vitaminrikt innehåll utan tillsatser men späckat med antioxidanter.
Dessutom är Get Raw supersnygga i handväskan och perfekta på event såsom Stockholm Beauty Week!
Get Raw startades för fem år sedan av mor och dotter i Malmö.