Stockholm Beauty Week intar Berns tisdagen den 30 maj - och du är bjuden!

Nedan visas våra utställare. Utställarna läggs upp kontinuerligt, vi beräknar 80 utställare på Berns - är ni en av dessa?
Vi kommer att ha 2 våningar på Berns - 1 tr upp är Ballroom - stora salen och stor scen där vi har show och artistuppträdanden vid vissa tillfällen under dagen och kvällen. 1 tr ned har vi utställning och hörsal där vi har seminarier hela dagen. Berns har lunch, kaffe och bubbel, specialanpassat för beauty week på de två terrasserna!
Stockholm Beauty Week arrangeras numera 2 gånger per år. För ev. frågor tveka inte att ringa ansvarig Maria Forssén 0708-733637. Vi är även öppna för sponsorskap om du ej har möjlighet att ställa ut/om du ej har personal på plats.

L´Occitane

L'Occitane är Provence! På Beauty Week på Berns medverkar det fantastiska franska märket i samband med vår modevisning i samarbete med utställarna!
L'Occitane startade med en eterisk rosmarinolja som såldes lokalt i Provence. Nu har man egna odlingar med bla härliga lavendelfält och ett eget luxuöst spa.
Håll utkik efter den härliga gula färgen på L'Occitanes goodiebag där du bla finner en härlig kroppskräm av mandelolja! Bienvenues!

HighOnLove

HighOnLove från Kanada har sensuella egenvårdsprodukter med premium hampfröolja. Alla produkter är veganska, Cruelty-Free och innehåller naturliga ingredienser.
De exklusiva oljeblandningarna från HighOnLove® skänker sensualitet till hudvård, omformar intimitet och skämmer bort alla som får njuta av dem. High on Love distribueras av Jewa Sweden AB.
Besök oss på Beauty Week på Berns den 30 maj om du vill veta mer och för chansen att vinna en korg fylld av exklusiv egenvård!

CaTe Nordic Beauty

CaTe Nordic Beauty är ett nytt finskt hudvårds koncept, som fyller behovet för holistisk hudvård.
Våra produkter baseras på noggrannt valda ingredienser från natur och näring.
Aktiva ingredienser är bl.a. vitaminer och antioxidanter som effektivt men skonsamt skyddar, återfuktar, när och förnyar huden. Välkommen till CaTe!

Fletna

Fletna is a fun, inclusive beauty company bringing world famous natural intelligent skincare from Korea to Europe and Africa.
Fletna is a slang Slovenian term used for a good-looking female. It can be translated as “cutey” or “good-looking.”
Fletna is bringing cruelfree beauty to beauty week at Berns and is Stockholm Beauty Week´s ticket partner!

Dr.Belter

Dr.Belter är resultatinriktad hudvård med naturlig bas. 2022 utsågs bästsäljaren BioClassica Day & Night Cream till bästa dag/nattkräm Stockholm Beauty Week Award.
Dr.Belter har över 40 års erfarenhet av utveckling och tillverkning. Inga mineraloljor, silikoner, parabener eller palmolja. 11 olika serier.
Dr.Belter GreenTec Make-up – the make-up revolution – en hudvårdande ekologisk och vegansk makeup. Näringsrika produkter utan silikoner i innovativ förpackning av delvis kork. Kom och testa.

Terranova

Vollagen är veganska vetenskapligt avancerade produkter av Terranova från Storbritannien med rötter i holistiska principer.
Vollagen står för vegansk kollagen och är en nyhet och distribueras i Sverige av Nordic Premium.
Terranova har sin grund i kosttillskott men lanserar nu även hudvård!

i-model bodysculpting

Äntligen finns i-model i Sverige! Marknadens mest effektiva och prisvärda bodysculpting-produkt som redan gör succé i Europa!
i-model bränner fett och bygger muskler samtidigt som den behandlar celluliter, stärker bäckenbotten, ger lymfmassage och skapar bootylifts.
Välkommen till vår monter för att prata bodysculpting samt ta del av exklusiva erbjudanden. Vi kommer även utföra prova-på behandlingar. Garantera din plats redan nu, kontakta oss på EMS Shape!

SYLFIRMX från Rawsh Medical Supplier

Rawsh Medical är en läkarledd klinik som har ett utbud av behandlingar i framkant för naturliga resultat.
SylfirmX är den omtalade hollywoodbehandlingen, RF microneedling, en kombination av RF och microneedling i ett enda system som levererar RF-energi med exakt energivärde och djup.
SylfirmX kan användas för att behandla rynkor, stora porer, slapp hud, akneärr och andra hudtillstånd. Träffa oss på Rawsh på Stockholm Beauty Week på Berns!

Patyka

Patyka är ett lyxigt varumärke från Paris som använder bästa naturliga och ekologiska råvarorna på marknaden.
Samtidigt kompromissar vi inte med effektiviteten och upplevelsen; Patykas produkter innehåller högeffektiva aktiva ingredienser och introducerar dig till en underbar värld av dofter.
Ett perfekt val för dig som ställer höga krav och vill använda certifierat gröna produkter.

Ellen Dahlgren Perfumes

När en världskänd parfymör identifierade nationalekonomen Ellen Dahlgrens unika doftbegåvning fanns ingen återvändo.
Ellen riskerade allt för sin dröm och lanserade 2018 det Stockholmsbaserade nischparfymhuset Ellen Dahlgren Perfumes
Efter att ha fokuserat på specialbeställda dofter lanserades i år EDPs första kommersiella eau de parfymer: The Jester & The Ruler, smarta exklusiva dofter för individualister som inte är rädda för att sticka ut. Vem vill du vara idag?

aie cosmetics

aie - activists in elegance - aim to rejuvenate and to regenerate, to hydrate and to nourish, and – yes – to help save the seas and the planet while doing this.
The founder Pavla is from Finland, a pharmacist technician, and passionate about chemistry. The products of aie have been developed for over a decade.
aie is 100% organic skincare with a cause. Turning up at beauty week at Berns May 30 with a mission to rebel! Stay tuned!

Permalift

Permalift är ett svenskt ledande lashlift och browlift varumärke som även gjort sig ett namn internationellt bland salonger över hela Norden men har även distributörer i länder såsom Australien, Nederländerna, Polen, Slovenien, Belgien och Nya Zeeland.
Permalift erbjuder utöver produkterna och behandlingarna exklusiva utbildningar både fysiskt och online. Varumärket jobbar ständigt med att utveckla produkter som saknas i branschen.
Välkommen till vår monter för att ta del av exklusiva erbjudanden samt produkter. Vi kommer förutom att utföra behandlingar även presentera hur vi utför behandlingar med våra unika tekniker.

Victus Medical

Victus Medical Group har sedan över 15 år tillbaka varit verksamt inom hälsa och välbefinnande, där arbete inom förebyggande åtgärder kring stressfaktorer på företag varit i fokus.
Victus filosofi är baserad på en balans mellan inre och yttre skönhet.
Victus är en av Sveriges viktigaste och ledande aktörer inom estetisk apparatur och som erbjuder kliniker den högteknologiska mediciska hudvårdsserien AlumierMD som utsågs till Bästa Hudvårdsserie Stockholm Beauty Week Award 2022.

Aptos by Victus

Victus Medical Group är svensk distributör åt APTOS, en världsledande och banbrytande tillverkare av trådar för trådlyft.
Aptos lyfter och kan förbättra hudens textur och öka hudens elasticitet tack vare hyaluronsyra i flera av trådarna.
Hållbarheten på Aptos trådlyft är cirka 1-5 år beroende på tråd. Välkommen att prata trådlyft och andra ickekirurgiska behandlingsformer på Stockholm Beauty Week!

Qryo

Qryo är en av Sveriges ledande aktörer inom innovativ och noninvasiv skönhetsteknologi och introducerade rött ljus för hela kroppen för branschen 2020 på beauty week på Stockholm Waterfront!
Stora succéer är även Cryo T-shock (tillverkad i Italien) och Insculpt. Cryo T-shock verkar för att eliminera fett, celluliter & lös hud, är icke-kirurgisk & smärtfri, har inga farliga kemikalier, ökar cirkulationen, lindrar muskelinflammation och stimulerar kollagen & hudens elasticitet
Övrigt i sortimentet är även Insculpt Chair och Endospheres samt diodlaser. Prova på det senaste inom bodysculpting och prata noninvasiv skönhet med Qryo på Beauty Week!

Dagens Estetik

Dagens Estetik är en ny kanal mellan klinik och klient. Ett seriöst, men lättillgängligt (webb)magasin där vi lyfter estetik-branschen på ett lika informativt som lustfyllt sätt.
Vi bjuder på bland annat spännande reportage, tips, branschtrender, informativa artiklar, krönikor och läsarfrågor. Dagens Estetik visar vägen till kvalitativ plastikkirurgi, klinik/salongs-behandling och högeffektiv hudvård.
Allt på temat ”Estetiska behandlingar på klinik och salong”. Dagens Estetik välkomnar till en expertpanel i beauty weeks program i hörsalen på Berns den 30 maj. Anmälan går att göra i programmet inom kort!

Derma ProMedical

Derma ProMedical har 30 års erfarenhet av hudvårdsbranschen dels genom eget salongs-/klinikarbete sedan 1990 och som agentur sedan 1997.
Derma ProMedical representerar framtidens avancerade teknologier, utrustning, instrument och moderna hudvårdsprodukter för Estetisk Hudvård och välbefinnande.
Den kemiska behandlingen, peelingen PRX T-33 som DermaPro Medical tog till Sverige slog igenom ordentligt 2021. På Beauty week på Berns kan du träffa Elizabeth och Mikael och prata PRXen men även spännande nyheter!

Rodial

Rodial är ett högteknologiskt, innovativt oberoende hudvårds- och makeup märke som grundades 1999 av entreprenören och före detta skönhetsredaktören Maria Hatzistefanis.
Rodial skapar riktade produkter som ger omedelbara och långvariga fördelar: resultatfokuserade produkter älskas och används av kunder och högprofilerade namn runt om i världen och har varit det de senaste 23 åren.
Som varumärke uppmuntrar vi oss själva och våra kunder att sikta högt genom våra produkter, evenemang, engagemang, publikationer och högprofilerade partnerskap. Våra produkter är tillgängliga över hela världen i 35 länder och över 2 000 prestigefyllda lyxvaruhus inklusive Selfridges, Harrods, SpaceNK och Neiman Marcus.

Oriflame

Oriflame är ett svenskt skönhetsföretag som i över 55 år utvecklat innovativa och trenddrivna produkter till skönhetsälskare runt om i världen!
Nu lanserar Oriflame sitt mest avancerade hudvårdssystem hittills – Novage+! Novage+ levererar prestanda som cosmeceuticals, samtidigt som den är skonsam mot hyn och naturen.
Tack vare bioaktiverande teknologier som verkar i perfekt synk med din hys egna biologiska funktioner – och varandra – levererar Novage+ kraftfulla, skonsamma och kliniskt bevisade resultat. Upptäck Novage+ på Sthlm Beauty Week!

Thesera - koreanska trådar utan nålar

THESERA SWEDEN är den exklusiva distributören och samarbetspartnern till THESERA KOREA, tillverkaren av det högkvalitativa och professionella hudvårdsmärket THESERA.
Märket har erhållit högsta poäng i kundtillfredsställelseindexet i Sydkorea tre år i rad och anses vara en av de ledande varumärkena inom hudvård.
Thesera medverar på Stockholm Beauty Week på Berns 30 maj och distribueras av Derma Pro i Norrköping.

Puressentiel

Puressentiel är ett prisbelönt franskt varumärke. Med hjälp av vetenskapliga metoder använder de naturens eget apotek för att ge människor ett effektivt, naturligt och etiskt alternativ för hälsa och välbefinnande.
Produkterna är baserade på eteriska oljor och växtextrakt som är 100 % ekologiska, rena och naturliga. Produkternas effektivitet och säkerhet garanteras genom regelbundna tester.
Pureessentiel distribueras i Sverige av Nordic Premium och säljs bla på svenskhälsokost.se

Frezyderm

Frezyderm är solskyddet som tagit Sverige med storm pga dess smarta egenskaper. Förutom ett kladdfritt skydd för solen så får du även en primereffekt med ansiktsskydden.
Frezyderm kommer från soliga Grekland och säljs i Sverige bla på Lyko och apoteken genom Snowcrystal Sweden.
På beauty week visar man hela sortimentet inkl nyheten som du applicerar genom spray - helt utan kladd! Tänk på att ur bra solskydd du har är det alltid bra med hatt i solen!

Eyracure

Efter att ha tillbringat år i laboratoriet fann forskarna bakom Eyracure den magiska formulan: BioLAP-20®. En unik molekylär sekvens som återställer skadat hår till sitt friska, ursprungliga tillstånd på djupet.
När du använder Eyracure sprayas tusentals biomolekyler på dina hårstrån och lägger sig i och vid tiolerna – de kluvna och trasiga disulfidbindningarna. Du aktiverar sedan BioLAP-20® molekylerna med hjälp av UV-ljuset i hårborsten och BioLAP-20® molekylerna återställer disulfidbindningarna och gör håret helt igen.
För varje behandling som sedan görs lagas fler och fler skador. Skadorna lagas permanent, men håret påverkas av yttre slitage som sker varje dag, därför bör behandlingarna göras med ungefär 4 veckors mellanrum.

Rosenserien och Sweden Eco

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie från 1984 med 100 % naturliga och veganska produkter. Alla produkter är godkända av Djurens Rätt och Cruelty Free International.
Sweden Eco Skincare for men är en hudvårdsserie framtagen för den medvetne mannen som vill ha resultat och värna om sin hälsa och miljön. Rosenserien är nominerade Stockholm Beauty Week Award för Bästa nagelvård, Bästa nattkräm, Bästa Schampo & Balsam, Bästa läpprodukt samt Bästa Deo.
Välkomna att prata hudvård och få ta del av våra nyheter på beauty week på Berns!

Gilda Liljeblad

Gilda Liljeblad är aktiv hudvård med serier för såväl salong som för den medvetna konsumenten.
2021 tog Gilda Liljeblad hem Stockholm Beauty Week Award Bästa Dag/Nattkräm för sin barrier creme.
Förpackningarna är airless för mesta möjliga verkningsgrad och livslängd och lämnar inget kvar i förpackningen.

The Skin Agent

The Skin Agent är en unik svensk funktionell hudvårdsserie som aktivt förebygger skav och friktionsskador på huden.
Vår högsta ambition är att alla människor ska kunna njuta av allt de vill göra, utan att oroa sig över att få skavsår. Oavsett som det handlar om att gå i bara ben på sommaren, cykla runt Vättern, springa marathon eller helt enkelt ta en långpromenad med hunden.
Så om du vill njuta av sommaren utan lårskav, skoskav, infanterield, sadelsår, jägarbrand, svidande ljumskar och skavande behå, kom förbi och prata "anti-skav" med oss på Stockholm Beauty Week.

OZNATURALS

OZNATURALS Super Youth Retinol cream är en nyhet från USA och lite av ett mirakel då är effektiv men ändå naturlig (snäll).
OZNATURALS Super Youth Retinol cream återfuktar och jämnar ut linjer genom sheasmör, hyaluronsyra och retinol.
En underbar nyhet från Pure Habit som medverkar på Beauty Week på Berns och som nomineras Stockholm Beauty Week Award 2023 bästa dag/nattkräm.

Silicea - naturlig skönhet inifrån

Silicea har stärkt hud, hår och naglar inifrån på ett naturligt sätt i många år.
Siliceaserien säljs i Sverige genom Octean AB och finns bla hos apotek och Lifebutikerna.
Silicea är tillbaka på Beauty week på Berns!

Fahlén of Sweden

Fahlén of Sweden erbjuder hår- och skönhetsprodukter såsom peruker, hårförlängningar och accessoarer till alla kvinnor.
Fahlén of Sweden löshår finns både som äkta hår och luxe futura hår och man har clip ons, extensions och peruker samt accessoarer för salong och privatperson.
Fahlén of Sweden gör clip ons på plats på beauty week på Berns - välkommen till Fahlén of Sweden!

Inlei Lashes & Brows

Inlei är ett Italienskt varumärke inom skönhetsbranschen som grundades 2017 av hudvårdsexperter och forskare. Varumärket står för innovation, vetenskap och kvalitet och erbjuder högkvalitativa behandlingsprodukter för fransar och bryn.
Inlei producerar sina produkter i egna fabriker i Bergamo, Italien och är i ständig utveckling. Inlei finns i 25 länder och distribueras i Sverige av Studiofin som erbjuder professionella Inlei utbildningar i Lashlift och Browlift.
Välkommen till vår monter där du kan klämma och känna på alla våra produkter och verktyg och även se hur behandlingarna görs på plats! Vi kommer även att ha exklusiva erbjudanden just för denna speciella dag! Varmt välkomna!

MyNeed - K beauty

MyNeed distribuerar högkvalitativ hudvård från Korea från RNW och KTW.
2021 utsågs RNW till årets hudvårdsserie i Stockholm Beauty Week Award.
MyNeed medverkar på Stockholm Beauty Week på Berns och presenterar nyheter på mässan samt i pressbagen.

NO BOND Beauty

Unik svensk hudvård gjord på talg från svenska kossor. Det näringsrika fettet är nästan identisk med människans egen hud och har en mjukgörande och återfuktande effekt. Produkterna är utan tillsatser och konserveringsmedel.
Vår naturella balm innehåller endast två ingredienser och är mycket uppskattad hos kunder med eksem och roscacea. Vår senaste produkt är tallow face balm, en näringsrik ansiktskräm med bas av svensk nöttalg. Varsamt handvispad med squalane, läkemalva, ringblomma och en lätt doft av citronmeliss.
Våra produkter är vattenfria och perfekta för ett skandinaviskt klimat. Vi räddar en fin råvara som annars slängs, förädlar den i egen tillverkning i Stockholm och kan erbjuda hållbar naturlig hudvård på riktigt. Snällt mot din hälsa och snäll mot vår natur. Välkommen till vår monter och testa framtidens naturliga hudvård!

EMSELLA by Victus

EMSELLA är en unik behandling mot inkontinens och för ett bättre samliv.
Behandlingen sker okomplicerat på lunchen eller efter jobbet, helt utan ingrepp, ingen värme eller kyla utan med hjälp av elektromagneter
Prova Emesellan på beauty week på Berns!

L'Erbolario - Skönhetens hemlighet

´L'Erbolario är från Italien och är grundat 1978 från ett litet familjeföretag med en passion för växter till ett stort prisbelönat hudvårdsmärke.
Med egna certifierade ekologiska odlingar och egentillverkade växtextrakt produceras ett komplett sortiment för hela kroppen.
Signum är de förförande ljuvliga dofterna och på Berns visas ett urval av dessa i parfymer och tvålar. Distributör i Sverige är Piani Sweden AB. Benvenuto!

Tvåla & Tvaga

Tvåla & Tvaga är en tvålfabrik i Göteborg och som driver 3 egna tvålbutiker, 2 i Göteborg och en i Siockholm.
Tvåla & Tvagas tvålar har gräddigt silkeslent lödder, en fast känsla och perfekt doftstyrka. Alla tvålar som tillverkas är rejält överfettade och kommer inte torka ut någon hud, tvärtom återfukta och besmörja.
Dofterna som används är i vissa tvålar helt eteriska, alltså rena naturprodukter, och passar er med en kemisk doftallergi, eller er som bara gillar det. Välkommen att upptäcka riktigt bra tvål på beauty week på Berns!

NIP+FAB

På Nip + Fab är vårt mål enkelt. Lyxiga, ingrediensstyrda hudvårdsformuleringar till prisvärda priser (och en ingrediensutbildning för alla!). Vi har gjort resultatdrivna, tillgängliga formler i över 10 år, så oavsett din ålder eller hudproblem kan du hitta ett sortiment som passar dig och din hud.
Trots att vi har banat väg för hudvårdsbranschen i över ett decennium och gett tillgång till effektiv, ingrediensstyrd och prisvärd hudvård för alla, siktar vi alltid högre, oavsett om det är att säkerställa att det inte finns några hinder för alla som vill uppnå hud- och kroppsförtroende , eller fortsätta att göra vetenskapen och skapa formuleringar med flera fördelar. Din hud är vårt fokus.
Vi gör vetenskapen, du ser resultaten

MASQ+

MASQ+sheet masks har snabbt blivit en succé och även vunnit Swedish Beauty Awards. MASQ+ är anpassade efter nordiskt klimat och ger din hy en fin glow.
Bara att luta sig tillbaka och njuta! SerumMASQ+ erbjuder en vardagsritual utifrån hur du känner dig för stunden.
En perfekt feel-good-produkt. Det är svenska bolaget Powerlite AB som ligger bakom MASQ+. MASQ+ finns även för behandlingar på salong.

DR. SCHRAMMEK

Dr. Schrammek är tysk innovativ högteknologisk hudvård framtagen av hudläkare med expertis inom allergi, anti age och naturmedicin och som sträcker sig över tre generationer.
En känd och stor stolthet är Dr. Schrammek’s Blemish Balm - världens första BB-cream från 1967.
På Stockholm Beauty Week på Berns utför vi vår behandling GREEN PEEL® PARTYPEEL baserad på örter som är så finfördelade att de penetrerar huden för anti age och glow. Varmt välkomna!

Mary Kay

Mary Kay firar 60 år och firar genom att medveka på beauty week på Berns!
Mary Kay är aktuella med medicinsk hudvård genom Clinical Solutions Serien, bla dessa boosters med fokus på pigment (niacinamide), anti age (resveratrol) respektive återfuktning (ceramide).
På Stockholm Beauty Week på Berns firas även med fest makeup och härliga goodiebags. Varmt välkomna!

BRUNS

Gasellföretag inom hårvård från skåne dom drivs av frisörerna Cecilia och Johanna.
BRUNS hår-och hudvårdsprodukter är grön hårvård där resultatet är i fokus och är kända för sina hårmasker. För dig, ditt hår och vår gemensamma planet.
BRUNS vann Stockholm Beauty Week Award bästa leave in balsam! Träffa BRUNS på beauty weel på Berns - på mässan och i programmet där de berättar om sin resa i hårbranschen!

Skincare Crafters

Skincare Crafters är en ekologisk hudvårdsserie som tillverkas i små omgångar utifrån efterfrågan i en studio på Lidingö.
Grundaren Leticia Noidh har sitt ursprung i Brasilien och hon söker bibehålla och återfå fukten och smidigheten i huden såsom huden mår i fuktigare klimat såsom hennes hemland.
Skincare Crafters produkter innehåller hög grad av potenta naturliga ingredienser. Bland produkterna finns bla Triple Benefit-olja med 80 % kallpressad Nyponfröolja. Välkommen till Skincare Crafters på beauty week på Berns!

AlumierMD

AlumierMD är evidensbaserad medicinsk professionell hudvård från Kanada och säljs i Sverie av Victus Medical.
.AlumierMD representerar Clean Science - rena aktiva ingredienser för bästa möjliga resultat.
AlumierMD utsågs till Bästa Hudvårdsserie Stockholm Beauty Week Award 2022. Välkommen att prata effektiv hudvård med Victus på Stockholm Beauty Week på Berns!

Norrskin

Norrskin är svensk hudvård skapat av hudterapeuten Kate Bergvik som i 2 år samarbetat med biokemister, kosmetologer och toxikologer för att ta fram en säker serie för människa och miljö.
Norrskins första serie är inspirerad av landskapet Hälsingland och har linfröolja i ingredienslistan.
Träffa Kate och Norrskin på Stockholm Beauty Week på Berns!

DS V-Line - trådlyft utan nålar

DS V-Line kollagentrådar absorberas i djupare epidermi och jämnar ut rynkor för långvariga resultat med en fastare, mer strålande hy.
Behandlingen ger ett direkt resultat, ett synligt lyft på ett naturligt sätt utan smärta eller ärr.
Dr Karima Djoumi, ansvarig läkare för DS V-Line i Sverige deltar på Berns i mässan och i programmet berättar hon om och visar trådlyftet utan nålar - DSV-Line Collagen Rope Protocol.

DOT SHOT - för ett aktivt liv

DOT SHOT är världens första vattenlösliga gurkmejadryck med god smak av lime. Gurkmeja är en växt som ökat i popularitet på grund av sin beprövade hälsoeffekt.
DOT SHOT stärker immunförsvaret, ökar rörligheten i kroppen, bidrar till normal hud, ger snabbare återhämtning efter träning och skyddar celler med antioxidanter.
DOT SHOT är en ny innovativ wellness shot baserad på egenutvecklad vattenlöslig curcumin från gurkmeja rot. Prova en DOT SHOT på Stockholm Beauty Week!

KOSMETIKK - Norges skönhetsbibel

KOSMETIKK är en glossy magazine för beautybranschen i Norge och tar upp de senaste trenderna, nyheter som rör salonger, kliniker, apotek och skönhetsbutiker.
Driver du distribution med rättighet Norge/Norden/Skandinavien eller har du en tjänst eller produkt inom beauty är KOSMETIKK ett utmärkt fönster för vår vackra granne i väster!
Vi är glada att presentera vår mediepartner och branschkollega på Stockholm Beauty Week på Berns 30 maj!

Dr Mariam Clinic

Dr Mariam Jajo är en klinik i Södertälje som är specialicerade på avancerade hudvårdsbehandlingar.
Kliniken drivs av tandläkare Mariam Jajo.
På Stockholm Beauty Week på Berns utför kliniken behandlingar: få en skinbooster eller en profhilo behandling till mässpris. Välkomna!

Saga of Idun - med havets vitaminer

Saga of Idun är aktiva hudvårdsprodukter från västkusten framtagna genom forskning. Produkterna är rika på vitaminer och innehåller ett algextrakt dom ger lyster.
Produkterna verkar skyddande mot föroreningar såsom avgaser, som efter solen är den största anledning till att huden åldras.
Idun en hyllning till den moderna aktiva kvinnan som vill leva hälsoinspirerat och använda produkter som är bra för både huden och miljön. Saga of Idun är nominerad Bästa Hudvårdsserie - Bästa regöring, olja, dag- samt nattkräm.

Casmara

Casmara är högteknologisk kosmetika med eget laboratorium i Spanien.
Casmara har flertal avancerade serier bla med masker och tools som man valt att lyfta fram på mässan.
Casmara medverkar även i Stockholm Beauty Weeks berömda pressbag med sin nominerade Algae peel mask med 24k golddust!

Australian Glow

Australian Glow är det renare och grönare alternativet inom brun-utan-sol kategorin, och är fast beslutna att driva förändringar genom innovativa och gröna produkter samt förpackningslösningar
Det är just därför vår flaskförpackning är tillverkad av 100% återvunnen Ocean Waste Plastic (OWP) och alla produkter är tillverkad med närande och återfuktande ingredienser som är ekologiska, naturliga och veganska.
Australian Glow ge dig en naturlig gyllenbrun ton med otrolig lyster. Australian Glow nominerades Stockholm Beauty Week Award 2022!

Loelle

Loelle started with a son watching his mother using ancient organic products from his homeland Morocco.
The family’s connection to the country made it possible to bring high-quality, natural and organic skincare ingredients to the western market and present it to a new audience.
Loelle buys from the collectives of the berber women picking the argan nuts thus making it possible for the women to support themselves. Do good for yourself and others who needs you!

Eanna

Eanna är ett nytt svenskt varumärke som står för naturlig kroppsvård och skönhet till den miljömedvetna kunden. Med premiumprodukter skapade med omsorg för kropp och miljö erbjuder Eanna ekolyx och välbefinnande.
Aleppotvålen är stjärnan i sortimentet, handgjord av syriska tvålmästare enligt det traditionella hantverket och gjord på olivolja och lagerbärsolja. Tvålarna är 100% naturliga, certifierade med Cosmos Organic och kommer i en förpackning gjord av återvunna druvor. Eannas Aleppotvål finns med ända upp till 55% lagerbärsolja.
Nour, en av grundarna till Eanna kommer från Syrien och har 200-åriga rötter inom branschen för Aleppotvål. Kom förbi och prata Aleppotvål med Nour och Eannateamet på Berns!

New Nordic

New Nordic är ett svenskt bolag med över 30 års erfarenhet av att utveckla innovativa kosttillskott och skönhetsprodukter.
Produkterna är baserade på varsamt utvalda och noggrant sammansatta örtextrakt.
New Nordic tog hem kategorin Bästa Hårmask Stockholm Beauty Week Award 2022!

snowcrystal Sweden

Snowcrystal är svensk makeup med lätta pigment, speciallt framtagna att trolla bort dina livsrynkor.
Snowcrystal har alla färgskalor och passar alla hudtoner.
Snowcrystal utsågs till Bästa Foundation Stockholm Beauty Week Award 2021!

ALGNEEDLING® Biomicroneedling

Biomicroneedling är en ny behandling helt utan nålar, blod och smärta men med samma resultat som traditionell microneedling. Ingen maskin eller apparatur behövs och inte heller tillstånd för stickande och skärande verksamhet.
ALGNEEDLING® Biomicroneedling utförs på Stockholm Beauty Week på Berns av Specialistkliniken.
ALGNEEDLING® Biomicroneedling skapar ca 3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1 miljon mikrokanaler.

Footwell

Footwell är ett svenskt varumärke med kvalitetstrumpor av naturmaterial för både känsliga fötter och för sportsammanhang.
Footwell samarbetar med Vegoria behandlingsstolar. Du kan beställa och få 1000 kr rabatt med koden: Footwell. Vegoria tillverkar bänkar, britsar och stolar för sjukvård och medicinska behandlingar.
Footwell ägs av Apowell Life som även tillhandahåller Apodental Munvård. Effektiva munvårdsprodukter skonsamma för dig och miljön.

VACKRALIV YOGA ~ Nordisk Premium YogaDesign

Vackra Liv Yoga skapar unika Magical Grip Eco Friendly Yogamattor, gear & Dressy YogaWear. Allt vackert för din Yogalivsstil!
Vackra Liv Yoga erbjuder även Yogaklass, Movement Medicine & Fascia, & föreläsning tillsammans med systrarna Morlor samt Julie Lindh, hudterapeut med verksamhet i New York & L.A.
Varmt välkommen till vår monter!

BONNE drinks

BONNE är en god kolsyrad dryck framtagen av hudterapeuter för att bibehålla en normal och frisk hud.
BONNE finns i 2 smaker + en neautral och är späckad med vitaminer, mineraler bla zink och magnesium och även probiotika. Fri från koffein (som hämmar vårt upptag av viktiga vitaminer och mineraler)
BONNE utsågs till Bästa Skönhet Inifrån/Kosttillskott Stockholm Beauty Week Award 2022!

Stay Well - K-beauty meets S-beauty

Staywell är ett klimatneutralt k-beauty brand från Sverige som drivs av skönhetsentreprenören Linn Weilar som även är distributör för flera andra koreanska märken.
Staywell är hudvårdsmärket som förenar det bästa från två världar eller två länder. Korea som står för högteknologi och många hudvårdssteg och Sverige som står för enkelhet och miljömedvetenhet.
Staywell håller utöver kvalitet även priset och har erövrat 18 länder.

Zao Organic Makeup

ZAO Organic Makeup är en komplett eco-luxury makeup serie från Frankrike, tillverkad i Italien.
Internationellt certifierad, inga kemiska tillsatser och 100 % naturlig. Idag säljs Zao bla i hälsokostaffärer.
Prova ekologisk, naturlig make up i världsklass på Stockholm Beauty Week tillsammans med makeupartisten Nathalie zaomakeup.com

NOAH

NOAH grundades i Venedig år 2006 med visionen att skapa högkvalitativ hårvård gjord på naturliga ingredienser och rena eteriska oljor. Skonsam hårvård som passar alla hårtyper och behov.
NOAH har även ett brett urval av stylingprodukter för alla olika ändamål. Allt från vax, gelé och hårspray till mousse, leave-in och hårfärg.
NOAH är certifierat ekologiska av EcoCert.

Realgymnasiet-stylistutbildningen

Sedan 2016 har Stockholm Beauty Week samarbetat med Realgymnasiet.
Realgymnasiet utbildar färdiga makeup- och hårstylistar samt frisörer.
Genom samarbeten såsom med Stockholm Beauty Week får eleverna direkt kontakt med branschen.

DERMA E

DERMA E startade sin verksamhet i en lite hälsokostaffär i Kalifornien. Ryktet om en E-vitaminbaserad fuktcreme som visade goda resultat spred sig snabbt och succen för DERMA E var ett faktum.
.Idag är DERMA E ett av de största varumärkena för naturlig ansiktsvård i USA. Hela utbudet är 100 % veganskt. DERMA E är nominerad Stockholm Beauty Week Award!
DERMA E använder naturens mest effektiva ingredienser. Produkterna formuleras med de mest effektiva naturliga antioxidanterna och vitaminlösningarna för att säkerställa att de ger bästa resultat utan användning av skadliga kemikalier.

YUMI Lashes & Brows

Yuta Bruun är exklusiv distributör av Yumi Beauty brands i Sverige & Danmark och driver en skola för unika skönhetskurser i Skandinavien.
YUMI Lashes är från Frankrike och är originalet till populära lash lift behandlingen med keratin. Med lash lift från YUMI lashes byggs dina fransar - till skillnad från mascara - och du kan vara naturligt vacker!
Företaget YUMI Beauty, med produktion i Lyon Frankrike, har även produktlinjerna YUMI nails, YUMI makeup, YUMI hair, YUMI feet, YUMI handcare, YUMI skincare, YUMI wax och Yumi Fragrance - Yumi utsågs till Bästa Parfym Stockholm Beauty Week Award 2022!

Santa Verde

Hemligheten bakom Santaverde är formulan med ren aloe från vår certifierade ekologiska odling i Andalusien, full med aktiva ingredienser.
Vi använder den rena juicen, istället för den vanliga huvudingrediensen vatten, kompletterat med värdefulla växtbaserade oljor och extrakt, för att skapa en unik effekt för din huds hälsa och skönhet.

Under the Skin

Under the Skin är 100% hydroliserat marint kollagen från Norge med tillsatt C-vitamin. Helt naturligt.
Vi människor består till 70% av proteinet kollagen, men det minskar ju äldre vi blir.

Nannic

Nannic är ett av de ledande hudvårdsföretagen för salonger och kliniker och i Sverige finns Nannic behandlingar på över 300 salonger.
Nannic har kompletta lösningar för salonger med möbler, apparatur, kläder och hudvårds- och hårvårdsserier och är kända för sina NBE behandlingar.

SOTHYS

SOTHYS är exklusiv professionell hudvård från Paris.
Med naturliga aktiva ingredienser och en tanke om miljö och kundupplevelse är SOTHYS en av Frankrikes sanna juveler.
Utsågs till Bästa handkräm ockholm Beauty Week Award 2022.

Palina

Vi kompromissar inte på hudhälsa, därför är all makeup som bär Palinas namn skonsam och bra för din hud.
Produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande och irriterande ingredienser och är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser.
Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad. Palinas makeupartist makear i montern på beauty week på Grand Hotel!

MedproH

MedproH är specialister inom estetiska behandlingar och injektioner och är baserade i Stockholm.
MedproH representerar många ledande varumärken inom estetik och håller i utbildningar i bla fillers, trådlyft och PRP.
MedproH är även distributör för den mediciska hudvårdsserien från USA med mer än 80 patent - Neova Smart Skincare.

Neova Smart Skincare

Den mediciska hudvårdsserien från USA med mer än 80 patent - Neova Smart Skincare.
År 2015 delades Nobelpriset i kemi ut till de tre forskarna bakom Neova Smart Skincare som reparerar enzymer på molekylär nivå och hjälper till att hålla DNA på en fungerande nivå.
Neova Smart Skincare hjälper till att bromsa hudens åldrande.

Bronza

Vi har passion för att skapa gyllene, solkysst hy på ett hälsosamt, solfritt sätt.
Bronza erbjuder ett noga utvalt sortiment av veganska, doftfria, snabbaktiverande self-bronzers och spraytanprodukter.
Våra produkter innehåller naturliga ingredienser som ger dig en jämn färg och ett naturligt lyster anpassat efter ditt pigment.

INIKA Organic

Inika Organic nylanseras på Stockholm Beauty Week!
Prisbelönt, 100% naturlig och vegansk makeup, som nu även är helt plast neutrala. Inika Organic - Pure with Purpose.
Distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution.

Medical Finance

Medical Finance är specialiserade på vårdfinansiering och finansierar all typ av privat vård inom hälsa, skönhet och utbildning.
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med valet av finansiär.
Vi erbjuder enkel och säker finansiering med förmånliga och transparenta lånevillkor.

Powerlite

Powerlite är en svensk pionjär inom IPL och sheet masks där maskinerna tillverkas med egen patenterad teknik i Mölndal.
Våra sheet masks MASQ+ är speciellt framtagna för att passa skandinavisk hud som är väderutsatt och som behöver extra fukt.
2022 utsågs MASQ+ till bästa sheet mask Stockholm Beauty Week Award!

Nutrilight

Nutrilight erbjuder högkvalitativa LED-lampor inom rödljusterapi.
Behandling med rödljusterapi har visat sig ha positiv påverkan inom flera områden både vad gäller hälsa och hy. Skönhet och hälsa både på insidan och utsidan.
Ljus och rött ljus i synnerhet boostar immunförsvaret och motverkar fetma, inflammationer, autoimmuna sjukdomar, ledbesvär och mycket annat.

BIOpH+

BIOpH+ är svensk medicinteknik och bygger på en svensk patenterad innovation för skadad hud.
BIOpH+ skapar en miljö på huden som ger de bästa förutsättningar att reparera sig själv. Granulatet från BIOpH aktiveras genom kontakt med vatten och den skadade huden behandlas med den aktiva lösningen.
BIOpH är resultatet från genomförda kliniska studier.

Aiva Organics

Aiva is a new brand of minimalistic skincare & superfoods from Finland.
The idea behind Aiva is that you should be able to use one product for many purposes. The Oil is for cleansing, moisturizing face and body, as a bath/shower oil or for masking.
Jonna Jalkanen, the founder of the brand and a former beauty director of cosmetics brands such as Dior and Elle magazine will hold a skin care trend seminar on a global perspective, "for a multifunctional future."

Belissas Whitening

Belissas Whitening från Stockholm är ett av Skandinaviens mest populära varumärke inom hemmatandblekning.
Vår Nöjd-Kund-Garanti är sedan start vårt största ansvar och passion.
Vi levererar säkra produkter som ger resultat, Vi garanterar nöjda kunder.

Cheveux de femme

Cheveux de femme är en upplevelse för dig som kund då man sträver efter en unik look för varje kund.
Cheveux de femme har 2 salonger i Stockholm och är nominerade Stockholm Beauty Week Award.
Bli riktigt ompysslad av Cheveux de femme.

UTSUKUSY

Utsukusy Cosmetics grundades 1979 i Barcelona och är professionell hudvård och behandlingsmetoder som kombinerar japanska traditioner med den senaste vetenskapen.
Utsukusy betyder ”skönhet” på japanska och levererar till skönhetsinstitut, SPA, läkare och ickemedicinska utövare inom området estetisk medicin världen över.
Utsukusys produkter är designade och tillverkade i Spanien.

Tanrevel

Tanrevel är nästa generations brun-utan-sol.
Våra brun-utan-sol kits är100% säkra, innovativa, kliniskt testade och testade worldwide. Vi säljs bla på Harrods i London.
Vi lanserar nu en ny Tanrevel som är berikad med näringsämnen som verkar vårdande.

Nordic Superfood by Linda Myrberg

Nordic Superfood erbjuder multifunktionella hälsoprodukter, tillverkade av bär och växter som vuxit vilt i vår nordiska natur.
I sortimentet finns bär & växtpulver, marint kollagen, bärkoncentrat och teer, samt holistiska spa och skönhetsprodukter som främjar hälsa och skönhet på ett naturligt sätt.
Linda Myrberg är en väl anlitad spautvecklare och inspiratör för naturlig skönhet och välmående.

Luceo - CBD Skincare

LUCEO är ett svenskt nystartat hudvårdsmärke från Stockholm med inriktning på CBD.
Produkterna är extra lämpade för en mogen, lite känsligare och torr hy som behöver lite extra kärlek.
Produkterna består av naturliga aktiva ingredienser, är rika på antioxidanter och är givetvis labb-testade. Ett extra plus är att inga parfymer är tillsatta och därför är allt unisex.

Palina SKIN PHILOSOPHY

2017, efter hela fyra års produktutveckling, lanserades Palina SKIN PHILOSOPHY.
Palina SKIN PHILOSOPHY är en hudvårdsserie på 17 produkter med allt från serum, rengöringar, dag- och nattkrämer till scrub, masker och ögonkrämer samt en komplett ålderförebyggande serie.
Palina SKIN PHILOSOPHY nominerades för sin antiageserie Stockholm Beauty Week Award bästa hudvårdsserie!

MH+Face Oil

MH+FaceOil fokuserar på det enkla, naturliga och genuina i liten skala med sin första kollektion av tre ansiktsoljor.
1+5 - The all time high super luxury face oil - med Kaktusfikonfrö som bas och bla Nyponfrö. 222 - The natural booster face oil - med Gurkört och Hallonfrö. 2+B - med Bakuchiol som superingrediens.
Det visuella konceptet är att nå det enkla och tydliga – att benämna produkterna från ett antal nyckelingredienser. Alla ansiktsoljor innehåller vitamin E och en eterisk olja eller en naturlig lätt doft.

mokann cosmetics

Mokann är ett prisbelönt naturligt, miljövänlig internationellt hudvårdsmärke som är utvecklat och skapat för dig och för hela familjen.
Alla produkter är tillverkade med naturliga ingredienser med den senaste vetenskapliga tekniken, dermatologiskt testade för att passa alla hudtyper.
Vårt erbjudande inkluderar hudvårdsprodukter för kropps- och ansiktsvård, som även används för professionella hudvårdbehandlingar med naturliga ingredienser och karaktäristiska dofter som är säkra för människor, djur och miljön.

Osmo Therm 21

Osmo Therm 21 säljs i Sverige av Palina. Behandlingen är helt trygg och ofarlig – utan någon form av biverkningar.
Behandlingen känns som en skön, kylig massage. Tekniken kommer från USA och är uppfunnen av forskare från Massachusetts General Hospital och Harvard University.
Cryoterapi sätter igång apoptos i cellerna. Detta leder till en nedbrytingsprocess i fettcellerna som medför att fettcellerna dör och kroppen gör sig av med resterna (Fagocytos). Det tar ca 14 dagar innan alla de döda fettcellerna kommer ut ur kroppen. Processen fortsätter i kroppen i 8-10 veckor.

Klapp Cosmetics

KLAPP Cosmetics från Tyskland är en pionjär inom skönhetsvärlden och står för innovativa kosmetiska behandlingar.
Med över 40 års erfarenhet och kontinuerlig forskning och utveckling av nya högteknologiska aktiva ingredienser och metoder har man förtroendet hos över 10 000 skönhetsinstitut och hotell i över 60 länder.

V/SITEUR Parfum

The creations of V/SITEUR will take you on a journey to specific places and moments in time. Each with its own balance between light and darkness. Just like life itself.
Sensations are temporary. Memories fade. In the end, we are just visitors (visiteurs in French) in our own reality.
V/SITEUR was born in Stockholm by memories from journeys and created with perfumers in France. V/SITEUR comes in in three fragrances in both full size and sample sizes - you get the sample size to try with your order!

BIOpH+

BIOpH bygger på en svensk patenterad innovation för skadad hud.
Grundprincipen är att skapa en miljö på huden som ger den bästa förutsättningar att reparera sig själv.
Granulatet från BIOpH aktiveras genom kontakt med vatten och den skadade huden behandlas med den aktiva lösningen.

Peacellis

Pea Cellis är ett svenskt företag som tagit fram en hållbar produkt för hårborttagning - Ellis the shazor.
Ellis är en hybrid mellan rakhyvel och rakapparat. Med roterande blad skär Ellis av stråna precis vid hudytan, rakningen blir skonsam och med samma nära resultat som en rakhyvel - men utan hudirritationer.

Ohairo

Trenden att detoxa håret för ett nytt friskt hår är här för att stanna.
Med vår nöjdkundgaranti kan du riskfritt mata ditt hår med våra produkter både ifrån utsidan och insidan i 30 dagar. Om du av någon anledning inte är nöjd med resultaten betalar vi tillbaka dina pengar.
Ohairo nominerades Bästa Hårvård och Bästa Kosttillskott Stockholm Beauty Week Award 2022.

Déyonica

Déyonica är en förstaklassig mist med 5 egenskaper i 1 som skapades för att leverera allt du behöver i en applicering.
Misten sprayas över din makeup så den håller längre och jämnar ut synliga rynkor samtidigt som den ger extra lyster och fukt.
Get the Déyonica effect på Stockholm Beauty Week på Berns!

Spotlight Oral Care

Spotlight Oral Care utvecklades 2016 av två tandläkare i syftet att skapa de bästa munvårdsprodukter och att utbilda och främja munvård.
Vårt produktsortiment kombinerar de senaste framstegen inom forskning av munvård med högsta kvalitet på veganska ingredienser och miljövänliga förpackningar.
Vi erbjuder säkra och effektiva munvårdsprodukter som innehåller kliniskt bevisade aktiva ingredienser för ditt specifika behov.

Stockholm Nobel Fragrance

NOBEL, det svenska ordet för ädel, distingerad och förnäm. Ett passande ord för vår Eau de Parfume, Stockholm Nobel Fragrance. Med inspiration hämtad från Stockholms skärgård, flora och varma ljusa sommarnätter, lanserade vi 2020 våra tre första dofter.
Tillverkade i Frankrike, klassificerade enligt IFRA Cosmetics Directives, är 100% veganska och självklart unisex. Parfymerna Innehåller 50 ml. Finns också i ett prova-på-format.
Välkomna att testa våra dofter på Stockholm Beauty Week, vi ser fram emot att träffa er alla och berätta mer!

Dynamic Code

Varje hud är unik och dess förutsättningar beror upp till 60 procent på genetiskt arv. Resterade beror på livsstil och miljön runt omkring dig. Med Dynamic Codes unika självprovtagningskit SKIN får du värdefull kunskap om dina genetiska förutsättningar och hur du bäst anpassar din hudvård.
Med Dynamic Code SKIN hemmatest får du svar inom 6 dagar och du får i samband med testet kostnadsfri rådgivning med hudterapeut som ger råd om vilken hudvård du bör använda som passar din genetiska profil.
Dynamic Code har SKIN test och NUTRITION test kring näringsanpassad kost för din DNA-profil. Prata DNAanpassad hudvård och hälsa med Dynamic Code - vinnare Bästa Innovation Stockholm Beauty Week Award 2021!

Tattoo Mender

Varumärket Tattoo Mender är resultatet av ett samarbete mellan en entreprenör med intresse för hudvård och en tatuerare med kunskap om eftervård.
Tanken att kunna erbjuda en komplett eftervårdsserie till tatueringskunderna ledde till utformandet av Post Tattoo Care.
Vår filosofi bygger på att behålla de traditionella eftervårdskoncepten men att addera innovativ hudvårdsvetenskap.

Pure Habit

Pure Habit - Webbshop med utvald kvalitativ, hållbar hudvård & make-up.
Pure Habit är även distributörer för det egna märket Terese&Soon, Derma E - Clean Beauty med avancerad hudvård och Katherine Cosmetics - naturlig high end makeup från USA
Pure Habit medverkar på Stockholm Beauty Week på Berns och visar hela sitt sortiment med bla CBD skincare från DERMA E och fina paletter från Katherine Cosmetics.

Womanizer

Womanizer är originalet och har revolutionerat njutning för kvinnor sen lanseringen av den första lufttrycksstimulatorn på marknaden med den patenterade Pleasure Air-teknologin.
Womanizer hyllar kvinnans rätt till orgasm och har med sina klassiska modeller gjort samarbeten med Lily Allen och nu med ikoniska Marilyn Monroe.
Kom och besök oss under Stockholm Beauty week och lär dig mer om Womanizer och Pleasure Air-teknologin och för chansen att vinna en exklusiv gåva – Distribueras av Jewa Sweden AB

Studio Merentis

Studio Merentis är en lättsam tatueringsstudio där Sydamerikas ökenlandskap möter Norrlands hårda vinterklimat.
Vi har tatueringsartister som erbjuder blandade stilar i en hemtrevlig och retro miljö.
Välkommen för konsultation och inspiration kring tatueringar. Vi tatuerar även på plats. Välkommen in!

Jorat Cosmetics

Jorat Cosmetics är prisbelönta bryn och fransprodukter.
I sortimentet finns bla brow soap, brow mascara, brow lift gel för både salongsbruk och för den medvetna beautykosnumenten.
Jorat Cosmetics drivs av Roea Jorat som även driver Jorat Academy - online- och på plats utbildningar för browlift, lashlift, kosmetisk tatuering mm.

Modibodi

Modibodi är ett varmt, autentiskt, mänskligt varumärke. Vi hjälper människor med alla möjliga läckor att komma vidare i sina liv och samtidigt att minska mängden sanitetsprodukter som hamnar på en soptipp!
Vi är klarspråkiga och tabubrytande. Vi är bekväma i vår egen hud och skäms inte över att prata om de 4 P:na: Kiss, mens, svett & graviditet.
Vi älskar människor i alla former och storlekar. Vi älskar våra fantastiska kroppar och hur de fungerar även med deras enstaka läckor. Allt är en del av livet. Folk litar på vår produkt och älskar Modibodi!

LiliKiwi

LiLiKiWi är en barnserie från Frankrike som ska underlätta för föräldrar att få barnen att tvätta sig genom sina tilltalande förpackningar med 100% naturliga, ecocert-certifierade produkter med endast 5 till 10 ingredienser.
LiliKiwis produkter är refill och finns i Nova Concepts sortiment.
Bienvenu à Suède LiliKiwi!

Beautystart

Beautystart hjälper företagare inom skönhetsbranschen att få nya kunder.
Beautystart är ett snabbare och billigare sätt att få in nya kunder än dem vanliga marknadsföringsmetoderna.
Fyll din kalender, bygg dina kundrelationer och låt ditt företag växa med Beautystart!

Miss W PRO

Ekocertifierad makeup från Frankrike i återfunna förpackningar.
Miss W som är kända för sin fina ekologiska mascara, framtagen för känsliga ögon har nyligen rebrandat varumärket.
Miss Pro lip & cheek blush vann Stockholm Beauty Week Award Bästa Rouge 2022!

Evergetikon – 100% naturligt från Kreta

Evergetikon är naturlig hudvård baserad från medicinalväxter från Kreta.
Alla som varit på Kreta vet att det är rikt på växtlighet med härliga dofter, trots mycket sol och torka.
Evergetikon tar tillvara Kretas naturförråd av växter såsom oliv, rosmarin, jasmin, salvia och är 100% naturligt med fantastisk arom och effekt.

Beauty of Sensitive Skin™

Beauty of Sensitive Skin™ är ett prisbelönt naturligt, veganskt hudvårdsmärke som ger stödet och verktygen som behövs för att hjälpa dig att leva ditt mest lysande liv.
Alla produkter är tillverkade med naturliga ingredienser med den senaste vetenskapliga tekniken, dermatologiskt testade för att passa alla hudtyper, även de som lever med eksem, rosacea, psoriasis och spädbarn.
Beauty of Sensitive Skin™ är skapad med kärlek, driven av naturen och utvecklad av experter.

YOPE

YOPE är ett prisbelönat, internationellt varumärke med produkter inom området personlig omvårdnad för kroppen och rengöringsprodukter för hemmet – skapade med miljövänliga, naturliga ingredienser och karaktäristiska dofter som är säkra för människor, djur och miljön.
YOPE är miljövänliga, veganska, hållbara och inte minst vårdande produkter av hög kvalitet, som är effektiva och ett nöje att använda.
Utvecklat och skapat för dig, för oss, och för hela familjen.

Bodybees

Bodybees är svenskutveckad hudvård som återfuktar och stärker huden med hjälp av helt naturliga ingredienser från Sydafrika.
Bivax, honung och olivolja är erkända för sina antiseptiska, antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper likväl förmågan att återskapa celler.
Bodybees kom till pga problem med eksem, såsom är vanligt hos oss i norr och Bodybees kunde sedemera ersätta receptbelagda krämer. Bodybees är nominerad Stockholm Beauty Week Award.

Human + Kind

Human + Kind fokuserar på att tillhandahålla förenklad, etisk hudvård som är kemikaliefri och miljömedveten och framförallt inte skadlig för din hud.
Genom att eliminera behovet av flera hudvårdsprodukter och en dyr hudvårdsrutin skapades Human + Kind med den tidspressade individen i åtanke.
Vi samarbetar med vårdpersonal och ledande experter - hudläkare, barnläkare, apotekare och forskare - för att utveckla en överlägsen förståelse för hud och hår och naturliga ingredienser för att ge dig de bästa lösningarna.

Jimmy Boyd Perfumes

Parfymhuset Jimmy Boyd (Barcelona) har skapat doftkollektionen Eau de Cologne Bio-dynamic Collection, som består av åtta olika dofter.
Dofterna nspirerar till olika sinnesstämningar och alla dofter i kollektionen är lätta och ger en uppfriskande känsla.
Jimmy Boyd Perfumes distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution.

Sol de Ibiza

Sol de Ibiza - lanseras på Stockholm Beauty Week!
Sol de Ibiza är ett av Europas ledande företag av hållbara solskydd. Serien består av solida mineral solskydd, 100% naturligt, veganskt och har effektivt solskydd av Non-nano zinkoxid filter som skyddar mot både UVA och UVB.
Distribueras av Nordic Natural Beauty.

Terese&Soon

Terese & Soon är en ny, svensk och ekologisk hudvårdsserie. Vi vänder oss till moderna och medvetna kvinnor och män som, precis som vi, månar om såväl vårt välbefinnande som vår miljö.
Vår miniserie Everyday är allt du behöver för en fungerande hudvårdsrutin – en cleansing mousse och en face moisturizer – som räcker hela dagen.
Vi menar att två produkter är allt du behöver för en grundläggande hudvårdsrutin. Det kallas skip care och är den nya minimalistiska hudvårdstrenden som nu sveper över världen.

Nucleofill Touch

Nucleofill Touch från Promo Italia är en sk mirakelkräm som omedelbart raderar fina linjer och rynkor. Inga biverkningar
Nucleofill Touch består avPolypeptider, Magnesium mikrosfärer. Fyllning Silikat.
Nucleofill Touch säljs till kliniker i Sverige av läkaren Dr Karima Djoumi.

Eco by Sonya

Eco by Sonya erbjuder en komplett lyxig serie av hudvård, kroppsvård och tanning, som är full av ekologiska aktiva ingredienser som vårdar huden och ger den näring
Eco by Sonya erbjuder även spraytanning för salong
Eco by Sonya distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution i Stockholm.

Nordic Beauty Bar

Nordic Beauty Bar öppnar dörren till en värld av naturlig hudvård för kvinnor och män. Vi har resultatinriktade produkter med fokus på ingredienser från växtriket. Varför? För att naturen är fantastisk och har så mycket att ge din hud!
Hos oss på Nordic Beauty Bar finner du enkelt dina naturliga hudvårdsfavoriter. Välkommen till vår värld! Vi har en B2C webshop på nordicbeautybar.com men är även distributörer.
Våra märken: Veoli Botanica, D´alchémy, Purite, KIRÉ SKIN, My Magic Essence, Pan Drwal, Sensum Mare, Iossi, Bio Up.

LASHES BY CEC

LASHES BY CEC utför professionella BEHANDLINGAR och YRKESUTBILDNINGAR inom Fransförlängning samt Lash & Brow Lift.
Alla våra elever får stöd både under och efter sin utbildning för att känna sig trygga som skönhetsstylister och erhåller 15 % rabatt på alla våra produkter från vår webbshop som du hittar via vår banner här!
LASHES BY CEC produkter är ett svenskregistrerat varumärke av högsta kvalitet och vi visar dem och berättar om vår utbildning på Stockholm Beauty Week. Välkomna!

Belladot

Belladot är ett innovativt varumärke inom intimkategorin som vill sprida leklusten och vara det självklara valet när man väljer intimprodukter.
Produkterna är framtagna tillsammans med en sexolog eftersom vi vill vara säkra på att de fungerar på allra bästa sätt, ur alla aspekter.
Vi tror på friheten och förmågan hos varje individ att bejaka sig själv för Best Friend Moments, genom att erbjuda råd och produkter inom intim egenvård. Lustfyllt, lättillgängligt och avdramatiserat – som att ta sig ut på en picknick i den svenska naturen.

Scratch of Sweden

Med 30 år i branschen är Scratch of Sweden ett välkänt varumärke bland hud- och nagelvårdssalonger men även hos apoteken och inom välsorterad detaljhandel såsom Åhléns och Lyko.
Scratch of Sweden lär ut hur man med enkel egenvård och med anpassade produkter kan uppnå vackra, välmående, naturliga naglar.
EN bästsäljare är Nail Food som nyligen haft 30-års jubileum.

Pana dora Perfumes

Pana Dora is a Swedish niche perdume company that was established in 2019 by the Syrian-Swedish perfumer Ibrahim Al-Zoubi who immigrated from Syria in 1988.
In Syria he worked as a perfumer for the largest international companies and here he established the Pana Dora company in the Swedish city of Emmaboda .
Pana Dora is established internationally.

Beautyqlick

Beautyqlick gör det möjligt för skönhetsentusiaster över hela Sverige att träffas och dela sina erfarenheter i vår community.
Vi jobbar med produktrekommendationer via vår community och AI-teknik och är länken mellan konsument och onlinebutik/varumärke.
Ett nytt sätt för konsumenter att upptäcka produkter/hitta rätt i skönhetsdjungeln.

Moonsun Organic of Sweden

Moonsun Organic of Sweden är en prisbelönt holistisk unisex skönhetserie som anpassar sig efter olika hudtyper.
Därför passar produkterna lika bra till kvinnor och män, dag som natt och från tidigt tonår till en åldrande hud.
Moonsun ger hållbar skönhet för både människan och naturen. Moonsun ägs och distribueras av Nordic Natural Beauty AB.

Apodental

Apodental Munvård gör miljövänliga bambutandborstar och tandkräm.
Apodental är skonsamt för tänderna och bra för miljön genom material, innehåll och frånvaro av onödiga förpackningar.
Vi söker återförsäljare. Finns idag hos välsorterad detaljhandel och hos www.apowell.life

Veralex Skönhetssalong

Veralex är en skönhetssalong i Solna.
Välkommen att konsultera stylisterna från salongerna kring fransförlängning, avancerad manikyr och håruppsättning.
Veralex Skönhetssalong nominerades Bästa Salong 2022 Stockholm Beauty Week Award.