Välkommen till Stockholm Beauty Week på Berns den 28 maj!

Stockholm Beauty Week arrangeras 2 gånger per år. Tisdag den 28 maj är det dags för vårens mässa i vackra Berns då vi firar 10 år!
Våning 1: Mässa, Program & Bar. Våning 2: Mässa och Bar. Vån 3 Terrass med utställare och bar. Allt ingår i din biljett (utom kostnad för förtäring)!
Utställarna nedan fylls på allt eftersom. Vi kommer landa på 80 utställarplatser. VIll du vara utställare, kontakta oss! För biljetter, kika under BILJETT-fliken här på hemsidan!

High on love Winery

High on Love Winery är Stockholm Beauty Weeks partner för bubbel i barerna på Berns, på terrassen, nedre plan och intill Ballroom.
Bubblet är en prosecco och finns även i rosé och är en fin gåva och ett sommarmåste!
Proseccon kommer från gården Antonio Facchin som varit verksam inom vin sedan 1870. Benvenuto a Berns!

Bookmin

Bookmin är en ny marknadsplats för salonger och kunder.
Bokningen kan göras under minuten.
Du bestämmer priset, du får bokningen. Träffa oss på Bookmin beauty week på Berns!

Artego från Moduline

Har du inte ännu provat hårprodukter från Artego Sverige så finns en chans nu på Stockholm Beauty Week. Artego Rain Dance utsågs till bästa Hårserie i Stockholm Beauty Week Award 2023 och 2024 är Artego TOUCH nominerad till bästa stylingserie.
Med naturen som inspiration och vetenskapen som guide skapar Artego vårdande salongsprodukter inom hårfärg, hårvård och styling- alltid med värdegrunden Care For Beauty.
Artego distribueras i Sverige av Moduline som erbjuder frisörprodukter och salongsinredning till frisörer i hela Sverige. Välkommen att prova Artego TOUCH stylingprodukter, fixa till frisyren eller provsitt frisörstolar och få tips om inredning på Stockholm Beauty Week!

RAWSH Medical - SylfirmX

Den populära Hollywood-behandlingen är tillbaka på beauty week i mässan på egen scen och genom föreläsning i Hörsalen!
Sylfirm X är en RF microneedling som används för hudföryngring, uppstramning och lyft samt ärrbehandling för att få huden att se yngre och mer vital ut.
Det kan användas för att behandla rynkor, stora porer, slapp hud, akneärr och andra hudtillstånd. Välkommen att prova på lilla scenen i Ballroom!

Lilly Nails

Svenska Lilly Nails erbjuder nagel och fransprodukter för salonger - men på beauty week lanserar man en nagelserie även för dig som privatperson!
Nu kan du som salong även sälja med lack till dina kunder från Lilly Nails.
Varmt välkommen till beauty week den 28 maj för att fixa naglarna och botansiera bland vårens färger.

My Lamination

My Lamination - frans och brynmärket från Italien har belönats 20 gånger internationellt.
Årets nyhet, Årets varumärke, Excellence in Beauty, Årets produkt, Årets utveckling, Top Academy of Lamination, Bästa varumärke.
Varmt välkommen till att prova MyLamination fr din salong på beauty week den 28 maj.

Inlei

Inlei är högkvalitativa produkter tillverkade i Italien för behandlingar av fransar och bryn - lashlift och browlift.
Inlei hittar du en våning ner på mässan där de tar emot dig som vill arbeta med eller arbetar med det växande intresset för browlift och lashlift.
Du får ett startkit som räcker till 5 behandlingar så kan du prova Inlei på din salong - först till kvarn! Vi utbildar även i browlift och lashlift genom Inlei.

Columbia Skincare

Introducing Columbia SkinCare topical treatments which work symbiotically with the body’s natural healing mechanisms.
Our proprietary formulations effectively act on the most important biological features of aging skin…the ability to renew itself!
Columbia Skincare is an American skincare company from the 19th century. We are happy to announce that Columbias CEO Steven Rosenfeld is coming to beauty week from the States!

October Stockholm

October Stockholm är skonsamma hårfärger med resultat utvecklade av frisörer tillverkade i Italien.
October Stockholm är superpopulära hos kunderna och man har en kontinuerlig direktkontakt för tips och frågor genom chaten.
October Stockholm har även genom efterfågan börjat sälja till salong. Välkommen att träffa October Stockholm färgstarka värld på beauty week!

Tamara's Organic Body Sugaring

SugarMe Esthetics är en ekologisk skönhetssalong som erbjuder lyxiga skönhetsbehandlingar och sockring i Stockholm city.
Driver du ett eget spa, eller drömmer du om att göra det?
Savvy Sugaring erbjuder högkvalitativ CIDESCO-godkänd utbildning i sockring och är även distributör för det femfaldigt ASCP Skin Deep prisbelönta varumärket Tamara's Professional Body Sugaring.

LenaBlum Parfum

LenaBlum perfume house is a niche perfume house using only high end natural ingredients. LenaBlum perfumes are handmade in limited numbered batches.
Meet LenaBlum’s first edition is memorised in the mesmerising nature on the island of Gotland, Sweden where its Dutch founder lives because she fell in love with it.
Explore Gotland through the senses of a Ditch at Stockholm Beauty Week Berns May 28th!

Hello Bombshell

Hello Bombshell är en ledande leverantör av löshår med en exceptionell kvalité och har en livslängd på upp till 4 år, vilket gör det mycket mer hållbart och ekonomiskt fördelaktigt jämfört med andra märken på marknaden.
Hello Bombshell ger alla kvinnor karaktär, kvinnlighet och självsäkerhet. Alla kvinnor förtjänar att få vara Bombshells med ett vackert och långt svall som får huvuden på stan att vändas!
Varmt välkommen till vår monter på Stockholm Beauty Week och ta del av exklusiva erbjudanden. Se oss in action på scenen på Berns!

Loviderm

Loviderm grundades för ca 40 år sedan av Lovisa Svärd, välrenommerad hudterapeut och hudhygienist. I samarbete med hudläkare, biokemister och farmaceuter växte serien fram.
Utifrån sitt eget personliga behov av produkter, speciellt lämpade för allergiska besvär, skapade Lovisa Loviderm samtidigt som hon banade väg för ekologisk hudvård i Sverige, långt innan trenden.
Loviderm är en minimalistisk hudvårdsserie med färre produkter men med många egenskaper som tar hänsyn till torr och känslig hud. Våra produkter hjälper hudens förmåga att hjälpa sig själv.

Wonder

Wonder är världens mest effektiva och hälsosamma fettreducering och body toning för kliniker, gym, hotell och spa.
Teknologin är utvecklad i Madrid och du kan behandla mage, kärlekshandtag eller stuss, triceps eller biceps, framsida och baksida eller insida- och utsida lår. Fem områden behandlas samtidigt.
Välkommen att uppleva Wonder på Stockholm Beauty Week på Berns!

HOMIE

HOMIE är en svensk god dryck för återhämtning och energi, fylld med goda bakterier och vitaminer.
HOMIE är en synbiotic dryck, dvs innehåller en kombination av pre- och probiotika för att din mage ska må bra.
En välmående mage gör att du mår bra och ser strålande ut! Välkommen att prova de nya smakerna på Stockholm Beauty Week på Berns!

Terranova

Terranova erbjuder vetenskapligt avancerade veganska produkter - kosttillskott och hudvård, men med rötter i holistiska principer.
Grundaren Stephen Terrass, är före detta teknisk direktör för Solgar Vitamin i Storbritannien och en av Europas ledande auktoriteter inom naturmedicin.
2023 utsågs deras serumolja till årets bästa på Stockholm Beauty Week Award. Varmt välkommen att prata hälsa och skönhet inifrån med Terranova på beauty week!

Puressensiel

Puressensiel är ett franskt märke för hygien och välbefinnande.
Puressensiel erbjuder ekologisk rengöring och aromaterapi för individer och hemmet och naturlig ekolohisk hudvård.
Puressensiel distribueras av Nordic Premium som medverkar i år igen i Ballroom på Beauty Week!

THANN by CHCare

THANN är ett spamärke från Thailand som finns på internationella premiumhotel såsom Marriot.
THANN introduceras nu på den svenska marknaden genom CHCare som är ett företag som brinner för lyx och att bidra till en bra självkänsla!
Välkommen att ta del av underbara prisvärda produkter, som tillvaratar Thailands naturrikedom och lyfter Thailand på den internationella spamarknaden.

The Skin Agent

The Skin Agent är en unik funktionell svensk hudvårdsserie som aktivt förebygger skav och friktionsskador på huden.
The Skin Agent finns på Apoteket ABs apotek runt om i landet samt online.
The Skin Agents gurndare Linda tar emot dig på terrassen på Berns och pratar friktionsfri löpning, ridning. Ett friktionsfriare aktivt liv helt enkelt!

EIE Skincare

EiE Skincare är den senaste innovatören inom hudvård, med en passion för vetenskap, hälsa och långsiktig skönhet.
Under Stockholm Beauty Week får du den exklusiva möjligheten att testa vår nylanserade Klotho-peptidberikade produkter som är nominerade till årets bästa serum och ansiktskräm.
Kom förbi och träffa EiE grundare och experter, och ta del av fina erbjudanden!

LUSH

LUSH är färsk handgjord hudvård och kosmetika. Företaget är väldigt inklusivt och är 10 % personalägt - det är människorna som är företagets hjärta och själ.
LUSH är ett lekfullt företag som brinner för etik och hållbarhet och undviker onödiga förpackningar, men på förpackningarna kan du se vem som tillverkat produkten, en fin detalj!
LUSH är kända för sina kroppsprodukter däribland sina badbomber och tillverkning i butik. Välkommen att uppleva LUSH på Beauty Week på Berns!

hismile

Hismile erbjuder ett brett sortiment inom "Smilecare" (like skincare but for teeth)
Tack vare en stor passion och ett enormt engagemang för SmileCare, finns vi idag i ca 200 länder och över 6 miljoner kunder har fått vitare och starkare tänder tack vare våra marknadsledande produkter.
Prova nyheter från oss på beauty week - välkomna att utforska innovativ smile care!

MILI Cosmetics

MILI Cosmetics är ett nytt veganskt makeupmärke helt utan skadliga ämnen men med alla fördelar du vill ha som makeupartist eller makeuplover.
Med hög trendkänsla och tidigare internationella erfanenheter från makeupvärlden tar MILI Cosmetics en självklar plats på makeupscenen.
Träffa Mika Liias, skönhetsentreprenören bakom MILI Cosmetics, få tips och tricks och shoppa till mässpriser på Beauty Week på Berns!

Oriflame

Oriflame är ett svenskt skönhetsföretag som i över 55 år utvecklat innovativa och trenddrivna produkter till skönhetsälskare runt om i världen!
Nu lanserar Oriflame sitt mest avancerade hudvårdssystem hittills – Novage+! Novage+ levererar prestanda som cosmeceuticals, samtidigt som den är skonsam mot hyn och naturen.
Tack vare bioaktiverande teknologier som verkar i perfekt synk med din hys egna biologiska funktioner – och varandra – levererar Novage+ kraftfulla, skonsamma och kliniskt bevisade resultat. Upptäck Novage+ på Sthlm Beauty Week!

FILLMED

FILLMED är ett franskt estetikföretag som under 45 år har forskat inom estetisk medicin med syfte att framställa avancerade produkter och utveckla en rad estetiska och kosmetiska behandlingslösningar bestående av högpresterande aktiva ingredienser.
FILLMEDs hudvårdserie SKIN PERFUSION är framtagen specifikt för att uppnå synliga resultat för varje huds specifika behov genom skräddarsydda lösningar.
FILLMED distribueras i Sverige av Novi Medical Solutions med utbildningsstudio på Grev Turegatan i Stockholm.

BAÏJA

BAÏJA är ett ”Feel Good” varumärke med kropps- och ansiktsprodukter från Paris som ger solsken till din vardag med en härlig färgpalett och ett exklusivt doftuniversum.
BAÏJAs ingredienser av naturligt ursprung är samtidigt verksamma och ger behandlare och kund såväl en upplevelse som resultat.
Alla produkter innehåller mellan 96% och 100% naturliga ingredienser. Upptäck BAÏJA på terrassen på Beauty Week!

Zperfume

ZPerfume är ett svenskt parfymhus med långvariga dofter framtagna i Sverige.
ZPerfume är parfym för kvinnor män och unisex och håller doften hela dagen. Parfymerna finns även i travel size/handväske förpackningar.
Välkommen att hitta din favoritdoft hos ZPerfume på Beauty Week på Berns!

Saga of Idun

Saga of Idun är svenskproducerad vegansk ekologisk hudvård baserad på alger från västkusten.
Saga tog hem Skönhetsredaktörernas Beauty Oscar bästa svenska ekologiska hudbårdsserie 2022.
Välkommen att upptäcka en svensk skönhet på Stockholm Beauty Week på Berns!

Santa Verde

Hemligheten bakom Santaverde är formulan med ren aloe från vår certifierade ekologiska odling i Andalusien, full med aktiva ingredienser.
Vi använder den rena juicen, istället för den vanliga huvudingrediensen vatten, kompletterat med värdefulla växtbaserade oljor och extrakt, för att skapa en unik effekt för din huds hälsa och skönhet.
Santa Verde serum utsågs till Bästa Specialserum Stockholm Beauty Week 2022.

Silicea - naturlig skönhet inifrån

Silicea har stärkt hud, hår och naglar inifrån på ett naturligt sätt i många år.
Siliceaserien säljs i Sverige genom Octean AB och finns bla hos apotek och Lifebutikerna.
Möt Silicea på Beauty week på Berns!

Rosenserien och Sweden Eco

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie från 1984 med 100 % naturliga och veganska produkter. Alla produkter är godkända av Djurens Rätt och Cruelty Free International.
Sweden Eco Skincare for men är en hudvårdsserie framtagen för den medvetne mannen som vill ha resultat och värna om sin hälsa och miljön.
Sweden Eco presenterar hela 5 nya produkter på Beauty Week den 28 maj på terrassen!

Qryo

Qryo är en av Sveriges ledande aktörer inom innovativ och noninvasiv skönhetsteknologi och introducerade rött ljus för hela kroppen för branschen 2020 på beauty week på Stockholm Waterfront!
Stora succéer är även Cryo T-shock (tillverkad i Italien) och Insculpt. Cryo T-shock verkar för att eliminera fett, celluliter & lös hud, är icke-kirurgisk & smärtfri, har inga farliga kemikalier, ökar cirkulationen, lindrar muskelinflammation och stimulerar kollagen & hudens elasticitet
Övrigt i sortimentet är även Insculpt Chair och Endospheres samt diodlaser. Prova på det senaste inom bodysculpting och prata noninvasiv skönhet med Qryo på Beauty Week!

New Nordic

New Nordic är ett svenskt bolag med över 30 års erfarenhet av att utveckla innovativa kosttillskott och skönhetsprodukter.
Produkterna är baserade på varsamt utvalda och noggrant sammansatta örtextrakt.
New Nordic tog hem kategorin Bästa Dagkräm Stockholm Beauty Week Award 2023!

Anita Beachwear

Anita since 1886 framhäver en stor byst och drar ögat till den kvinnliga silhuetten, samtidigt som den skickligt döljer små problemområden.
Kom i semesterstämning med Anita på terrassen på Berns den 28 maj!
Anita representeras i Sverige på Stockholm Fashion District.

Glamanic

Glamanic is a new Swedish beauty app connecting content creators and beauty brands.
Glamanic makes it possible for content creators to connect their tutorials with 1-3 linked products and followers can select the best product price through Pricerunner.
Meet the team behind Glamanic at Stockholm Beauty Week Berns Nov 28 and get their nice tote bag at the entrance!

HighOnLove

HighOnLove från Kanada har sensuella egenvårdsprodukter med premium hampfröolja. Alla produkter är veganska, Cruelty-Free och innehåller naturliga ingredienser.
De exklusiva oljeblandningarna från HighOnLove® skänker sensualitet till hudvård, omformar intimitet och skämmer bort alla som får njuta av dem. High on Love distribueras av Jewa Sweden AB.
Besök oss på Beauty Week på Berns den 28 november om du vill veta mer och för chansen att vinna en korg fylld av exklusiv egenvård!

Scratch of Sweden

Scratch of Sweden har sedan 1985 varit det självklara valet av nagelvård hos konsumenter och inköpare.
Produkten Nail Food är nageloljan som blivit en svensk klassiker. Senaste året har sortimentet hos Scratch of Sweden utvecklats med produkter för hela kroppen.
Kroppsserien innefattar tvål, peeling och lotion. Den underbara tvålen med doft av lavendel tog hem Stockholm Beauty Week Award bästa kroppsrengöring 2022.

MILI Cosmetics

MILI Cosmetics lanserar en ny hudvårdsserie med vegan & clean skincare.
Förpackningarna är smidiga och snygga och kan lätt följa med på resan.
Träffa grundaren Mika Liias på plats på Berns och prata makeup och hudvård.

Igräne Cosmetics

Igräne Cosmetics är naturlig hudvård med ingredienser från egna odlingar i Marocko tillverkat i egen facilitet i Frankrike.
Igräne Cosmetics säljs på exklusiva spa runt om i Europa och nu kommer de till beauty week på Berns!
Igräne Cosmetics har även en foundation som ger tillbaka till berberna och Marocko. Efter jordbävningen ägnar man mycket tid och resurser till att hjälpa drabbade.

Zanella Derma Care

Zanella Derma Care är ett svenskt hudvårdsföretag som tillverkar naturliga hudvårdsprodukter med terapeutiska egenskaper.
Zanella erbjuder vårdande oljor, stimulerande serum och lyxiga och veganska läppglans fria från parabener, mineraloljor, silikon och artificiella dofter.
Get glossied up på beauty week på Berns!

Vaida Simplify Beauty

Vaida Simplify Beauty ögonfransserum formulerat med avancerade polypeptider (utan farliga ingredienser) för att öka volymen och längden på dina fransar.
Vi har även en behaglig fransrengöring. Produkterna är framtagna för att användas direkt av konsumentmen kan även säljas på din salong eller webshop.
Välkommen att träffa Vaida med team på Beauty Week på Berns!

Tangled

Som frisörer har vi sett att många har svårt att få till en frisyr på egen hand, därför skapade vi Tangled Sweden. Styling Made Easy.
Vi har lärt oss mycket under resan som frisörer och samlat på oss kunskaper för att kunna ta fram de bästa, mest kvalitativa håraccessoarerna för dig.
Vi ser fram emot att styla dig igen på beauty week och erbjuda dig våra lättanvända hårsnoddar för magisk effekt!

Stella Details

Stella Details loves hair!
Håraccessoarer från Stockholm som ständigt uppdaterar sortimentet.
Bästsäljaren är fjärilsklämmorna, komplettera ditt sortiment i salongen med fina fjärilar!

Nova Merch

Nova Merch har bakgrund från trading i Asien, ett eget screentryckeri samt brodyr och grafik i huset.
Detta gör att vi kan ge våra kunder snabba och säkra leveranser på kort tid till konkurrensdugliga priser.
Nova Merch är glada att kunna erbjuda skönhetsbranschen merchandice för salongen eller siten! Välkomna att besöka oss på beauty week!

Simply Nails

Simply Nails är ett koncept från Stockholm och är gellack stickers - ett snabbt, enkelt och skonsamt sätt att få salongsnaglar som håller länge utan att skada den egna nageln.
Simply Nails ger dig snygga naglar hemma med de senaste trendmönstren och färgerna och är oemotståndligt paketerade!
Simply Nails har nagelbar på Stockholm Beauty Week!

Gowell

Gowell är en kolsyrad funktionell dryck framtagen av svenskt vatten i Sverige.
Gowell medverkar på beauty week e entrén!
Gowell medverkar även på Stora Scenen kl 19.00 i en dans- och musikshow som ger mässan en energikick precis som Gowell!

Zao Organic Makeup

ZAO Organic Makeup är en komplett eco-luxury makeup serie från Frankrike, tillverkad i Italien.
Internationellt certifierad, inga kemiska tillsatser och 100 % naturlig. Idag säljs Zao bla i hälsokostaffärer.
Prova ekologisk, naturlig make up i världsklass på Stockholm Beauty Week tillsammans med makeupartisten Nathalie zaomakeup.com

NOAH

NOAH grundades i Venedig år 2006 med visionen att skapa högkvalitativ hårvård gjord på naturliga ingredienser och rena eteriska oljor. Skonsam hårvård som passar alla hårtyper och behov.
NOAH har även ett brett urval av stylingprodukter för alla olika ändamål. Allt från vax, gelé och hårspray till mousse, leave-in och hårfärg.
NOAH är certifierat ekologiska av EcoCert.

In Sunny Mood

In sunny mood gör dig på gott humör genom produkter du använder i vardagen.
In sunny mood är färgglada accessoarer för håret, dina beauty produkter genom necessärer och smycken som piggar upp.
Get in a sunny mood på beauty week på Berns den 28 maj!

Gumpearl

Gumpearl är en svensk innovation och något så smart som tandkrämstabletter.
Gumpearl innehåller flor och finns i flera smaker, även för barn och för naturlig blekning genom kol.
Prova Gumpearl på beauty week på Berns den 28 maj!

Skinpunks

Skinpunks är plattformen för hudterapeuter. Här kan du hitta professionell hudvård till din salong.
Bland Skinpunks egna varumärken finns Esthemax från Kalifornien som finns i 30 000 estetiska butiker och spa runt om i världen och Emergenc, också från USA. Potent hudvård med start i C-vitamin.
Besök oss på Beauty Week på Berns och prata effektiv hudvård och smarta lösningar för din salong!

Loelle

Loelle är ekologisk hudvård tillverkat i Stockholm med råvaror från grundarens ursprung, Marocco.
Loelle finns idag online och på spa och utvalda salonger och har nyligen genomgått en rebranding med många nyheter i sortimentet.
Produkterna är tillgängliga för många då man kan hålla bra priser eftersom man kontrollerar hela kedjan. Upplev Loelle på Stockholm Beauty Week!

FRÖYJA

Fröyja är nya tidens bubbel för salong, spa, den medvetna retaurangen eller andra sociala sammanhang eller bara för guldkantad men hälsosam TV-stund.
FRÖYJA är framtagen av hudterapeuter för att bibehålla en normal och frisk hud.
FRÖYJA finns i tre smaker (äpple, svartvinbär och naturell) och är sockerfri, koffeinfri och späckad med vitaminer. Prova på Beauty Week på Berns!

Essence of Sprout

Essence of Sprout är ett svensktillverkat kosttillskottsmärke av premiumkvalitet utvecklade av hudterapeuten och hälsoterapeuten Katarina Carltad, sedan 20 år verksam i hälso- och hudvårdsbranchen, i samarbete med hennes 3 kollegor.
Med ekologiskt enzymrikt groddpulver tillsammans med de mest biotillgängliga vitaminerna och mineralerna skapades Essence of Sprout! Är du terapeut och vill få det bästa resultatet på dina kunder på både in och utsidan?
Du har nu möjligheten att bli återförsäljare till Essense of Sprout. Är du nyfiken på våra produkter även som privatperson, så kommer vi ha grymma erbjudanden du inte får missa! Varmt välkommen till vår monter på Stockholm Beauty Week så berättar vi mer!

CaTe Nordic Beauty

CaTe Nordic Beauty är ett nytt finskt hudvårds koncept, som fyller behovet för holistisk hudvård.
Våra produkter baseras på noggrannt valda ingredienser från natur och näring.
Aktiva ingredienser är bl.a. vitaminer och antioxidanter som effektivt men skonsamt skyddar, återfuktar, när och förnyar huden. Välkommen till CaTe!

Nutrilight

Rött är det nya svarta inom beauty och longevity. Rött ljus är hudföryngrande då det ökar kollagenproduktionen.
Det röda ljuset är även smärlindrande och påskyndar läkning av skador samt förbättrar sömnen, immunförsvaret och prestationsförmågan.
Nutrilight har rött ljus för hemmabruk och salonger och kliniker.

Belissas Whitening

Belissas Teeth Whitening, ett svenskt varumärke som blivit Skandinaviens mest omtalade hemma-tandblekning.
Belissas drivs och utvecklas av kvinnor och har 100% nöjd garanti på sina produkter.
Träffa grundarna av Belissa och blek dina tänder på plats på Beauty week på Berns!

OHAIRO

OHAIRO är ett svenskt hårvårdsmärke inifrån och ut.
OHAIRO har kosttillskott, hårmask - Hair Glow Booster och en detox för skalpen baserad på kol.
Träffa grundarna av OHAIRO på Beauty week på Berns!

Under the Skin

Under the Skin was born during 2018 in Sweden, with the purpose of skincare from within.
We started with our much appreciated product “marine collagen” that was very welcomed by beauty clinics all around to world.
Under th e Skin was nominated Best Beauty from within / Best Supplement Stockholm Beauty Week Award 2023!

i-model bodysculpting

Äntligen finns i-model i Sverige! Marknadens mest effektiva och prisvärda bodysculpting-produkt som redan gör succé i Europa!
i-model bränner fett och bygger muskler samtidigt som den behandlar celluliter, stärker bäckenbotten, ger lymfmassage och skapar bootylifts.
Välkommen till vår monter för att prata bodysculpting samt ta del av exklusiva erbjudanden.

Curam

Curam är latin för ”ta hand om”. Curam är koppningsverktyg i miljövänligt, giftfritt material med tillhörande massageoljor för ansikte och kropp.
Curam är svenskt och erbjuder även signaturbehandlingen Curam Recovery för spa, tränings- yogalokaler.
Välkommen att träffa grundaren av Curam och prata koppning på Stockholm Beauty Week!

ACE Natural Haircare

Upptäck Ace Natural Haircare - Högkvalitativa Produkter från Australien!
Vi är hedrade att meddela att Ace Natural Haircare har blivit nominerad som Årets Hårvårdsserie på Stockholm Beauty Week. Vår fokus ligger på att tillhandahålla högkvalitativa produkter som inte bara uppfyller de högsta kraven för prestanda, utan även ökar lönsamheten i din salong.
Ace Natural Haircare är resultatet av noggrant samarbete mellan frisörer och ledande kemister i det natursköna Australien. Vår serie har skapats med en medvetenhet om att omfamna samtliga kunders behov. Schampo, balsam, hårinpackning och inte mindre än fem olika hårvaxer utgör grunden för vårt sortiment.

Luceo

"LUCEO is a Swedish skincare brand who offers premium products propped with CBD and other natural goodies.
Perfect for unruly and sensitive skin who wants to receive that enviable glow and healthy shine.
Try it - your skin will thank you!

IOAKU by Fanny Ek

Fanny Ek är modedesignern som gått all in på accessoarer - statement smycken till överkomligt pris är hennes grej!
Med den egna butiken i Sturegallerian är hon numer en del av allas smyckesgarderob och det enkla sättet att dra blickarna till sig även en dålig hårdag.
Många salonger har upptäckt att IOAKUs glada smycken förgyller salongen och gör kunderna ännu gladare efter ett besök. Upplev IOAKU och shoppa till mässpriser på beauty week!

Evergetikon

Evergetikon erbjuder 100% naturliga hud- och hårvårdsprodukter, baserade på kallpressade vegetabiliska oljor, bivax, eteriska oljor, örter och naturlig vitamin E.
Vi på Evergetikon producerar våra naturliga hudvårdsprodukter i den lilla byn Skalani nära palatset Knossos på Kreta.
2023 är vår Organic Body Lotion med hyaluronsyra och shea butter nominerad Bästa Kroppsvård Stockholm Beauty Week Award.

Footwell & Apodental

Footwell är ett svenskt företag för sköna fötter med egen klinik för medicinsk fotvård och showroom på södermalm i Stockholm.
Företaget startade med ekologisk tandvård med miljötänk då grundaren Cristina Funke saknade detta på marknaden och sagt och gjort tog hon fram tandlrämen Apodental.
Träffa Cristina på beauty week där hon utför fotmassage och ger tips för både god fot och tandhälsa!

Me Anima by Katties Åkesson

Me Anima betyder Min Själ och drivs av Katties Åkesson, hudterapeut och aromaterapeut.
Katties Åkesson inspirerar hudvårds- och spabranschen mot den senaste utveklingen för behandlare och slutkund.
Underbara behandlingar med ny hudvård och massagetools, gua sha och i trä! Foto: Katriina Mäkinen @mognapersikan

Studex

STUDEX® är märket för öronhåltagning med egna fabriker i födelsestaden Los Angeles
STUDEX® har ett oöverträffat gott rykte runtom i hela världen. Vi erbjuder våra samarbetspartners – smyckesbutiker, skönhetssalonger och apotek – lättanvända produkter av hög kvalitet.

Hall & Hatje

Hall & Hatje är Sveriges första digitalbyrå specialiserad på skönhetsbranschen.
Som digital tillväxtpartner för dig i skönhetsbranschen kan Hall & Hatje hjälpa dig och ditt företag att öka din försäljning online med konverteringsoptimering, SEO, sociala medier och annonsering.
"Så får du fler kunder till salongen - med en stark digital närvaro"

myselfie.se

Myselfie är Stockholm Beauty Weeks selfiepartner!
Ta bilder tillsammans i bra ljus, som du är, eller stylad på plats av våra utställare.
Make this event even more memorable med Myselfie!

Stay Well - K-beauty meets S-beauty

Staywell är ett klimatneutralt k-beauty brand från Sverige som drivs av skönhetsentreprenören Linn Weilar som även är distributör för flera andra koreanska märken.
Staywell är hudvårdsmärket som förenar det bästa från två världar eller två länder. Korea som står för högteknologi och många hudvårdssteg och Sverige som står för enkelhet och miljömedvetenhet.
Staywell håller utöver kvalitet även priset och har erövrat 18 länder.

Klardie

Fusicare av Klardie är speciellt framtagen för en mycket känslig hud.
Hudvårdsserie baserad på naturliga ingredienser och innehåller ‘Fusidium Coccineum’ som verkar lugnande och stärkande på hudens fuktbarriär genom att den stimulerar produktionen av filaggrin och hyaluronsyra som finns naturligt i huden.
Fusicare av Klardie är en unik & komplett hudvårdsserie i tre delar bestående av serum, hudkräm och ansiktsmask för den allra känsligaste huden.

KOSMETIKK - Norges skönhetsbibel

KOSMETIKK är en glossy magazine för beautybranschen i Norge och tar upp de senaste trenderna, nyheter som rör salonger, kliniker, apotek och skönhetsbutiker.
Driver du distribution med rättighet Norge/Norden/Skandinavien eller har du en tjänst eller produkt inom beauty är KOSMETIKK ett utmärkt fönster för vår vackra granne i väster!

Realgymnasiet-stylistutbildningen

Sedan 2016 har Stockholm Beauty Week samarbetat med Realgymnasiet.
Realgymnasiet utbildar färdiga makeup- och hårstylistar samt frisörer.
Genom samarbeten såsom med Stockholm Beauty Week får eleverna direkt kontakt med branschen.

Womanizer

Womanizer är originalet och har revolutionerat njutning för kvinnor sen lanseringen av den första lufttrycksstimulatorn på marknaden med den patenterade Pleasure Air-teknologin.
Womanizer hyllar kvinnans rätt till orgasm och har med sina klassiska modeller gjort samarbeten med Lily Allen och nu med ikoniska Marilyn Monroe.
Kom och besök oss under Stockholm Beauty week och lär dig mer om Womanizer och Pleasure Air-teknologin och för chansen att vinna en exklusiv gåva – Distribueras av Jewa Sweden AB

LiliKiwi

LiLiKiWi är en barnserie från Frankrike som ska underlätta för föräldrar att få barnen att tvätta sig genom sina tilltalande förpackningar med 100% naturliga, ecocert-certifierade produkter med endast 5 till 10 ingredienser.
LiliKiwis produkter är refill och finns i Nova Concepts sortiment.