Stockholm Beauty Week intar 17 - 18 maj 2022 Norra Latin, mitt i city, efter årets succé.

Nedan visas årets utställare. Välkommen att kontakta oss om du vill bli årets utställare! Se gärna även vår facebook och instagram för bilder och bloggar från i år! Norra Latin ligger mellan Drottninggatan, mittemot Centralbadet och Norra Bantorget, ett otroligt vackert palats med hög takhöjd. Närmaste T-bana är T-centralen. Det finns parkering i huset och huset omges av en vacker park som vi tillgår.
17-18 maj kommer vi ha fler seminarier igen, detta kan ingå i utställarkostnaden beroende på paket. Events sker digitalt som komplement före mässan. Som utställare kan du även ha events/tält i den vackra parken mot Drottninggatan. Kontakta oss om du vill ställa ut eller undrar över biljetter. Om du inte har möjlighet att medverka själv med produkter så finns andra möjligheter på plats och digitalt. Vi har ett nyhetsbrev, Stockholm Beauty Weekly och digitala intervjuer och tävlingar samt den årliga tävlingen där vi lyfter branschen i olika kategorier samt salonger och kliniker via vårt instagram.
Stockholm Beauty Week arrangeras årligen sedan starten 2014 och vi planerar även en mässa hösten 2022. För ev. frågor tveka inte att ringa ansvarig Maria Forssén 0708-733637.

MARIA ÅKERBERG

MARIA ÅKERBERG är ett familjeföretag från Frillesås på den svenska västkusten och Sveriges främsta naturliga varumärke inom professionell hudvård.
Ända sedan starten 1995 har vi arbetat för att göra världen vackrare, en giftfri produkt i taget. Vi vill fånga den naturliga skönheten med rena produkter som vårdar på djupet och ger resultat som verkligen varar. Vi kallar det Deepskin Organics® Det är en filosofi som genomsyrar allt vi gör och den förankrar vårt varumärkeslöfte.
Från vår egen fabrik erbjuder vi djupverkande hudvård, hårvård och makeup för en vackrare värld, gjorda på helt naturliga mineraler och naturliga ingredienser från växtriket. Inget annat. Det är så vi på MARIA ÅKERBERG jobbar. Det är så vi gör skillnad.

PRX-T33 Derma Pro Medical

Derma ProMedial i Anderstorp @prxt33_sverige är den officiella distributören i Sverige av årets behandling, PRX-T33 - nålfri biorevitalisering.
En hybrid mellan Kemisk Peeling och injektionsbehandling för alla hudtyper som med få eller inga sidoeffekter och med omedelbar verkan revitaliserar huden med djup återfuktning, volymbyggande ”plumping” och reducering av rynkor och linjer.
Dessutom är PRX-T33 en effektiv behandling mot ojämn hudton/pigmentering.

Nailberry

L’Oxygéné is Nailberry’s multi-award winning, luxury nail polish range. 12 free, vegan, cruelty free, gluten free and Halal certified.
The brand started life as a luxury Nail Bar based in Chelsea London and swiftly transitioned into a range of multi-award winning premium polishes.
Using the latest in patented technology the L’Oxygéné range delivers colour in a healthier manicure with no compromise on colour vivacity, shine or longevity. LÓxygéné deliver breathable, oxygenated and water permeable polishes. Try us at Stockholm Beauty Week!

Xlash

Xlash Cosmetics grundades med målet att skapa skönhetsprodukter som verkligen ger resultat.
. I tio år har vi haft det bästsäljande ögonfransseumet Xlash i Sverige och nu finns vi runt om i världen!
Vi samarbetar med allt från distributörer till salonger för att skapa ett community med ambassadörer. Följ med på vår resa.

Qryo

Qryo är det innovativa svenska skönhetsföretaget som erbjuder det senaste utan kirurgiska ingrepp för säkert och effektivt resultat.
Testa behandlingar på plats! Oslagbara resultat på fettreducering, toning, cellulitborttagning och ansiktslyft.
Qryo visar upp sin senaste nyhet INSCULPT som med hjälp av elektromagnetiska muskelsammandragningar ökar styrka och muskelvolym. Fråga oss om konceptet hur du bygger upp din salong smart när det gäller både resultat och intäkter.

FOTOAGE

FOTOAGE LED-mask med 4 färgers ljus har en specifik ljusfärg för var indikation, acne, rosacea, pigmenteringar och åldrad hud.
FOTOAGE är den första och enda LED-masken på marknaden som erbjuder kraftfull PhotoDynamisk Terapi, PDT.
Till behandling finns SKinOx keratoplastika kemiska peels, unika "syracocktails" komponerade för resp indikation. FOTOAGE lanseras i Sverige på Stockholm Beauty Week av Derma ProMedical.

INOAR

INOAR är berömda för sina produkter för keratin behandling som ger ett högblankt, friskt och återuppbyggt hår. Produkterna innehåller keratin protein ger håret näring och bättre textur, utan frizz.
INOAR erbjuder även andra högkvalitativa hårprodukter som är100% veganska och som inte är testade på djur. Schampo, balsam och masker är fria från salt, starka tvättmedel, parabener och silikoner.
INOAR har både behandlingar för hemmabruk och för salong och har 20% mässrabatt för hemmabruk produkter. Missa inte INOAR på Stockholm Beauty Week!

Bronza

Svenska salongen och webshopen Bronza har passion för att skapa gyllene, solkysst hy på ett hälsosamt, solfritt sätt.
Under Stockholm Beauty Week erbjuder Bronza på många roliga överraskningar och exklusiva erbjudanden inom self-bronzing och spraytan.
Missa inte heller att träffa Bronzas grundare och Sveriges ledande Bronzing artists och ansök till spraytanutbildning och att bli Bronza-återförsäljare på plats!

Dsmile

Dsmile är Sveriges största produktleverantör med skonsam kosmetisk tandblekning för salong & klinik. Blek dina tänder på ett skonsamt sätt utan ilning och isning med resultat på 2-9 nyanser.
Dsmile är en kosmetisk produkt som endast frisätter mindre än 0.1% väteperoxid, är europatillverkad och vi samarbetar med GMP-certifierad tillverkare. Dsmile erbjuder kvalitetsutbildning inom tandblekning och kommer demonstrera tandblekning på plats på Stockholm Beauty Week.
Vi kommer erbjuda fina priser på startpaket & utbildning för den som vill utöka sin verksamhet med framtidens skönhetsbehandling. Hoppas vi ses!

Nannic

Nannic är ett av de ledande hudvårdsföretagen för salonger och kliniker och i Sverige finns Nannic behandlingar på över 300 salonger.
Nannic har kompletta lösningar för salonger med möbler, apparatur, kläder och hudserier och är kända för sina NBE behandlingar.
Nannic har idag även en hårvårdsserie och på Stockholm Beauty Week lanserar men bla produkterna Excellence serum, UV Shield och Golden Legs!

Gilda Liljeblad

Gilda Liljeblad är en hudvårdsserie grundad på vetenskap med tre viktiga grundstenar AHA-syror, A-vitamin (retinol) och mikroinkapsling.
Aktiva ingredienser och en unik teknologi som håller ingredienserna färska och verksamma hela vägen in i huden.
Gilda Liljeblad-serien är nyligen lanserad och presenteras på Stockholm Beauty Week av hudterapeuten Benjamin Liljeblad.

Nucleofill

Nu kommer NUCLEOFILL till Sverige! Den nya biostimulatorn Nucleofill är baserad på polynucleotider och är inte en filler och skiljer sig därmed från andra injektioner med hyaluronsyra.
Nucleofill fungerar istället stimulerande för fibroblaster och därmed för produktionen av nytt kollagen såväl som elastin och ger både fylligare hud och ett lyft av huden och lyster som märks redan efter andra behandlingen. Ett naturlig hudföryngring som håller länge. Nu har du chansen att prova denna behandling under Stockholm Beauty Week!
NUCLEOFILL har tagit världen med storm som den naturliga behandlingen. Alla ser men ingen vet. Novoderma är en ledande leverantör inom estetiska och medicinska produkter till kliniker och salonger. Vi representerar några av de bästa tillverkarna i världen, som alltid är i framkant på den svenska marknaden. Du som kund skall kunna känna dig trygg i ditt arbete med våra produkter

Dr Grandel

Dr. Grandel, ett internationellt familjeföretag i flera generationer, känt för sina glasampuller med aktivt serum har använt hyaluron i sin hudvård i över 30 år.
All tillverkning, forskning, utveckling, produktion och paketering sker i egen toppmodern fabrik i Tyskland. Från 100% naturligt till högteknologiskt framtagna produkter.
I Sverige finns 10 olika linjer och nya serien SensiCode med probiotika (även för känslig hud) med kraftfull anti-age effekt lanseras på Stockholm Beauty Week!

Jimmy Boyd

Parfymhuset Jimmy Boyd (Barcelona) har skapat doftkollektionen Eau de Cologne Bio-dynamic Collection, som består av sju olika dofter.
Dofterna nspirerar till olika sinnesstämningar och alla dofter i kollektionen är lätta och ger en uppfriskande känsla.
Träffa skaparen och parfymören Jimmy Boyd på Stockholm Beauty Week.

Oriflame

För Oriflame handlar skönhet inte bara om hur du ser ut, utan även om hur du lever, mår och agerar. Det är en livsstil; att vara hälsosam, njuta av vacker hy, att uttrycka dig själv och ha kul.
Oriflame är ett svenskt företag som ända sedan starten 1967 har utvecklat säkra och effektiva skönhetsprodukter med hjälp av naturliga ingredienser och den senaste vetenskapen.
I Oriflames sortiment hittar du allt från avancerad hudvård till skönhets- och wellnessprodukter som är ansvarsfullt framtagna med kliniskt bevisade resultat.

Niva Lashes

Niva Lashes är märket som står för hög kvalitet med noga beprövade produkter av de prisbelönta ägarna.
Niva Lashes har produkter för fransförlängning, lashlift och browlift. Utbildningar finns på flera orter runt om i Sverige hos lärare som tillhör världens toppelit inom branschen.
Med Niva Lashes produkter och utbildningar kan du som stylist känna dig trygg och säker i ditt arbete. Besök oss på Stockholm Beauty Week så får du veta mer. Vi ses!

Wonder

Wonder hjälper dig bygga muskler och bränna fett – body re-shaping.
En wonder powerful technology behandling motsvarar många timmars fysisk träning.
Behandla och forma rumpa, mage, ben och armar samtidigt. Varje sensor/muskelgrupp kontraherar ca 52000 gånger på 25 min.

Vagheggi

ULNE Hudvård erbjuder italienska hudvårdsprodukter med premiumingredienser. Vagheggi är nominerat i sju kategorier i Stockholm Beauty Week Award.
Vagheggi grundades 1975 och har alltid fokuserat på naturliga ingredienser i samverkan med den senaste tekniken.
ULNE den svenska distributören för Vagheggi vill att du ska känna dig frisk och harmonisk, koppla bort vardagen en stund och unna dig själv ett ögonblick av omhändertagande. En skinande look kommer inifrån, från ett balanserat liv och genuint välmående.

RNW - K Beauty från MyNeed

Myneed erbjuder noggrant utvald koreansk hudvård för den skandinaviska marknaden. RNW – renew- är nominerade i tolv kategorier i Stockholm Beauty Week Award.
RNW har under lång tid studerat hudens inflammatoriska reaktioner och orsaker till åldrande. Påverkan från utomhusmiljö och den skadliga miljö som moderna människor utsätts för irriterar huden och bryter ner dess balans, vilket gör den allt mer känslig & sårbar. RNW har en komplett lösning för att återfå frisk, vacker och uttrycksfull hud.
Upplev RNWs produkter på Stockholm Beauty Week och prata med Julia på Myneed om hur RNW hjälpt hennes hudbesvär och välmående efter förlossningen.

Jolie.se

Jolie kännetecknas av fantastiska och kompromisslösa naturliga, ekologiska, certifierade skönhetsprodukter - med en touch av parisisk elegans.
På Stockholm Beauty Week får du möjlighet att testa nyheter och storsäljare ur vårt sortiment, få en makeup med Kjaer Weis av vår makeupartist samt handla utvalda skönhetsprodukter till bra priser.
Välkommen att prata naturlig skönhet med oss.

Rosenserien och Sweden Eco

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie från 1984 med 100 % naturliga och veganska produkter utom två som innehåller bivax. Alla produkter är godkända av Djurens Rätt och Cruelty Free International.
Sweden Eco Skincare for men är en hudvårdsserie framtagen för den medvetne mannen som vill ha resultat och värna om sin hälsa och miljön.
Tony Irving som varit med och tagit fram Sweden Eco - presenterar nyheter på plats på Stockholm Beauty Week.

WISE Organic Beauty

"I mitt företag WISE Organic Beauty har jag har skapat och sålt växtbaserad och ekologisk hudvård sedan 1998. Men resan varken börjar eller slutar där;
Mitt namn är Gunilla Brunell och jag är WISE grundare, men historien börjar inte med mig utan går fyra generationer bakåt i tiden, ända till min mormors mor Ottilia. En resa tillbaka till 1800-talet. Både mamma och mormor hade naturen som inspiration och källa till hudvårdsprodukter de själva använde och gav till vänner och bekanta, något som WISE nu bär frukten av.
"Gunilla kommer göra sällskap med ekoprofilen Iván Valencia under mässdagarna. Sök upp oss på Stockholm Beauty Week för att prova våra oljor, krämer och serum i nydesignade superlyxiga förpackningar. Investera i dig själv genom att välja högsta kvalitet för din hud, din kropp och vår planet! Förutom att alla råvaror ingår i kretsloppet blir även våra förpackningar till vattenånga vid förbränning.”

Lunette

Lunette, a trusted name in intimate wellness, has been going with the flow since 2005, when Heli Kurjanen launched her special Finnish design menstrual cups, making a true difference in how women manage their cycle.
Our aim is to develop and bring to the market safe and effective products based on sustainable solutions to improve the quality of life and wellbeing.
All of Lunette’s products are proudly and meticulously made in either Finland or Sweden with the highest standards. At Stockholm Beauty Week we launch Lunette Intimate products! Visit us at the Lunette stand!

Pure Habit

Pure Habit - Webbshop med utvald kvalitativ, hållbar hudvård & make-up.
Besök oss på Purehabit.se

Loelle - ekologiska oljor för hud och hår

Feel fabulous from nature giving back to society. Loelle sourcar direkt från kvinnokooperativ i Marocko och producerar lokalt i Stockholm.
Loelle hjälper dig ta fram din egen kombination av oljor anpassad efter dina behov.
Loelles oljor är både för hud och hår. Anpassat för både salonger med ekoprofil och för den medvetna konsumenten.

Sun Screen Velvet

Sun Screen Velvet är en prisvinnande solskyddsserie som förenar det bästa inom solskydd med det bästa inom kosmetik. Sun Screen Velvet är ett transparent, sammetslent och kladdfritt solskydd som absorberas snabbt och låter huden andas utan att täppa till porerna.
Sun Screen Velvet är utvecklad genom en patenterad Second Skinteknologi som gör att solskyddet lägger sig på huden som en osynlig ”andra hud”, samtidigt som den innehåller effektiva solfilter som skyddar huden mot hela solljusspektrat.
Huden får en behagligt sammetslen känsla samtidigt som den skyddas mot för tidigt åldrande och missfärgningar orsakade av solen. Sun Screen Velvet Face, SPF30 och 50+ finns i en ofärgad och tonad variant. Till serien hör också Sun Screen Velvet Body SPF50+. Utvecklat av grekiska Frezyderm och finns i i ett 40-tal länder. Lanseras i Sverige på Stockholm Beauty Week

Paul Mitchell

Good for the hair.
Good for the planet.

VOTARY

At Votary we are passionate about the power of plant oils and botanical actives to give you healthy, dewy skin whatever your age. Beautiful skin begins with properly clean skin, which is why the Votary cleansing routine is at the heart of everything we do.
Votary cleansing oils and 100% pure cotton face cloths are simply the best way to clean and care for your face. It’s where great skin begins. The Votary range now spans cleansing oils, facial oils, deeply nourishing creams, masks and powerful serums to give you healthy, happy, glowing skin.
Votary is proudly vegan, and no Votary products contain any animal derived ingredients. Votary products are cruelty-free and never tested on animals. All Votary products are made in the UK in small batches from the highest quality ingredients.

Herbhub by Friekosör

Herb Hub är ett varumärke skapat av mor och dotter - ägarna av den ekologiska frisörsalongen Friekosör.
Produkterna är framtagna endast med noga utvalda ekologiska och växtbaserade produkter från naturen.
Herbhub är nominerad Bästa hårvårdsserie i Stockholm Beauty Week Award

Terese&Soon

Terese & Soon är en ny, svensk och ekologisk hudvårdsserie. Vi vänder oss till moderna och medvetna kvinnor och män som, precis som vi, månar om såväl vårt välbefinnande som vår miljö.
Vår miniserie Everyday är allt du behöver för en fungerande hudvårdsrutin – en cleansing mousse och en face moisturizer – som räcker hela dagen.
Vi menar att två produkter är allt du behöver för en grundläggande hudvårdsrutin. Det kallas skip care och är den nya minimalistiska hudvårdstrenden som nu sveper över världen.

More Cosmetics

More Cosmetics är ett svenskt varumärke som tillverkar i Sverige och erbjuder ett nytt koncept kring makeup och konsumtion. More Cosmetics palett är nominerad i Stockholm Beauty Week Award kategori Innovation!
More Palette gör det möjligt att välja de färger som du faktiskt kommer att använda. Paletten passar för alla märkens refill produkter och fäster lätt på palettens magnetbotten.
More Palette kan även byggas på höjden. Istället för att köpa många paletter som innehåller många olika skuggor som man inte använder, är More Cosmetics koncept att skräddarsy sin egen favoritpalett. More Cosmetics vision är att minimera plast i skönhetsbranschen.

Cosmopharma

Cosmopharma är ett svenskt klimatsmart prisbelönt hudvårdsmärke som drivs av mor & dotter Susanne och Celinn Sjölander.
Hudvården innehåller aktiva men milda biologiskt nedbrytbara ingredienser som gör att produkterna passar alla hudtyper.
Produkterna görs av närproducerade råvaror i första hand, återvinningsbara emballage och man avstår helt från ytteremballage för att göra så litet miljöavtryck som möjligt. Vi älskar hudvård som ger huden massor av härlig fukt och vi tycker att hudvård ska vara för alla! Kom och prova du också, vi ses i vår monter!

Eco by Sonya

Eco by Sonya erbjuder en komplett lyxig serie av hudvård, kroppsvård och tanning, som är full av ekologiska aktiva ingredienser som vårdar huden och ger den näring
Eco by Sonya erbjuder även spraytanning för salong
Eco by Sonya distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution i Stockholm.

Nordic Beauty Bar

Nordic Beauty Bar öppnar dörren till en värld av naturlig hudvård för kvinnor och män. Vi har resultatinriktade produkter med fokus på ingredienser från växtriket. Varför? För att naturen är fantastisk och har så mycket att ge din hud!
Hos oss på Nordic Beauty Bar finner du enkelt dina naturliga hudvårdsfavoriter. Välkommen till vår värld! Vi har en B2C webshop på nordicbeautybar.com men är även distributörer.
Våra märken: Veoli Botanica, D´alchémy, Purite, KIRÉ SKIN, My Magic Essence , Pan Drwal, Sensum Mare (kommer slutet sep), Iossi (kommer slutet sep), Bio Up. Välkommen att träffa oss och prova på våra naturliga hudvårdsfavoriter på Stockholm Beauty Week!

DOT SHOT

DOT SHOT är världens första hälsoshot baserad på flytande curcumin från gurkmeja.
DOT SHOT ger snabb och upp till 39 gånger bättre upptag än andra traditionella gurkmejaprodukter i form av kapslar eller pulver.
DOT SHOT är en ny innovativ wellness shot baserad på egenutvecklad vattenlöslig curcumin från gurkmeja rot. Prova en DOT SHOT på Stockholm Beauty Week!

Happy Skin

Johanna Bjurström är hudterapeuten som drivit egen salong som sedan många hår vidareutbildar hudterapeuter i holistisk synsätt mellan hälsa och hud i Holistic Health Academy.
Johanna är nu aktuell med boken Happy Skin – ung hud hela livet.
Prata med Johanna om din hud och få tips kring kost, kosttillskott och hudvård på Stockholm Beauty Week!

INIKA

INIKA Organic är ett prisbelönt 100 % naturligt makeupmärke och hudvårdsmärke från Australien, som inte kompromissar med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvaliteten på produkterna.
Produkterna är 100% naturliga, ekologiska och veganska.
INIKA distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution i Stockholm.

RENU ADVANCED

RENU ADVANCED med Redox teknologi förbättrar kommunikationen mellan celler och främjar cellförnyelse från grunden.
Unika ingredienser som motverkar åldrande och hjälper huden se ung och frisk ut.
Produkterna med patenterad Redox teknologi samarbetar med varje huds unika hudhälsa.

Klapp Cosmetics

KLAPP Cosmetics från Tyskland är en pionjär inom skönhetsvärlden och står för innovativa kosmetiska behandlingar.
Med över 40 års erfarenhet och kontinuerlig forskning och utveckling av nya högteknologiska aktiva ingredienser och metoder har man förtroendet hos över 10 000 skönhetsinstitut och hotell i över 60 länder.
På Stockholm Beauty Week visar man flera serier bla Diamantserien, nominerad i Stockholm Beauty Week Award.

Linné Hudklinik

Hos oss på Linné Hudklinik på Linnégatan i Stockholm är du viktigast. Med varsamma och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar arbetar vi efter filosofin att förebygga, bevara och förbättra
Vi utför estetiska behandlingar i samråd med kunden där vi tillsammans i lugn och ro pratar vi om förväntningar, förutsättningar och olika behandlingsalternativ. I våra högkvalitativa och medicinskt inriktade hudvårdsbehandlingar utgår vi från varje enskild kunds personliga förutsättningar, vi analyserar problemområden och hudtyp samt skapar en långsiktig behandlingsplan.
Vår personal är välutbildad, legitimerad och certifierad och finns tillgänglig för kunden både i samband med och efter behandling. Inom hudvård utgår vi från Neostrata men kompletterar inom specifika områden med andra probleminriktade hudvårdsprodukter. Vid fillerbehandlingar använder vi oss främst av Juvederm och Restylane.

Skogen Cosmetics

Skogen Cosmetics har förpackat Swedish Beauty för den internationella marknaden. Skogen låter kunden uppleva den svenska naturen och naturligheten genom dess exklusiva men hållbara förpackningar.
Skogen utgår från New York och har ett decenniums erfarenhet av tillverkning av skönhetsprodukter för den internationella lyxmarknaden.
Skogens skönhetsprodukter är så miljövänliga och så naturliga som möjligt. Välkommen att uforska Skogen på Stockholm Beauty Week.

Snowcrystal

Snowcrystal är ett svenskt varumärke som erbjuder ett innovativt makeupkoncept medhållbara, miljösmarta internationellt prisbelönta förpackningar med refillösningar.
Snowcrystal har utvecklat en hel serie av makeupprodukter som matchar hudens undertoner. Produkterna kan lätt byggas upp i färgintensitet och kombineras för att få fram rätt nyans och look för varje tillfälle.
Välkomna att träffa oss på Stockholm Beauty Week där vi pratar makeup som inte syns och erbjuder lättare ”touchups” av makeupartist!

Silicea - naturlig skönhet inifrån

Silicea har stärkt hud, hår och naglar inifrån på ett naturligt sätt i många år.
Siliceaserien säljs i Sverige genom Octean AB och finns bla hos apotek och Lifebutikerna.
På Stockholm Beauty Week 2021 presenteras nyheter för både hud och hår.

Scratch Nails

Med 30 år i branschen är Scratch of Sweden ett välkänt varumärke bland hud och nagelvårdssalonger
Scratch Nails lär ut hur man med enkel egenvård och med anpassade produkter kan uppnå vackra, välmående, naturliga naglar.
Scratch Nails medverkar på beauty week 2021.

ROYX Pro

Royx pro är naturligt sockervax och andra skönhetsprodukter utan tillsatser för professionellt bruk och hemmabruk.
Royx pro kan användas av alla, även gravida och personer med diabetes. Kvaliten på produkterna har erkänts över hela världen och nu vill vi expandera i Sverige.
Salong Stylish är den officiella distributören av Royx pro i Sverige. Välkommen att testa och se våra produkter på Stockholm Beauty Week!

SOMA SCULPT


Evergetikon – 100% naturligt från Kreta

Evergetikon är naturlig hudvård baserad från medicinalväxter från Kreta.
Alla som varit på Kreta vet att det är rikt på växtlighet med härliga dofter, trots mycket sol och torka.
Evergetikon tar tillvara Kretas naturförråd av växter såsom oliv, rosmarin, jasmin, salvia och är 100% naturligt med fantastisk arom och effekt.

URBAN APOTHECARY

Urban Apothecary started life as a passion for fragrance and a desire to layer traditional ingredients of flowers, fruits, resins and woods in unconventional, contemporary ways. Every scent shaped from this collaboration of art with science is inspired by a personal recollection brought to life through the clever blending of notes rich with ambiance.
These distinctive aromas, a mixture of memories and moods, are curated into a collection of truly original scents for the home. Dress the urban environment with fragrances that inspire, nurture and transport.
The perfumer and founder Tajinder Banwait, believes that locking memories in fragrance, as if each were a scented snapshot, is a pleasing way to remember special moments.

Zao Organic Makeup

ZAO Organic Makeup är en komplett eco-luxury makeup serie från Frankrike, tillverkad i Italien.
Internationellt certifierad, inga kemiska tillsatser och 100 % naturlig. Idag säljs Zao bla i hälsokostaffärer.
Prova ekologisk, naturlig make up i världsklass på Stockholm Beauty Week 2021 tillsammans med makeupartisten @mirandaasbeauty zaomakeup.com

UneCare

UneCare of Sweden är ett svenskt naturligt ekologisk hudvårdmärke som utgår från naturens egna förmåga att ta hand om vår hud.
Produkterna har ekologisk kokosolja som bas och dofterna från helt naturliga ekologiska aromer, eteriska oljor och örter. Konserveringsmedlet utvinns från ättika.
Träffa Anna Unemark från UneCare på Stockholm Beauty Week och prova och prata hudvård, bla nyheterna Perfect Faceoil och Facemist - och har du tur bjuder hon på härlig massage!

Dr Belter - GreenTec

Dr.Belter, resultatinriktad hudvård på naturlig bas med över 40 års erfarenhet av utveckling, forskning och tillverkning på egen anläggning i Tyskland.
Dr.Belters eget GreenTec Concept kombinerar naturliga och ekologiska ingredienser med innovativa avancerade aktiva ämnen. Inga mineraloljor, silikoner och ingen palmolja. 11 serier för olika behov och ett brett utbud av behandlingsprodukter.
Hög kvalitet och noggrannhet, enkelhet med specifik inriktning och grundat på vetenskap och forskning, det är tysk hudvård.

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron är gel lack i en liten ask från landet som satte manikyr på kartan – Frankrike.

Produktfoto: Katariina Mäkinen
Gör dina egna gelnaglar hemma eller på resan och spara många tusenlappar per år. Le Mini Macaron säljs bla på Åhléns och Lyko.
Le Mini Macaron finns på plats på beauty week 2021 med nagelskulptör som gör dina gelnaglar och visar hur du kan göra själv hemma. Oh la la!

Jorat Cosmetics

Jorat Cosmetics är skapad av en makeup artist med 8 års erfarenhet av fransar & bryn. Hon saknade produkter i marknaden som överstämde med hennes krav.
Med en unik och specialutformand lash & brow system har Jorat Cosmetics skapat exklusiva produkter för alla lash & brow artists, hemma eller på salong.
Jorat Cosmetics skapades för att ge de många en öppnare blick, ett piggare och yngre utseende med hjälp av en smart frans och bryn kollektion. Träffa Jorat Cosmetics på Stockholm Beauty Week 2021!

BRUNS

För dig som ännu inte testat BRUNS.
Hållbara hår-och hudvårdsprodukter där resultatet står i fokus.
- För dig, ditt hår och vår gemensamma planet. Kom förbi vår monter - ditt hår förtjänar det!

Gildaskolan

Gildaskolan utbildar hud- och spaterapeuter i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm ligger Gildaskolan på Riddargatan 1.
Gildaskolan finns på plats på beauty week 2021 och gör express-ansiktsbehandlingar med fokus på AHA-produkter, bryn och massage.
I samarbete med Scratch of Sweden som också ställer ut gör de manikyr och ger nageltips. Goodiebags och tävlingar!

Juliette has a gun

From NYC to Paris, Moscow or Sydney… Juliette intrigues the world. Armed with her perfume, the Shakespearian heroine goes wild. Life is too short, and pleasures too many, says Juliette.
The Gun, metaphor for the perfume, weapon of seduction, or simple accessory of bluff, essentially symbolizes the liberation of women towards men. And sometimes with a taste for revenge… But the concept is also influenced by romantism.
A modern version, where reinventing couple and femininity is a constant quest. Launched in 2006, our philosophy is to approach perfumery as an art and to be present only through a limited distribution such as concept stores, department stores or specialized perfumeries.

Wear at Work

Wear at Work designar och producerar arbetskläder för branschen, för salonger, kliniker, makeupartister och tandläkare bla.

Mr Smith

Mr. Smith is haircare dedicated to style, substance and simplicity.
Style above all else. Substance of ingredients.
Simplicity by design.

Twinkles

Twinkles är tandsmycken specialgjorda för ditt leende. I över 20 år har Twinkles tandsmycken designats och tillverkats i Sverige, av 18-24 karat guld med äkta diamanter och ädelstenar.
Möt oss på Stockholm Beauty Week, välj ditt smycke och få det fastsatt på plats till mässpris! Tandsmyckena sätts fast med samma lim som en tandställning, så tanden blir inte skadad.
För företag inom Beauty Branschen så erbjuder vi också ett startpaket med allt som behövs för att börja erbjuda fastsättning av tandsmycken i den egna salongen. Tandsmycken är en stigande trend, med USA i spetsen med en ökad efterfrågan. Nyfiken? Möt oss på mässan så berättar vi mer!

GOLDFIELD & BANKS

GOLDFIELD & BANKS combines the science of Australia's most authentic native essences and its botanical culture with centuries of French expertise in the art of perfume making,
Australian native botanical essences have been carefully selected to create a new and haunting Australian dream of burning deserts, sparkling coastal vistas and deep, beautifully scented forests.
All our fragrances are perfume concentrates so enjoy an olfactory richness and woody depth that can only be extracted from the purest Australian and global essences.

Lifetime Clinic

Lifetime Clinic är en snabbväxande klinikkedja med 7 kliniker runt om i Sverige.
Idag finns man i Kista, Skärholmen, Högdalen, Göteborg, Uppsala, Västerås och Eskilstuna.
Lifetime Clinic är experter på bland annat fillers, botox, belkyra och fettfrysning. Prova-på behandlingar.

ORGAID

ORGAID grundades i Kalifornien av Dr. Ian Baek, specialist på biomaterial som utvecklat en unik formula för att effektivt leverera vårdande ingredienser av ekologiskt ursprung till huden.
Först ut var en ny generation arkmasker (sheet-masks) med ”Ecoderma” Fabric - patenterat fibertyg kombinerat med hydrogel och bla hyaluronsyra, grönt te, grekisk yoghurt mm
Maskerna har kompletterats med en ekologisk ansiktsskrubb, ett youth serum och en olja. Vad mer behövs...?!

Fiilit Perfum

Fiilit Eau De Parfum är utvecklad i Frankrike och inspirerad av olika länder i världen.
Parfymen baseras på ekologisk alkohol utvunnen ur franskt vete. Dofterna kommer i en lyxig träförpackning med magnetkork och finns även i handväskestorlek och har refill.
Välkommen att upptäcka världen genom doft!

Si Moreno

Sì Moreno “Touch of Elegance” promises latest technologies, superior quality, elegant selection and wide range of personal care products that exceeds your expectations. Our brand is manufactured in U.S.A.
Our vision is to lead by example, a world with beauty and personal care products of toxic free ingredients and utmost efficacy.
We aim to have a Sì Moreno product on every shelf in every home and business. Welcome to visit Sì Moreno At Stockholm Beauty Week.

Beauty Berries

Beauty Berries är en onlinebutik med utvalda avancerade, resultatinriktade nisch skönhetsmärken som är rena oh hållbara.
Vår inspiration kommer från den moderna livsstil som förenar innovation och etik. Det handlar om #purecleanbeauty
Beauty Berries är officiell distributör i Sverige av FenoQ produkter, kollagen & hyaluron beauty-shots. Upptäck din #purebeautyroutine på Beautyberries.se

Petite Senteur

Petite Senteur betyder ”liten doft” på franska och samtliga doftprodukter är tillverkade för hand i parfymstaden Grasse i Frankrike.
I samband med pandemin togs en parfymerad handspritgelé fram som är både desinficerande, mjukgörande och lite lyxig då den innehåller 5% fransk parfymolja med doften amber med noter av patchouli, cederträ, vetiver och vanilj.
Le Petite Senteur är nominerad i kategorin bästa Hand- & Nagelvård och medverkar på Stockholm Beauty Week.

Pulpe de vie

Pulpe De Vie erbjuder en värld av ekologisk hudvård gjort på ”ful”, färsk, osåld frukt från lokala, franska marknader.
Pulpe de vie är prisvärd fransk hudvård med 5 skräddarsydda hudvårdsserier för att passa just DINA behov!
Pulpe de vie är certifierade ekologiska av EcoCert och Cruelty-Free & Vegan av PETA.

Just Lashes

JUST lashes är grundat av makeupartisterna My Emilsson och Anna Kokotos och är högkvalitativa handknutna lösögonfransar som går att återanvända upp till 10 gånger.
JUST lashes är nominerade bästa ögonprodukt Stockholm Beauty Week Award.
JUST lashes lanseras på Stockholm Beauty Week 2021!

Me Anima

Me Anima är ett svenskt skönhetsmärke med ekologiska oljor i kombination med guasha - den populära stenen för det naturliga ansiktslyftet.
Me Anima finns i en serie med oljor, både för kvinnor och män.Me Anima drivs av Katties Åkesson, aromateraput med utbilning i USA.
Me Anima har nyligen lanserat en duo med rengöringsolja med lavendel och mist med vattenmelon. Träffa Katties på beauty week och få tips kring din hud och välmående!

NOAH

NOAH grundades i Venedig år 2006 med visionen att skapa högkvalitativ hårvård gjord på naturliga ingredienser och rena eteriska oljor. Skonsam hårvård som passar alla hårtyper och behov.
NOAH har även ett brett urval av stylingprodukter för alla olika ändamål. Allt från vax, gelé och hårspray till mousse, leave-in och hårfärg.
NOAH är nominerad hårvårdsserie Stockholm Beauty Week Award och är certifierat ekologiska av EcoCert.

ETAT LIBRE D'ORANGE

A collection of perfumes that says "To the bottles, citizens!” This is the rallying cry of Etat Libre d’Orange, the Orange Free State, to declare our battle against the too standardized, the too consensual and the uninteresting.
Each item in this collection of perfumes speaks one and the same language: that of emotion. These are fragrances that infuse the skin with the love of beauty.
This is a collection for the living, a collection that serves up an incredible diversity of materials and accords, combined without taboo or prejudice, but for the sole pleasure of feeling and loving.

Blossomia

Blossomia är väldoftande lyxiga handgjorda boxar med evighetsrosor.
Boxarna kan utöver rosorna fyllas med t ex skönhetsprodukter, choklad & te.
Blossomia är den perfekta check in gåvan till bröllopsgästen eller spagästen på hotell eller som till t ex julgåva.

Annica Vallin - Håraccessoarer

Hållbarhet har alltid varit vår ledstjärna sedan starten 2008.
Med inspiration från den Bohuslänska skärgården designar Annica accessoarer såsom silversmycken, håraccessoarer, Fair Trade skinnväskor mm.
Under Stockholm Beauty Week erbjuds du härliga håraccessoarer i säljande butiksdisplayer. Välkommen in!

Sthlm Fragrance Supplier

The power of scent. Sthlm fragrance supplier tillverkar dofter I vacker design för att skapa välbefinnande och harmoni.
Sthlm fragrance supplier är doft både för hemmet och det offentliga rummet – arbetsplatsen, salongen, hotellet eller ett spa.
Sthlm fragrance supplier har en doft för varje humör, rum, årstid och miljö. Välkommen till vår parfymbar på Stockholm Beauty Week!

Humle

Humle från Kalvsved – som ligger mellan Småland och Östergötland - är tvålar och smörjor av 100% ekologiska, vegetabiliska oljor med tillsatt humleolja som utvinns från egenodlad humle.
Bodybuttern är prisvinnande med vispad mandelolja, sheasmör, kokosolja och humleolja.
Välkommen till Kalvsved på Stockholm Beauty Week!

Miss W PRO

Ekocertifierad makeup från Frankrike i återfunna förpackningar.
Miss W som är kända för sin fina ekologiska mascara, framtagen för känsliga ögon har nyligen rebrandat varumärket.
Nytt märke hos Nova Concept, distributören som erbjuder skönhetsprodukter för den medvetna konsumenten.

BYNACHT

BYNACHT is a revolutionary and scientifically proven luxury skincare line that has you waking up with perfect skin. A true beauty sleep.
BYNACHT combines the leading antioxidants and highly innovative ingredients with outstanding German science and research.
The highly efficient active ingredients are specifically developed to unfold their maximum potential overnight and serve one mission only: to provide you with the skin you have always dreamed of.

BIRG

Matilda Birg är specialist inom kosmetisk tatuering och är väl anlitad av kända ansikten och hälsoprofiler som uppskattar att vakna snygg och att känna sig snygg på träningspasset.
Matilda håller även utbildningar i permanent makeup.
Nu lanserar hon den egna produktlinjen BIRG. Välkommen att prata och prova permanent makeup på Stockholm Beauty Week.

Inspoguide

Inspoguide.com - inspirationsguiden med influencers inom livsstil och skönhet.
På Inspoguide bloggar några av Sveriges mest inspirerande influensers inom hälsa, träning och skönhet.
Välkommen in på inspoguide.com.

Aqua Gustus

Allt börjar med vatten – aqua. Rent vatten ur kranen, en lyx men också en självklarhet i vår del av världen. Till det vill vi tillsätta smak – gustus. Aqua Gustus smaksättningar består av rena essenser med naturliga aromer från frukt, bär, blommor och örter. Berikade med för kroppen viktiga vitaminer och mineraler, helt utan artificiella tillsatser, sötningsmedel eller socker.
“Vi har utvecklat en produkt som vi själva saknade i butikshyllan. En ren, hälsosam produkt som gör att kranvattnet blir godare och roligare att dricka och som är bra för vuxna, barn och vår miljö.”
Utöver smaksättning för kolsyrat och stilla vatten finns också en omsorgsfullt utvecklad vattenflaska samt The Botanical Brew med fina, ekologiska och noga utvalda ört-teer i sortimentet. Allt för att du ska kunna dricka så gott, naturligt och hälsosamt som möjligt.

Beautyskinroller

Beautyskinroller är en effektiv produkt för dig som vill öka lystern, reducera rynkor och få en jämnare hy genom microneedling.
Beautyskinroller har 540 mikronålar av titan som man rullar i olika riktningar på huden för att skapa tusentals mikrohål. Genom att skapa dessa mikrohål ökar man blodcirkulationen och sätter igång/ökar produktionen av kollagen, kroppens eget protein så huden kan reparera sig själv.
Beautyskinroller är en hygienisk produkt avsedd för hemmabruk.

Moonsun Organic of Sweden

Moonsun Organic of Sweden är en prisbelönt holistisk unisex skönhetserie som anpassar sig efter olika hudtyper.
Därför passar produkterna lika bra till kvinnor och män, dag som natt och från tidigt tonår till en åldrande hud.
Moonsun ger hållbar skönhet för både människan och naturen. Moonsun ägs och distribueras av Nordic Natural Beauty AB.

Apodental

Apodental Munvård, kända för sina bambutandborstar, lanserar nu en ecovänlig tandkräm med mintsmak i papperstub utan yttre förpackning
Apodental är skonsamt för tänderna och bra för miljön.
Vi söker återförsäljare. Finns hos www.apowell.life

MyAroma Naturals

MyAroma Naturals är ett svenskt företag med forskning och utveckling i Sverige, Grekland och Spanien. Vi lanserar nu ett nytt sortiment med ekologiska, naturliga och veganska anti-aging produkter - samtliga inspirerade från medelhavets fantastiska växter, örter och alger.
Med noga utvalda ingredienser som använts för hälsa och skönhet sedan Afrodites tid, arbetar vår serie av handgjorda hudvårdsprodukter för din hälsa inifrån och ut. Det ligger mycket omtanke bakom tillverkningen av alla näringsrika produkter för att de ska bli av högsta kvalitet.
Vårt sortiment är helt fritt från kemikalier, syntetiska och giftiga tillsatser och hjälper din hud att återfå sin naturliga balans. MyAroma Naturals verksamhet bygger på kvalité, miljö och hälsa - allt för att du som kund ska få det bästa från naturen.