Mimass är helhetsleverantör av maskiner och produkter i framkant till 300 SHR-anslutna salonger och är Stockholm Beauty Weeks huvudpartner 2018!


glo SKIN BEAUTY

Välkommen till Glo Skin Beauty där vi ser på makeup som en förlängning av din hudvård, och det är i kombination du får bäst resultat!
Upplev en hudvårdande makeup med antioxidanter, vitaminer, grönt té, spf och en rik färgpalett, och en hudvård för alla hudtyper och hudtillstånd där stamceller, antioxidanter, syror och aktiva ingredienser samlas för att vårda, reparera och bygga upp din hud igen.
”A complete skincare starts with your cleanser and ends with your lipstick”

POLARISOL

POLARISOL är en innovativ, medicinskt polariserat LED ljus utan UV spektrum. Polarisering innebär att ljusvågorna ordnas upp i paralella vågor som ger 99% biologisk effekt.
Ljuset har ofarliga, lågenergi vågor i regnbågens alla, kalla och synliga färger kombinerat med lågenergi infrarött ljus. Dessa våglängder summeras till ett synligt vitt ljus.
30 års vetenskap visar positiva effekter vid behandling av inflammation, kronisk smärta, trötthet, immunförstärkning, sårläkning och hudföryngring. Den innovativa LED ljus teknologin är lämplig för ljusterapi i klinisk verksamhet och för hemmabruk.

Glossybox

Glossybox är Stockholm Beauty Weeks beauty partner och medverkar alla dagar för en ännu vackrare och roligare mässa fylld med skönhet och överraskningar.
Glossybox medverkade 2017 som goodiebagpartner till press- och influencer morgonen i samarbete med Mildh Press på måndagen, Beauty Business seminariet med Pingis Hadenius, Mette Picaut mfl på måndagskvällen
och som goodiebagpartner till beautyvisningen med Björn Axén, Idun Minerals, Le Noir Models och Carotte Deli & Wine i Birger Jarlspassagen på onsdagskvällen! Stay glossy med Stockholm Beauty Week i samarbete med Glossybox!

Bare Origin - etisk hudvård.

Bare Origin inspireras av naturen och naturens kraft. Under alla sina resor - från Jordanien till Hawaii - har grundaren Nena varit intresserad av att utforska vad den lokala befolkningen har använt för att få strålande hud, inifrån och ut och utifrån och in.
För några månader sedan drog Nena igång ett lyckat Kickstarter projekt för att starta Bare Origin med en vision att resa till olika delar av världen och sourca råvaror för produkterna.
Bare Origin medverkar under Stockholm Beauty Week både som utställare och talare inom etisk, världsinspirerad naturligt hudvård. Mer information kommer.

IXXI: protecting you(th)

IXXI’s laboratorier och deras expertis om hudens anti åldrande finns i hjärtat av Landes - Pinjetallskogen i sydvästra Frankrike. Här i Europas största skog som förvaltas och förnyas på ett föredömligt sätt, har forskare upptäckt att dessa anrika träd är fullmatade med unika resurser med välgörande egenskaper för huden. Mer än fem år av forskning har gett en kraftfull aktiv ingrediens med verkliga anti-ageing egenskaper: OPC PIN.
Utvunnen från bark är OPC PIN en patenterad kraftfull antiåldrande ingrediens, 100% från naturligt ursprung och är grunden i IXXI’s hudvårdsserie. IXXI produkter riktar sig mot förebyggande och behandling av ålderstecken och även hudens djupaste rynkor, helt i samklang med bevarandet av naturen och dess ovärderliga aktiva ingredienser.
IXXI tar skönhet till nya nivåer genom vetenskap och respekt för naturen som är essensen i IXXI Cosmetics. IXXI, PROTECTING YOU[TH]

Björn Axén - back stage beauty och visning!

Björn Axén medverkar på Stockholm Beauty Weeks avslutande dag Onsdag den 26 april med Back Stage och Beauty Walk.
Makeup artisten Linda Hallberg är ansvarig lärare på Björn Axéns make up utbildning och hon ansvarar för modellernas make up. Hårstylisten Sara Geideby är lärare på Björn Axéns frisörutbildning och hon ansvarar för modellernas hår.
Hovfrisören och delägaren i Björn Axén, Johan Hellström inleder Björn Axén-dagen med ett frukostseminarium kring Björn Axéns arbete kring hållbarhet och ekologi. Björn Axén har precis lanserat en organic hårvårdsserie!

IDUN Minerals

IDUN Minerals är svensk mineralmakeup med vårdande egenskaper. Sedan starten på Kungsholmen 2011 omsätter man närmare 50 miljoner.
Tillverkningen sker i Italien och man går in i nya länder i snabb fart. Svensk skönhet är på frammarsch!
På Stockholm Beauty Weeks avslutane dag onsdagen den 26 april medverkar man i samarbete med Björn Axén och Le Noir Models i den öppna back stagen och på visningen!

Lú by Ludovica Di Loreto

The collection "Lú by Ludovica Di Loreto" comes from the idea of recreating Italy through the fragrances, giving the chance to relive intense past emotions and discover new ones through a high quality product and refined taste.
The perfume company with its fragrances are launched for the Swedish market at Stockholm Beauty Week!
A tribute to the eternal city Rome, which has enchanted the world. Visit ludovicadiloreto.com or Instagram

Maria Åkerberg

Ett kännetecken på MARIA ÅKERBERG produkter är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser
MARIA ÅKERBERG använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt! MARIA ÅKERBERG väljer bort ytterförpackningar, mellanhänder, dyr annonsering och certifiering på slutprodukten.
På så vis erbjuds du exklusiva, dyra ingredienser i djupverkande produkter till överkomliga priser. Framställning sker i egen produktionsanläggning i Frillesås, Halland. Din syn på hudvård kan komma att förändras.

Vita Liberta Luxury Tan

Vita Liberata är experter på lyxig brun utan sol och hudvård och har sitt huvudkontor i Nordirland.
Vita Liberatas produkter är ekologiska, fria från parabener, alkohol och parfym.
Passa på att få en riktig fuktbehandling med spraytan på Stockholm Beauty Week 25-26 april och kika på härliga produkter du kan använda hemma.

Loelle

Loelle tillhandahåller, med stor passion, rena ekologiska och omsorgsfullt handplockade produkter. Sortimentet är framtaget utan att tumma på kvalitet, just för dig och din hud.
Naturligt och ekologiskt är en hälsotrend på klar frammarsch.Loelle erbjuder en ren ekologisk produkt av högsta kvalitet, naturligt framtagen utan varken onödiga eller direkt farliga tillsatser för såväl kropp som sinne.
För Loelle är det vitala att du som kund kan använda en produkt som är bra både för huden, naturen och djuren och där produkten även blir stimulerande för själen.

Lyle & Smith

Lyle and Smith is a urban lifestyle luxury brand, that breathes scandinavian minimalism.
Our aim is to produce high quality products for both men and women and their day to day life in the city.

Beard Bar

Beard Bar - vi bjuder in till skäggmingel tillsammans med Barberclub Stockholm -på Stockholm Beauty Week Måndag den 24 april kl 17.00-19.30
Beardshop.se är Sveriges största webbshop med fokus på skäggvård. Ett brett sortiment av svenska och internationella varumärken med produkter du inte visste att ditt skägg behöver!
Barber Supplier Nordic AB är ett distributionsföretag med fokus på barberare. Stor bredd av skäggvård, klassisk rakning, hårstyling och salongsprodukter för barbershopen.

Gröna Gredelina - Hem och hudvård från grunden

Gröna Gredelina är ett svenskt företag med rötterna i södra Italien, mycket av produktfilosofin är hämtad därifrån och kombinerad med den nordiska enkelheten. Vårt fokus ligger på naturlig hem och hudvård skapad från grunden.
Gröna Gredelina utvecklar gamla metoder med exklusiva, äkta råvaror. Ekologiska ingredienser i produkter till överkomliga priser.
Framställning sker i egen mindre produktionsanläggning i Stockholm. Vi tror att nyckeln till framtiden finns i vår historia kombinerad med en klassisk och hållbar design. Som förr fast bättre!

MASQ+

Svenska företaget Powerlite AB har gjort succé med sina sheet masks (skräddarsydda ansiktsmasker). Företaget har två olika serier MASQ+ premiumserien som säljs på kliniker, salonger & apotek samt SerumMASQ+ som säljs i dagligvaruhandeln. MASQ+ är en serie skräddarsydda ansiktsmasker som du enkelt placerar över ansiktet. Bara luta dig tillbaka och njut!
Efter succén med de återfuktande maskerna, lanserar de nu MASQ+ Bubble & Cleansing foam – en djuprengörande skummande ansiktsmask samt MASQ+ After Sun – vilken är perfekt efter en dag i solen.
MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och nordiska hudtyper, även formen på masken är anpassad efter europeiska ansiktsmått. Testa själv och upplev resultatet. Mer info på www.powerlite.com och www.serummasq.com.

Le Chateau du Bois

Le Chateau du Bois är lavendeldoft från Frankrike och består i en ekologisk hudvårdsserie och eau de toilette med naturlig doft av lavendel.
Sedan 1890 har familjen Lincelé odlat Lavendel för produktion av skönhetsprodukter på de provencalska kullarna. Le Chateau du Bois som har produkter både för henne och honom lanseras på Stockholm Beauty Week för den svenska marknaden av distributören M Asmundhavn som även har Abloom, ekologisk hudvård som bla finns för behandlingar på Yasuragi
Mer info på www.organiclyx.com

Natura Siberica

Efter nästan 20år i branschen på stora bolag som L'oreal startade Lars Träff agenturen för Natura Siberica. Ett steg mot en mer hållbar värld inom hårvård.
Våra produkter innehållet vilt skördade växter och örter från Sibirien. Tallfröolja som är fem gånger rikare på vitamin E än olivolja är en av huvudingredienserna och det är vi ensamma om, till det finner vi även rysk rosenrot i ett flertal av produkterna.
Natura Siberica finns att köpa hos utvalda salonger som tänker på samma sätt som vi gör. Vi kommer att finnas på plats alla dagar och har naturligtvis med oss en frisör som tänker som oss.

BARR

BARR är grundat av två föräldrar som vill sitt barns bästa. Namnet är taget ur dom djupa norrländska skogarna. Produkterna är naturliga och ekologiska och tillverkade av noggrant utvalda ingredienser.
BARR Sweden är lokaliserat i Strömsund i norra Jämtland, Sverige. I slutet av 2015 lanserade BARR sina första produkter.
Just nu har BARR 5 produkter i sortimentet men inom kort kommer flera fantastiska produkter inom hudvård och terapi.

Reserol

Skönhetsprodukten Reserol innehåller resveratrol, det antiinflammatoriska ämne som finns naturligt bla i rödvin.
Reserol har genom resveratrolet även antioxiderande egenskaper och anti-aging effekter. Genom det revolutionerande sättet som Reserol intas så är upptagningsförmågan i kroppen starkare än t ex genom kosttillskott.
Reserol har nyligen lanserat ett serum med reservatrol och under måndagens eftermiddag med gemensamt tema Anti Age medverkar man med ett seminarium ”resveratrol - the red wine molecule” OSA i programmet!

Estelle Medical

Vi är experter på fillers och botox. Vi använder marknadens bästa produkter och all vår personal är medicinskt utbildad.
För oss är det viktigt att du som kund känner att du får ett personligt mottagande och din egen behandlare som kan hjälpa dig att skräddarsy en långsiktig behandlingsplan utifrån just dina behov och önskemål.
Besök vår monter i Stockholm Beauty Weeks mini spa, entréplanet för en konsultation.

Intraceuticals - "Madonna-metoden"

Intraceuticals Oxygenbehandling ”Madonna-metoden” – syrebehandling som slussar in serum av hyaluronsyra, vitaminer och antioxidanter för en omedelbar glow-effekt.
Under Stockholm Beauty Week kommer Therese Matiesen från Spa by Us ge dig tillfälle att prova kändisarnas favorit och världens mest fuktgivande behandling
Therese finns på plats alla dagar. Mer info här: www.oxygenbehandling.se

Lip - Organic Intimate Care

Lip Intimate Care är ett nytt svenskt varumärke som tillhandahåller ekologiska intimvårdsprodukter. Produkterna är 100% naturliga och 100% vegan och tillverkas i en ekocertifierad fabrik i Norrland.
I serien finns idag två produkter: Cleansing + Moisturising Oil, Sea Buckthorn + Fragonia rengör samtidigt som den vårdar, återfuktar och motverkar infektioner. Används istället för tvål.
Shaving + Moisturising Oil, Green Mint + Ylang Ylang ger en mjuk och nära rakning som minimerar irritationer. Läs mer på: www.lipintimatecare.com

GlowiD - Korean Glow

GLOWiD är en webbutik och distributör av koreanska hudvårdsmärken.Vi lanserar under våren det prisvinnande märket Klairs, Leejiham och HYGGEE.
Gemensamt för våra märken är att de är milda, fria från alkohol, parabener, parfymer och mineraloljor. Vår grundare Cecilia Ortmark Söder har bott i Seoul, Korea och reser fortfarande dit regelbundet för att testa nya produkter och träffa leverantörer för att få information om de senaste trenderna.
Välkomna förbi vår mässplats - där vi tillsammans med www.sheethappens.se har "korean corner" med massor av roliga tävlingar och limited edition erbjudanden, få en riktig K-beauty upplevelse!

Sheet Happens

Sheet Happens started because of our fascination with innovative and unique Korean beauty, specially sheet masks. The store launched in 2016 as the first sheet mask store in Sweden and sheet mask subscription service with carefully curated sheet mask box straight to your door.
Our goal was to create a destination for best selection of trending sheet masks and make it accessible for Sweden and the rest of Europe.
During Stockholm Beauty Week, together with Glowid, we will create Korean Corner - a place filled with thrilling cosmetics straight from South Korea.

M Picaut – svensk ekolyx

M Picaut är en effektiv hudvårdsserie för kvinnor och Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie. Samtliga produkter förenar det bästa från flera världar.
Ingredienserna har en dokumenterad effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Bakom den nytänkande hudvårdsserien M Picaut står Mette Picaut som i över 20 år arbetat som modell över hela världen.
Mette finns på plats alla dagar och genomför hudanalyser – vad passar just din hud? Se mer på www.mettepicaut.se

Technic-good quality make-up from UK

Technic (Pronounced "Tek-nik") is a brand for makeup lovers everywhere. It's quality of product and wide range of on-trend beauty products means customers can always get the latest looks at an affordable price.
Technic boasts an array of cosmetics and makeup accessories to create head-turning looks. A huge selection of nail polishes, lipsticks and glosses, innovative mascaras and award-winning blushers all feature within the Technic range. The range also includes striking, smooth application eye shadows, primers, highlighters, contouring kits and foundations."
Technic will host an Influencer Event on Stockholm Beauty Week’s second day, Tuesday the 25th of April at 16.00. –Mingle, goodiebag, good food & drinks & with the appearance of artists and suprises.

FACE Stockholm

FACE Stockholms mål är att erbjuda förstklassiga produkter och excellent service till våra kunder. Vi känner att vi har ett större syfte än ”det är bara smink”; att använda makeup artisteri för att uppmuntra kreativitet, lärande och glädje och att inspirera kvinnor att upptäcka sin inre skönhet och stärka sitt självförtroende.
Gun och Martina driver sin verksamhet med magkänsla och intuition och deras personliga resor styr företagets filosofi. Guns passion och kreativitet är drivkraften bakom verksamheten, medan Martinas affärssinne och känsla för struktur balanserar samarbetet.
Gun och Martina har skapat en unik nisch för företaget genom Guns sinne för färg och form och engagemanget för ett högre syfte i sitt arbete. Värderingarna återspeglas i varje detalj – från de rena, välkomnande butikerna och produktens kvalitet till engagemang, utbildning och optimal service.

Svanen - Rädda världen med Svanenmärkta skönhetsprodukter

Ny rapport presenteras på Stockholm Beauty Week:”Det danska badrumsfenomenet: Danskar röker och dricker mer än oss svenskar, men är väldigt noga med vad de har i badrumsskåpet.
Medvetenheten hos danska konsumenter har bidragit till ett rikt utbud av miljömärkta produkter. Vad har påverkat dem? Varför är inte vi i Sverige lika medvetna?
Diskussion med Naturskyddsföreningen om hur svenska konsumenter kan lockas bli ”fräscha på riktigt”

Lindarome

Det svenska varumärket Lindarome tar din hudvårdsrutin ett steg längre. Med resultatinriktad näring som verkar både inifrån och utifrån kan din hy uppnå hållbar balans och välmående. Produktserien, som är baserad på kraftfull näring från naturen, består av aktiva serum och hudvårdande kosttillskott. Varje serum är kombinerat med ett kosttillskott och säljs som en hudvårdsduo.
Varje duo har sin egen unika egenskap och är anpassad efter en viss hudtyp. Varumärket har sin tillverkning i Sverige och i enlighet med GMP-standard. Hudvårdsserien är helt fri från parabener & mineraloljor och ej testad på djur. För Lindarome är hudvård mer än bara produkter, det är också en del av en hälsosam livsstil, vilket blir tydligt när du spanar in deras instagram eller besöker hemsidan.
Här kan du, förutom att shoppa hudvårdsduos, även ta del av recept på hudvårdande smoothies och läsa mer om de aktiva ingredienserna i produkterna. Visste du till exempel att Norsk gran är en effektiv antibakteriell ingrediens? Mer om Lindarome och produktserien finns här: www.lindarome.se

AnneMarie Börlind

ANNEMARIE BÖRLIND är hudvård med natur och vetenskap i samverkan. 50-års erfarenhet, modern forskning och bioteknik har gjort Börlind till en av de ledande, innovativa producenterna av naturlig hudvård.
Bioaktiva råvaror som hyaluronsyra och stamceller från växter och alger tillsammans med ekologiska växtextrakt och fina oljor blir skön, effektiv hudvård. Alla produkter testas för hudvänlighet och effekt på frivilliga försökspersoner, inte på djur. ECO-Control certifierat.
Börlind är Naturligt, Effektivt och Hållbart– kort sagt skönhet med gott samvete. Under Stockholm Beauty Week genomförs behandlingar.

Biofood - det naturliga valet

Vi är så glada att kunna presentera Australian Bushflower i Sverige! Produkterna innehåller hudvårdande ingredienser för inre och yttre skönhet med bas av bland annat ekologisk aloe vera och naturliga blomessenser som doftar underbart. Australian Bush Flowers Love System består av produkter som är framtagna för att hjälpa oss att skapa mer kärlek till oss själva samt balans och harmoni i kropp och själ.
Produkterna innehåller 69 unika blomessenser som vårdar huden och samtidigt hjälper oss att komma till ett känslomässigt välbefinnande genom att påverka sinne och humör. Till exempel kan vi komma till ro och känna klarhet – alla behöver minst en av Australian Bush Flowers produkter i sin hudvårdsgarderob!
Kom förbi vår monter så berättar vi mera – här bjuder vi också på nya produkter från bland annat Biofood, Pukka, Karma Kombucha och Bear.

Rosenserien

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie för hela familjen. Produkterna är 100% naturliga och alla växter, örter och oljor de innehåller är ekologiskt odlade. Basen i produkten är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressande vegetabiliska oljor.
De flesta av produkterna är miljömärkta med Svanen och 75-100 % av innehållet består av ekologiskt certifierade ingredienser. Rosenserien finns med på Djurens Rätts lista över företag som inte testar på djur. Boka en behandling och upplev Rosenseriens produkter på plats. Förboka din tid här eller besök oss i vår monter för ev drop-in-tider.
2014 lanserades en helt ny produktserie för män, framtagen tillsammans med Tony Irving.

Neal's Yard Remedies

Neal’s Yard Remedies bygger sitt märke på en kompromisslös etik i vilken de främsta prioriteringarna ligger i miljömässig hållbarhet, ärlighet, transparents och kundens rätt att veta vilka ingredienser som finns i de produkter de köper.
I Sverige har Neal’s Yard Remedies tilldelats priserna: Swedish Beauty Awards, Tara Beauty Awards, Grooming Awards och King Grooming Awards.
Neal’s Yard Remedies medverkar på Stockholm Beauty Week i utställningen under måndagen den 24 april. Neal's Yard distribueras av Eteretique som även har den naturliga tandbekningssuccén Warpaint som lanserades på SBW förra året!

Alissa Beauté Scandinavia

Alissa Beauté Scandinavia, professionell hudvård från Italien, erbjuder en komplett lösning för din salong eller spa med exklusiva produkter för både ansikte och kropp.
Välkomna till vår Bio Active Bar, Marborbaren entréplanet. Få skräddarsydda cocktails av aktiva serum som ger resultat. Alissa Beautés signum är 23 st koncentrerade extrakt som gör varje behandling effektiv och unik.
Bio Active innehåller naturliga ingredienser, utvunna ur naturliga källor: växter, frukter, blommor och hav. Bio Active har direkt och långtidsverkande effekt på huden. Läs mer på: www.alissabeautescandinavia.com

EcoTools

EcoTools är marknadsledande inom miljövänliga skönhetsprodukter.
Borstarnas skaft är i det snabbväxande bambu, ett för naturen hållbart material och borsten är i syntet, ej från djurhår.
EcoTools bjuder in till EcoTool LUNCH i samband med lansering på Stockholm Beauty Week Tisdagen den 26 april kl 12.00-13.00 OSA i programmet!

Lakshmi

Lakshmi är ett Italienskt familjeföretag som drivs av visionen om att skapa en effektiv hudvårdsserie helt i balans med naturen.
Lakshmi erbjuder lika effektiv hudvård som traditionella produkter. Lakshmi samarbetar med flera universitet och driver ett eget forsknings- och utvecklings laboratorium.
Produkterna är baserade på örter, alger, stamceller, vegetabiliska oljor, aromaterapi etc med urgammal visdom som ayurveda. I Lakshmis monter möter du Tanja Dyredand och Lakshmi bjuder även in till ett seminarium på onsdag den 26 april kl 16.30 innan smakprov på Chakra Balance Dance med Christina Nilsson!

Le mini macaron

Le mini macaron finns nu i Sverige, det smarta gör det själv kitet för gelnaglar från Frankrike.
Le mini macaron är luktfritt och kan användas när du är på språng, på flyget, på cafét, på mässan!
Kom och prova att fixa flawless naglar på Stockholm Beauty Week. Le mini macaron finns på plats alla dagar och gör det själv kitet kan du köpa för under 500-lappen!

Crissa

Crissa har de första svensktillverkade airbrush tanning produkterna för hemmabruk - Get Air Tan och Get Brush Tan som ger en naturlig solbränna.
Crissa är tillverkade av naturliga växtextrakter och som anpassar sig efter ditt eget pigment. Prova på nya Get Brush Tan och bli härligt naturligt solbrun inför sommaren på Stockholm Beauty Week.
Get Air Tan medverkar på måndagen! GetAirTan används av många kända profiler, bloggare och make up artister.

Cleerplus

CleerPlus® är en ny genomskinlig gel som kan användas mot flera olika åkommor. Den bildar en skyddande film över behandlingsområdet, vilket minskar irritation och underlättar läkningsprocessen.
Filmen har visat sig vara svårgenomtränglig för partiklar i samma storleksordning som virus och bakterier, den fungerar därmed likt ett virusskydd.
CleerPlus® är CE-märkt och därmed godkänd för försäljning inom hela EU. Två av grundarna till bolaget bakom CleerPlus® är på STHLM Beauty Week för att berätta mer om produkten. Det kommer även att finnas prover till alla deltagare. Vi söker hudspecialister som vill vara återförsäljare. CleerPlus® finns att köpa på vår hemsida www.cleerplus.com och på apotek från maj 2017

Rapide

Slå dig ner på Rapide's frans- och brynbar och få en skönhetsupplevelse i äkta London & New York style. Rapide är Skandinaviens enda och första Frans och brynbar kedja!
Passa på att fixa brynen och fransarna inför semestern!

Avoeco.com

AVOS bedriver försäljning av ekologiska hudvårdsprodukter i Skandinavien via Avoeco.com. Idag kommer de flesta produkterna från Karibien men även Döda Havet.
Naturen kommer finnas kvar så länge vi vårdar och tar hand om den. Därför är det viktigt för oss att AVOECOS produkter kommer från naturen i form av våra ekologiskt odlade råvaror. Produkterna är även fria från parabener och är ej testade på djur.
En del av AVOS överskott återinvesteras i det som är viktigast för oss och våra kunder vilket är barn, utbildning och natur. När du köper våra produkter bidrar du inte bara till en grönare värld utan också till att fler barn kan få det stöd och den skola de behöver. Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram.

Scandinavian Beauty Distribution

Scandinavian Beauty Distribution har de ekologiska hårvårdsmärket Yarok och den ekologiska deodoranten Dr Schmidt. Yarok är en favorit bland stylister och modemärken.
Senast medverkade de på Dagmars visning under Stockholms modevecka. Yarok är baserat i New York och Scandinavian Beauty Distribution ansvarar för den svenska, danska och finska marknaden och finns på utvalda gröna salonger och webbutiker.
Scandinavian Beauty Distribution planerar en lansering av en ny spännande skönhetsprodukt i samband med Stockholm Beauty Week!

O'Right

O’Right är ekologiska hårvårdsprodukter för salong, utvecklade och producerade I Taiwan. Sedan en tid har O’Right funnits i Danmark där man rönt stora framgångar och nu är det dags för Sverige och Stockholm på Stockholm Beauty Week.
Kända hårlegender har hört av sig om O’Right till företaget Epicway som medverkar i utställningen och mässan tillsammans med sin andra ekologiska serie, Natura Siberica. O’Rights produkter innehåller bla jojoba olja, wasabi, kamomill, ingefära, gojibär och ginseng.
O’Right är skonsamt för både dig och miljön och har världens grönast shampoo.

Noxi Doxi

Noxidoxi is the first brand to develop a complete line of 100% antipollution and 100% made in France detoxifying cosmetics for every day exposed skins to the visible damage of pollution, climate and modern environment aggressions.
Each innovative patented Noxidoxi formula provides clinically proven results with immediate and long term efficacy and contains at least 90% of natural origin ingredients.
The small range of unique products is carefully targeted, with high concentrations of active ingredients: the skin is detoxified, restored, repaired, boosted and protected! Welcome back radiance and beauty. Welcome to #pollutiondetox

Transderma"

Transderma grundades 1999 i Sverige och är baserat i Stockholm. Under tre decennier har Transderma forskat fram en produktlinje som fokuserar på 100% naturliga, exceptionellt rena, vetenskapligt avancerade vitaminbaserade hudserum fria från parfym och konserveringsmedel.
Transdermas serum regenererar, skyddar och stärker huden med hjälp av vitaminer och naturliga ingredienser och lämpar sig för alla hudtyper. Samtliga produkter är fria från färgämnen, konserveringsmedel, parfymer och andra syntetiska föreningar och säljs i dag på flertalet marknader i USA, Asien och Europa. Inga produkter har testats på djur.
Vinnare av bästa serum 2013 - Elle Beauty Awards
Vinnare i kategorin "Made in Sweden” 2016 - Swedish Beauty & Cosmetics Awards.
Nominerad till Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017

AWIN

Awin är ett globalt affiliatenätverk som tidigare verkade under namnet zanox resp Affiliate Window. Med 15 kontor globalt, 900 anställda, 100 000 bidragande publicister och 6 000 annonsörer sammanför Awin kunder med varumärken i fler än 180 länder runt om i världen.
Awin är aktiva inom detaljhandels-, telekommunikations-, rese- och finansbranschen och genererade intäkter på 6,2 miljarder EUR för sina annonsörer och 377 miljoner EUR för sina publicister under det senaste räkenskapsåret.
I samband med en frukost på Stockholm Beauty Weeks andra dag tisdag den 26 april är Awin värdar för Influencer Economy – ett seminarium kring hur du som influencer kan tjäna mer på ditt innehåll och ditt varumärke. Awin ger tipsen kring hur du skapar lönsam trafik. Goodiebag.

INIKA Organic

INIKA Organic har tagit skönhetsvärlden med storm. Ekologiskt är det nya rätta! INIKA Organic är ett 100% naturligt Makeupmärke från Australien, som är snäll för både naturen och människan med bibehållen kvalitet på produkterna. INIKA Organics produkter består av rena mineraler och ingredienser som är ekologiskt certifierade, vegan- och halal certifierade.
Du kan vara helt trygg när du använder INIKA Organic, eftersom produkterna är helt fria från skadliga syntetiska kemikalier och tillsatser. Välj INIKA Organic - välj 100 % naturligt vacker hud.
Testa ekologisk make up! INIKA Organic medverkar på Stockholm Beauty Week med hela sortimentet och du kan få en INIKA Organic makeup och ekologisk hud- och makerådgivning och handla dina favoriter direkt på plats.

Nannic

Nannic är ett internationellt hudvårdsmärke som innefattar Bioaktiv hudvård, högteknologiska apparaturer (NBE) och specialutvecklade serum för professionella behandlingar samt unika specialprodukter. Nannic distribueras i över 38 länder och forskning, utveckling och tillverkning sker sedan tre generationer på huvudkontoret nere i Belgien.
I det egna laboratoriet samarbetar ledande forskare och dermatologer från hela världen och 2016 nominerades Nannic till ett av världens bästa SPA-märke! Nannic distribueras i Sverige sedan 1991 av det svenska bolaget Nannic Sverige. Hudvården och NBE-behandlingarna erbjuds via ca 330 SHR- auktoriserade hudterapeuter och diplomerade massörer.
NYHET! Exklusivt, endast för Stockholm Beauty week - direkt från Belgien anländer professor René Nagles, grundare av Nannic, för att föreläsa om den banbrytande världnyheten Excellence. Upplev en högexklusiv hudvårdsserie baserad på cellforskning och med unika effekter.

BokaDirekt

Bokadirekt.se är Nordens största marknadsförings- och bokningstjänst för Skönhet & Hälsa. Vi fyller varje dag 1000-tals stolar för våra cirka 10 000 anslutna tjänsteutövare.
Bokadirekt.se kan konsumenter söka, hitta och boka behandlingar med bara några klick.
Bokadirekt.se besöks varje månad av 1,5 miljoner konsumenter.

Unecare-100 % naturligt från Falkenberg

UneCare of Sweden utgår från Falkenberg och framställningen sker i egen produktionsanläggning utanför Kungsbacka. Unecare är 100% naturlig hudvård baserad på ekologiska råvaror med kokosolja som bas. Lovelyserien en fröjd för såväl doft- som smaksinnena!
Filosofin är att allt som tillverkas kan tas om hand av naturen själv. Unecare undviker även onödigt emballage och skippar de små lyxiga kartongerna som brukar vara runt produkterna. Unecare främjar svenska företag och handlar råvaror på hemmaplan.
Ätbar & hållbar hudvård helt enkelt - ur naturens egna skafferi. Ekologiskt, 100 % naturligt, veganvänligt, crueltyfree, miljövänligt - bra för människan, djuren och naturen.

NINNI

Katarina Stetz grundade NINNI for att ge dig kunskap och verktyg att själv avgöra vad som är bäst för din hud, istället för att du ska behöva blint förlita dig på marknadsföring och slogans.
”Jag tror på enkelhet och effektivitet; varje komponent har ett tydligt syfte för din hud. Jag använder hellre ett fåtal riktigt bra ingredienser än fler, billigare, syntetiska alternativ.” Alla produkter är baserat på effektiva och hållbara råvaror.
”Jag använder endast oljor från växtriket och naturligt aktiva ingredienser som vitaminer, peptider och hyaluronsyra som gör under för din hud och dessutom är förnybara. Eftersom hållbarhet är så viktigt genomsyrar det hela företaget. Till exempel har jag en minimal förpackning och arbetar endast med leverantörer men en tydlig hållbarhetspolicy. Katarina är civilingengör i kemitteknik med över 10 års erfarenhet inom skönhetsindustrin. Läs mer och beställ på: ninnicby.se

Ekologisk start med Reko Eko

Reko Eko är ekologisk catering och drivs av hållbarhetsentreprenören Cicki Karlsson.
Som cateringpartner till Stockholm Beauty Week bjuds press och influencers på Ekologisk Start Måndagen den 24 april 8.30 resp 10.00
Reko Eko arbetar långsiktigt med leverantörer såsom Saltåkvarn.

Scratch Nails

Med 30 år i branschen och ett välkänt Svenskt varumärke bland hud och nagelvårdssalonger, vill Scratch Nails nu sprida kunskap om enkel resultatinriktad egenvård till alla de som söker hjälp för sina problemnaglar.
Scratch Nails lär ut hur man med enkel egenvård och med anpassade produkter kan uppnå vackra, välmående, naturliga naglar. Scratch Nails presenterar & demonstrerar nagelvårdskonceptet: Scratch Nails problemlösande 2 stegs program - ett effektivt egenvårdsprogram - Scratch lär dig bli ett proffs!
Du ser Scratch Nails även på Stockholm Beauty Week back stage och beautyvisning Onsdagen den 26 april - Scratch gör modellernas naglar! Följ oss på @scratchofsweden

Cuccio

Amerikanska CUCCIO bildades för 30 år sedan och är ett av de största professionella nagelvårdsföretagen i världen, med försäljning i över 130 länder.
Cuccio Sweden är generalagent för Cuccio och ansvarar för all försäljning, distribution och utbildning i Sverige. Våra varumärken är: Cuccio Naturalé, Cuccio Pro, Cuccio Veneer och Cuccio Colour.
Cuccio finns endast på skönhetssalonger, hudvårdssalonger, spaanläggningar och hos utvalda återförsäljare. Cuccio erbjuder det senaste inom naturlig nagel-, hand- och fotvård.

STYLEFINDR

STYLEFINDR är en ny tjänst i en app där du samlar alla dina skönhetsbehandlingar på ett och samma ställe.
Fick du en lucka på lunchen och behöver fixa håret, eller behöver naglarna fixas innan träffen med tjejerna? Med STYLEFINDR bokar du säkra klinker, trendsättande frisörer och kvalificerade nagel-teknologer och hudterapeuter inom loppet av några minuter.
PAUL MITCHELL Signature salon är med och stylar på plats. Även Nown Beauty & Hair stylar med med märket Mr. Smith. Fler samarbetspartners kommer. STYLEFINDR lanseras våren 2017.

Weleda

Weleda är ett av marknadens renaste hudvårdsmärken med enbart naturliga ingredienser och högt ekologiskt innehåll. Produkterna är dermatologiskt testade och certifierade av NATRUE, den strängaste certifieringen inom naturlig hudvård.
Weleda har egna odlingar samt långsiktiga samarbeten med ekologiska odlingar världen över, där allt sker till rättvisa villkor och med hänsyn till den biologiska mångfalden.
Missa inte måndagens ekologiska lunch med Emma Bergqvist, inspiratör och marknadschef Weleda som tillsammans med Sassa Asli, hälsoprofil presenterar ett Skönhetsseminarium Inifrån och Ut. Weleda bjuder på lunch från Kalf Hansen och vi får en välfylld goodiebag. OSA i programmet!