Stockholm Beauty Week intar Berns tisdagen den 30 maj - och du är bjuden!

Nedan visas höstens utställare. Utställarna läggs upp kontinuerligt, vi beräknar 80 utställare på Berns - är ni en av dessa?
Vi kommer att ha 2 våningar på Berns - 1 tr upp är Ballroom - stora salen och stor scen där vi har show och artistuppträdanden vid vissa tillfällen under dagen och kvällen. 1 tr ned har vi utställning och hörsal där vi har seminarier hela dagen. Berns har lunch, kaffe och bubbel, specialanpassat för beauty week!
Stockholm Beauty Week arrangeras numera 2 gånger per år. För ev. frågor tveka inte att ringa ansvarig Maria Forssén 0708-733637. Vi är även öppna för sponsorskap om du ej har möjlighet att ställa ut/om du ej har personal på plats.

Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden skapar fantastiska hårdagar, varje dag!
Med 15 års expertis i branschen, passion för kundservice och med ett brett sortiment av högkvalitativa hair extensions inom permanenta och temporära metoder sträcker sig deras erbjudande till såväl privatpersoner som frisörer.
Nu skapar de nya möjligheter för alla att kunna få sitt drömhår, och lanserar produktlinjen Artist som kan anpassas helt efter förutsättningar och önskemål. Förläng, fyll ut och skapa färgeffekter - var kreativ!

Synos

Synos har världsledande medicinklassad laserutrustning – en helhetslösning för din klinik.
Vi säljer och utbildar inom den främsta lasertekniken i världen.
Med vår mångåriga erfarenhet och fördjupade kunskap är vi din kliniks trygga samarbetspartner.

HydroQueen

Hydro Queen är en icke-invasiv behandling för djuprengöring, exfoliering, återfuktning och lyster.
Med Hydro Queen använder man sig av tre olika handtag med tre olika tekniker. Diamantslipning, aquadermabrasio och ultraljud.
Dessa tre handtag har olika egenskaper som tillsammans skapar en exklusiv ansiktsbehandling.

Victus Medical

Victus Medical Group har sedan över 15 år tillbaka varit verksamt inom hälsa och välbefinnande, där arbete inom förebyggande åtgärder kring stressfaktorer på företag varit i fokus.
Victus filosofi är baserad på en balans mellan inre och yttre skönhet.
Victus är en av Sveriges viktigaste och ledande aktörer inom estetisk apparatur och nu presenterar man den högteknologiska mediciska hudvårdsserien AlumierMD.

Aptos by Victus

Victus Medical Group är svensk distributör åt APTOS, en världsledande och banbrytande tillverkare av trådar för trådlyft.
Aptos lyfter och kan förbättra hudens textur och öka hudens elasticitet tack vare hyaluronsyra i flera av trådarna.
Hållbarheten på Aptos trådlyft är cirka 1-5 år beroende på tråd. Välkommen att prata trådlyft och andra ickekirurgiska behandlingsformer på Stockholm Beauty Week!

Rodial

Rodial är ett högteknologiskt, innovativt oberoende hudvårds- och makeup märke som grundades 1999 av entreprenören och före detta skönhetsredaktören Maria Hatzistefanis.
Rodial skapar riktade produkter som ger omedelbara och långvariga fördelar: resultatfokuserade produkter älskas och används av kunder och högprofilerade namn runt om i världen och har varit det de senaste 23 åren.
Som varumärke uppmuntrar vi oss själva och våra kunder att sikta högt genom våra produkter, evenemang, engagemang, publikationer och högprofilerade partnerskap. Våra produkter är tillgängliga över hela världen i 35 länder och över 2 000 prestigefyllda lyxvaruhus inklusive Selfridges, Harrods, SpaceNK och Neiman Marcus.

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare är ett globalt hudvårdsmärke som representeras i över 60 länder.
IMAGE Skincare använder beprövade ingredienser, botaniska ämnen förenat med resultatinriktad teknologi.
IMAGE Skincare är banbrytande inom klinisk hudvård, med naturligt effektiva formler som ger resultat.

Pana dora Perfumes

Pana Dora is a Swedish niche perdume company that was established in 2019 by the Syrian-Swedish perfumer Ibrahim Al-Zoubi who immigrated from Syria in 1988.
In Syria he worked as a perfumer for the largest international companies and here he established the Pana Dora company in the Swedish city of Emmaboda .
Pana Dora is already established internationally and now enters Stockholm Beauty Week with their lovely scents in exclusive bottles!

NIP+FAB

På Nip + Fab är vårt mål enkelt. Lyxiga, ingrediensstyrda hudvårdsformuleringar till prisvärda priser (och en ingrediensutbildning för alla!). Vi har gjort resultatdrivna, tillgängliga formler i över 10 år, så oavsett din ålder eller hudproblem kan du hitta ett sortiment som passar dig och din hud.
Trots att vi har banat väg för hudvårdsbranschen i över ett decennium och gett tillgång till effektiv, ingrediensstyrd och prisvärd hudvård för alla, siktar vi alltid högre, oavsett om det är att säkerställa att det inte finns några hinder för alla som vill uppnå hud- och kroppsförtroende , eller fortsätta att göra vetenskapen och skapa formuleringar med flera fördelar. Din hud är vårt fokus.
Vi gör vetenskapen, du ser resultaten

BIOpH+

BIOpH+ är svensk medicinteknik och bygger på en svensk patenterad innovation för skadad hud.
BIOpH+ skapar en miljö på huden som ger de bästa förutsättningar att reparera sig själv. Granulatet från BIOpH aktiveras genom kontakt med vatten och den skadade huden behandlas med den aktiva lösningen.
På Stockholm Beauty Week presenteras en ny hudvårdsrutin för aknebenägen hud och Petra von Rohr, VD Biocool AB presenterar filosofin bakom varumärket BIOpH och resultaten från genomförda kliniska studier.

SOTHYS

SOTHYS är exklusiv professionell hudvård från Paris.
Med naturliga aktiva ingredienser och en tanke om miljö och kundupplevelse är SOTHYS en av Frankrikes sanna juveler.
På Stockholm Beauty Week presenteras bla nya serien HYDRA som även är nominerad bästa hudvårdsserie Stockholm Beauty Week Award!

Palina

Vi kompromissar inte på hudhälsa, därför är all makeup som bär Palinas namn skonsam och bra för din hud.
Produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande och irriterande ingredienser och är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser.
Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad. Palinas makeupartist makear i montern på beauty week på Grand Hotel!

AnteAGE

Det senaste inom stamcellsforskning. AnteAGE innehåller kraftfulla ingredienser med beprövade anti-aging, anti-inflammatoriska och läkande fördelar.
Dessa ingredienser kombinerar man med de senaste genombrotten inom stamcellsforskning, för att effektivt förbättra hudens naturliga läkningsförmåga.
Med AnteAGE på din klinik kan du erbjuda banbrytande produkter och resultaten är enastående. Lyssna till framtidens hudvård och AnteAGE i programmet på Stockholm Beauty Week!

BANILA CO

Sydkoreanska BANILA CO grundades 2005 och har sedan starten kommit att bli ett ledande varumärke inom kategorin K-Beauty.
BANILA CO producerar ett brett utbud av skönhetsprodukter, men har gjort sig mest kända för sin rengöring och inte minst sin storsäljande kultklassiker Clean It Zero Cleansing Balm som genom åren samlat på sig över 40 priser och utmärkelser.
Clean It Zero Cleansing Balm tar bort de mest envisa makeuprester utan att torka ut huden. Idag säljs ett Clean It Zero Cleansing Balm var tredje sekund världen över och rengöringen, som finns i flera olika varianter anpassade för olika hudtyper, har nu varit en marknadsledare i snart 15 år.

SHAKEUP

Brittiska Shakeup grundades 2018 av tvillingbröderna Shane Carnell-Xu och Jake Xu, i syfte att erbjuda vegansk och cruelty-free hudvård och makeup anpassad för den hudtextur och de hudtillstånd som är vanligare förekommande bland män.
Under processen av att utveckla varumärket stötte de på fördomar kring både hudvård och makeup för män, vilket gjorde dem än mer övertygade om att de med Shakeup skulle jobba för att bryta ned de barriärer och det stigma kring manlig skönhet som fortfarande existerar.
Produkterna från Shakeup erbjuder en fullständig hudvårdsrutin som är lättanvänd, innovativ och effektiv och är designad för att ge både omedelbara och långsiktiga resultat.

Casmara

Casmara är högteknologisk kosmetika med eget laboratorium i Spanien.
Casmara har flertal avancerade serier bla med masker och tools som man valt att lyfta fram på mässan.
Casmara medverkar även i Stockholm Beauty Weeks berömda pressbag med sin nominerade Algae peel mask med 24k golddust!

Reused Remade

Where others see trash – we see beauty! Reused Remade ger kasserade hotelltextilier nytt värde genom re-design och erbjuder funktionella, tvättbara och återanvändbara skönhetsaccessoarer som bomullsrondeller, hårturbaner, necessärer, sovmasker, skrubbvantar och hårband, som sparar både pengar och miljön.
Genom att återanvända material sparas upp till 64% av textilprodukternas miljö- och klimatpåverkan samtidigt som arbetsmiljön i sömnadsfabriken förbättras då återanvänt hotelltextil har tvättats otaliga gånger och blivit fritt från både kemikalier och lösa textilfiber. En unik affärsmodell som förlänger livscykeln, sluter de textila kretsloppen och bidrar till den cirkulära ekonomin.
Reused Remades egna skönhetskollektion lanserades 2022, men vi tillverkar även produkter för andra skönhetsmärken, salonger och butiker under white label. Välkomna att besöka oss på Grand Hotell så berättar vi mer!

Footwell

Footwell är ett svenskt varumärke med kvalitetstrumpor av naturmaterial för både känsliga fötter och för sportsammanhang.
Footwell samarbetar med Vegoria behandlingsstolar. Du kan beställa och få 1000 kr rabatt med koden: Footwell. Vegoria tillverkar bänkar, britsar och stolar för sjukvård och medicinska behandlingar.
Footwell ägs av Apowell Life som även tillhandahåller Apodental Munvård. Effektiva munvårdsprodukter skonsamma för dig och miljön.

Realgymnasiet-stylistutbildningen

Sedan 2016 har Stockholm Beauty Week samarbetat med Realgymnasiet.
Realgymnasiet utbildar färdiga makeup- och hårstylistar samt frisörer.
Genom samarbeten såsom med Stockholm Beauty Week får eleverna direkt kontakt med branschen. Elever hälsar dig välkommen på mässan och kommer även på Grand Hotel att styla besökare i samarbete med utställarna i sin monter!

YUMI Lashes & Brows

Yuta Bruun är exklusiv distributör av Yumi Beauty brands i Sverige & Danmark och driver en skola för unika skönhetskurser i Skandinavien.
YUMI Lashes är från Frankrike och är originalet till populära lash lift behandlingen med keratin. Med lash lift från YUMI lashes byggs dina fransar - till skillnad från mascara - och du kan vara naturligt vacker!
Företaget YUMI Beauty, med produktion i Lyon Frankrike, har även produktlinjerna YUMI nails, YUMI makeup, YUMI hair, YUMI feet, YUMI handcare, YUMI skincare, YUMI wax och på Stockholm Beauty Week lanseras YUMI Fragrance med doftljus och parfym, made in Grasse!

Royalty

ROYALTY - en salong där skönhet möter konst! Vår ambition är att framhäva kundens naturliga skönhet och därför arbetar och strävar vi alltid att uppnå naturliga resultat.
Vi håller utbildningar inom PMU, estetiska injektioner och Naglar. Vår uppgift som utbildare är att förse dig med inspiration och kunskap som gör att du tryggt och säkert kan ta dig an egna kunder.
Välkommen att prata med oss på Grand Hotel den 22 november om ”andra generationens PMU”, konsten till ett hållbart arbete och hur du som utövare uppnår nya mål i din karriär.

Santa Verde

Hemligheten bakom Santaverde är formulan med ren aloe från vår certifierade ekologiska odling i Andalusien, full med aktiva ingredienser.
Vi använder den rena juicen, istället för den vanliga huvudingrediensen vatten, kompletterat med värdefulla växtbaserade oljor och extrakt, för att skapa en unik effekt för din huds hälsa och skönhet.
LSanta Verde medverkar från Tyskland i ett seminarium samt som partner på vårt influencermingel i samabete med Beautyqlick!

Under the Skin

Under the Skin är 100% hydroliserat marint kollagen från Norge med tillsatt C-vitamin. Helt naturligt.
Vi människor består till 70% av proteinet kollagen, men det minskar ju äldre vi blir.
Träffa grundaren av Under the Skin, Roja Jamil på Stockholm Beauty Week, nära entrén!

Beachkind

Beachkind är ett solskydd som är snällt mot hela familjen, det marina livet, korallreven och planeten.
Beachkind är svenska solkrämer som innehåller 100% naturliga ingredienser. Beachkind är nominerade Bästa SPF Stockholm Beauty Week Award.
Välkommen att träffa oss på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel den 22 november 2022!

Nannic

Nannic är ett av de ledande hudvårdsföretagen för salonger och kliniker och i Sverige finns Nannic behandlingar på över 300 salonger.
Nannic har kompletta lösningar för salonger med möbler, apparatur, kläder och hudvårds- och hårvårdsserier och är kända för sina NBE behandlingar.
På Grand Hotel lanserar Nannic bla en ny collagen boost serie!

MedproH

MedproH är specialister inom estetiska behandlingar och injektioner och är baserade i Stockholm.
MedproH representerar många ledande varumärken inom estetik och håller i utbildningar i bla fillers, trådlyft och PRP.
MedproH är även distributör för den mediciska hudvårdsserien från USA med mer än 80 patent - Neova Smart Skincare.

Neova Smart Skincare

Den mediciska hudvårdsserien från USA med mer än 80 patent - Neova Smart Skincare.
År 2015 delades Nobelpriset i kemi ut till de tre forskarna bakom Neova Smart Skincare som reparerar enzymer på molekylär nivå och hjälper till att hålla DNA på en fungerande nivå.
Neova Smart Skincare hjälper till att bromsa hudens åldrande.

Bronza

Vi har passion för att skapa gyllene, solkysst hy på ett hälsosamt, solfritt sätt.
Bronza erbjuder ett noga utvalt sortiment av veganska, doftfria, snabbaktiverande self-bronzers och spraytanprodukter. Våra produkter innehåller naturliga ingredienser som ger dig en jämn färg och ett naturligt lyster anpassat efter ditt pigment.
Välkomna till vår monter på Grand Hotel den 22 november!

INIKA Organic

Inika Organic nylanseras på Stockholm Beauty Week!
Prisbelönt, 100% naturlig och vegansk makeup, som nu även är helt plast neutrala. Inika Organic - Pure with Purpose.
Distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution.

Norrskin

Norrskin är svensk hudvård skapat av hudterapeuten Kate Bergvik som i 2 år samarbetat med biokemister, kosmetologer och toxikologer för att ta fram en säker serie för människa och miljö.
Norrskins första serie är inspirerad av landskapet Hälsingland och har linfröolja i ingredienslistan.
Träffa Kate och Norrskin på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel!

Nutrilight

Nutrilight erbjuder högkvalitativa LED-lampor inom rödljusterapi.
Behandling med rödljusterapi har visat sig ha positiv påverkan inom flera områden både vad gäller hälsa och hy. Skönhet och hälsa både på insidan och utsidan.
Ljus och rött ljus i synnerhet boostar immunförsvaret och motverkar fetma, inflammationer, autoimmuna sjukdomar, ledbesvär och mycket annat. Välkommen att lyssna till bäringsfysiologen och hälsoentreprenören Fredrik Pauluns föreläsning kl 13.30.

Eyracure

Efter att ha tillbringat år i laboratoriet fann forskarna bakom Eyracure den magiska formulan: BioLAP-20®. En unik molekylär sekvens som återställer skadat hår till sitt friska, ursprungliga tillstånd på djupet.
När du använder Eyracure sprayas tusentals biomolekyler på dina hårstrån och lägger sig i och vid tiolerna – de kluvna och trasiga disulfidbindningarna. Du aktiverar sedan BioLAP-20® molekylerna med hjälp av UV-ljuset i hårborsten och BioLAP-20® molekylerna återställer disulfidbindningarna och gör håret helt igen.
För varje behandling som sedan görs lagas fler och fler skador. Skadorna lagas permanent, men håret påverkas av yttre slitage som sker varje dag, därför bör behandlingarna göras med ungefär 4 veckors mellanrum.

Vivace

Vivace är det främsta inom microneedling!
En enkel, minimalt invasiv microneedling-behandling med RF som stimulerar den naturliga produktionen av kollagen.
Vivace är designad för att ge patienten den bästa upplevelsen, de mest optimala resultaten och har kort återhämtningstid.

Aiva Organics

Aiva is a new brand of minimalistic skincare & superfoods from Finland.
The idea behind Aiva is that you should be able to use one product for many purposes. The Oil is for cleansing, moisturizing face and body, as a bath/shower oil or for masking.
Jonna Jalkanen, the founder of the brand and a former beauty director of cosmetics brands such as Dior and Elle magazine will hold a skin care trend seminar on a global perspective, "for a multifunctional future."

DR. SCHRAMMEK

Dr. Schrammek är tysk innovativ högteknologisk hudvård framtagen av hudläkare med expertis inom allergi, anti age och naturmedicin och som sträcker sig över tre generationer.
En känd och stor stolthet är Dr. Schrammek’s Blemish Balm - världens första BB-cream från 1967 och som nu är nominerad Stockholm Beauty Week Award!
På Stockholm Beauty Week på Grand Hotel utför vi vår behandling GREEN PEEL® PARTYPEEL. Varmt välkomna!

YuraQ

In the tropical rainforest of Ecuador, a native wild palm tree produces a magic seed called Tagua. Due to its consistency, appearance and cream white shade, the stone nut is also known as vegetable ivory.
Once milled to a fine and smooth powder, it is perfectly 100% white. For decades, Tagua has been replacing plastic in the luxury garment industry by exchanging plastic buttons with the Tagua Nut.
Now YuraQ and the country of Ecuador invites the beauty industry to use 100% natural whitening for skin care, toothpaste etc. The YuraQ project is presented in the program during the press event!

Belissas Whitening

Belissas Whitening från Stockholm är ett av Skandinaviens mest populära varumärke inom hemmatandblekning.
Vår Nöjd-Kund-Garanti är sedan start vårt största ansvar och passion.
Vi levererar säkra produkter som ger resultat, Vi garanterar nöjda kunder. Välkommen att besöka oss på Grand Hotel där vi presenterar nyheter!

Cheveux de femme

Cheveux de femme är en upplevelse för dig som kund då man sträver efter en unik look för varje kund, där man blir riktigt ompysslad.
Cheveux de femme har 2 salonger i Stockholm och är nominerade Stockholm Beauty Week Award.
Under Beauty week på Grand Hotel bjuder de in till hårstyling, makeup och goda cupcakes tillsammans med branschen!

EMSELLA by Victus

EMSELLA är en unik behandling mot inkontinens och för ett bättre samliv.
Behandlingen sker okomplicerat på lunchen eller efter jobbet, helt utan ingrepp, ingen värme eller kyla utan med hjälp av elektromagneter
Prova Emesellan på beauty week på Grand Hotel!

UTSUKUSY

Utsukusy Cosmetics grundades 1979 i Barcelona och är professionell hudvård och behandlingsmetoder som kombinerar japanska traditioner med den senaste vetenskapen.
Utsukusy betyder ”skönhet” på japanska och levererar till skönhetsinstitut, SPA, läkare och ickemedicinska utövare inom området estetisk medicin världen över.
Utsukusys produkter är designade och tillverkade i Spanien. Upplev Utsukusy på Stockholm Beauty Week i mässan och lär dig mer om filosofin och behandlingsmetodiken i programmet!

Tanrevel

Tanrevel är nästa generations brun-utan-sol.
Våra brun-utan-sol kits är100% säkra, innovativa, kliniskt testade och testade worldwide. Vi säljs bla på Harrods i London.
Vi lanserar nu en ny Tanrevel som är berikad med näringsämnen som verkar vårdande. Välkommen att prova på beauty week på Grand Hotel!

Lash Lift Stockholm - först i Sverige med Lash Lift!

Lash Lift Stockholm grundades 2016 och har sedan start varit den ledande och erfarna aktören inom Lash & Brow Lift behandlingar.
Tillsammans med de världsledande varumärkena Nouveau Lashes och HD Brows utbildar de stylister i hela Sverige och säljer produkter av högsta kvalité till salonger över hela Europa.
Välkommen förbi deras monter på Grand Hotel där de bjuder på behandlingar och lyxiga goodiebags!

Nordic Superfood by Linda Myrberg

Nordic Superfood erbjuder multifunktionella hälsoprodukter, tillverkade av bär och växter som vuxit vilt i vår nordiska natur.
I sortimentet finns bär & växtpulver, marint kollagen, bärkoncentrat och teer, samt holistiska spa och skönhetsprodukter som främjar hälsa och skönhet på ett naturligt sätt.
Linda Myrberg är en väl anlitad spautvecklare och inspiratör för naturlig skönhet och välmående. Missa inte Lindas workshop - en naturlig botox med boost på beauty week på Grand Hotel!

Nordic Relax

Upptäck fördelarna med en infraröd bastu!
Boosta immunförsvaret, detoxa kroppen, reducera stress och få energi. Ge din kropp kärlek och upplev mjuk hud med spänst och lyster. Med en infraröd bastu från Nordic Relax skapas en hälsosam och avkopplande oas att längta till.
Välkommen att hälsa på oss under Stockholm Beauty Week på Grand Hotel – Välkommen in i värmen!

Luceo - CBD Skincare

LUCEO är ett svenskt nystartat hudvårdsmärke från Stockholm med inriktning på CBD.
Produkterna är extra lämpade för en mogen, lite känsligare och torr hy som behöver lite extra kärlek.
Produkterna består av naturliga aktiva ingredienser, är rika på antioxidanter och är givetvis labb-testade. Ett extra plus är att inga parfymer är tillsatta och därför är allt unisex.

LE PRIUS

LE PRIUS är ett franskt hållbart lifestylemärke för kropp och hem. För sex år sedan lämnade Jeanette Borgström sitt jobb som jurist i Stockholm för att utforska och leva the Art of Living i södra Frankrike.
Hon är idag grundare och vd för LE PRIUS där hon delar med sig av sina upptäckter och förmedlar känslan av livet i södra Frankrike genom hennes produkter. LE PRIUS är brand ambassador för La French Touch hos Business France och är vinnare av World Wide CosmoProf Bologna för sitt unika sätt att kombinera lyx och hållbarhet.
LE PRIUS har butiker runt om i världen, bland annat pa SAKS 5th Avenue NY USA. Nu vill varumärket kicka igang den skandinaviska marknaden och detta genom att bland annat medverka på Stockholm Beauty Week pa Grand Hotel Stockholm den 22 november!

Palina SKIN PHILOSOPHY

2017, efter hela fyra års produktutveckling, lanserades Palina SKIN PHILOSOPHY.
Palina SKIN PHILOSOPHY är en hudvårdsserie på 17 produkter med allt från serum, rengöringar, dag- och nattkrämer till scrub, masker och ögonkrämer samt en komplett ålderförebyggande serie.
Palina SKIN PHILOSOPHY är nominerad för sin antiageserie Stockholm Beauty Week Award bästa hudvårdsserie och medverkar på Stockholm Beauty Week pa Grand Hotel Stockholm den 22 november!

ALGNEEDLING® Biomicroneedling

Biomicroneedling är är en ny behandling helt utan nålar, blod och smärta men med samma resultat som traditionell microneedling.
Ingen maskin eller apparatur behövs och inte heller tillstånd för stickande och skärande verksamhet.
ALGNEEDLING® Biomicroneedling skapar ca 3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1 miljon mikrokanaler.

MH+Face Oil

MH+FaceOil fokuserar på det enkla, naturliga och genuina i liten skala med sin första kollektion av tre ansiktsoljor.
1+5 - The all time high super luxury face oil - med Kaktusfikonfrö som bas och bla Nyponfrö. 222 - The natural booster face oil - med Gurkört och Hallonfrö. 2+B - med Bakuchiol som superingrediens.
Det visuella konceptet är att nå det enkla och tydliga – att benämna produkterna från ett antal nyckelingredienser. Alla ansiktsoljor innehåller vitamin E och en eterisk olja eller en naturlig lätt doft.

HighOnLove

HighOnLove från Kanada har sensuella egenvårdsprodukter med premium hampfröolja. Alla produkter är veganska, Cruelty-Free och innehåller naturliga ingredienser.
De exklusiva oljeblandningarna från HighOnLove® skänker sensualitet till hudvård, omformar intimitet och skämmer bort alla som får njuta av dem.
Besök oss gärna på Grand Hotell under Stockholm Beauty Week den 22 november om du vill veta mer och för chansen att vinna en korg fylld av exklusiv egenvård- Distribueras av Jewa Sweden AB

UpCircle

Brittiska UpCircle har i sitt hemland gjort sig kända för sina innovativa och klimatmedvetna produkter och har växt till att bli det främsta varumärket inom kategorin som har kommit att kallas ”Repurposed Beauty” – ett koncept inom vilket produkter utvecklas med hjälp av biprodukter från andra industrier som annars skulle gått till spillo.
Exempel på denna typ av biprodukter som används i UpCircles produkter är kaffesump som hämtas upp utanför caféer och restauranger, fruktrester från juicetillverkare eller blomblad som samlas in efter bröllop eller hos florister.
UpCircle grundades 2016 av syskonparet Anna och William Brightman och idéen till varumärket föddes då William av en slump började prata med en lokal kaféägare om vad som faktiskt hände med all den kaffesump som blev över efter en dag full med kaffesugna kunder. Då de förstod i vilka mängder kaffesumpen blev till skräp och vilka riskerna var med att materialet hamnade på en deponi, eller helt enkelt en soptipp, blev de inspirerade till att finna en lösning.

Australian Glow

Australian Glow är det renare och grönare alternativet inom brun-utan-sol kategorin, och är fast beslutna att driva förändringar genom innovativa och gröna produkter samt förpackningslösningar
Det är just därför vår flaskförpackning är tillverkad av 100% återvunnen Ocean Waste Plastic (OWP) och alla produkter är tillverkad med närande och återfuktande ingredienser som är ekologiska, naturliga och veganska.
Australian Glow ge dig en naturlig gyllenbrun ton med otrolig lyster. Australian Glow är nominerad Stockholm Beauty Week Award!

mokann cosmetics

Mokann är ett prisbelönt naturligt, miljövänlig internationellt hudvårdsmärke som är utvecklat och skapat för dig och för hela familjen.
Alla produkter är tillverkade med naturliga ingredienser med den senaste vetenskapliga tekniken, dermatologiskt testade för att passa alla hudtyper.
Vårt erbjudande inkluderar hudvårdsprodukter för kropps- och ansiktsvård, som även används för professionella hudvårdbehandlingar med naturliga ingredienser och karaktäristiska dofter som är säkra för människor, djur och miljön.

DS V-Line - trådlyft utan nålar

DS V-Line kollagentrådar absorberas i djupare epidermi och jämnar ut rynkor för långvariga resultat med en fastare, mer strålande hy.
Behandlingen ger ett direkt resultat, ett synligt lyft på ett naturligt sätt utan smärta eller ärr.
Dr Karima Djoumi, ansvarig läkare för DS V-Line i Sverige deltar på Grand Hotel i mässan och i programmet berättar hon om och visar trådlyftet utan nålar - DSV-Line Collagen Rope Protocol.

Remescar

Nu lanserar vi det prisbelönta hudvårdsvarumärket Remescar i Sverige!
Remescar är vetenskapligt baserad och kliniskt bevisad hudvård utformad för att förbättra hudens utseende och göra ålderstecken mindre synliga.
De tre instant-produkterna ger omedelbart synliga resultat, efter bara en applicering, och adresserar specifika ålderstecken/hudproblem såsom mörka ringar och påsar under ögonen, rynkor och fina linjer och hängande ögonlock.

Osmo Therm 21

Osmo Therm 21 säljs i Sverige av Palina. Behandlingen är helt trygg och ofarlig – utan någon form av biverkningar.
Behandlingen känns som en skön, kylig massage. Tekniken kommer från USA och är uppfunnen av forskare från Massachusetts General Hospital och Harvard University.
Cryoterapi sätter igång apoptos i cellerna. Detta leder till en nedbrytingsprocess i fettcellerna som medför att fettcellerna dör och kroppen gör sig av med resterna (Fagocytos). Det tar ca 14 dagar innan alla de döda fettcellerna kommer ut ur kroppen. Processen fortsätter i kroppen i 8-10 veckor.

Stay Well - K-beauty meets S-beauty

Staywell är ett klimatneutralt k-beauty brand från Sverige som drivs av skönhetsentreprenören Linn Weilar som även är distributör för flera andra koreanska märken.
Staywell är hudvårdsmärket som förenar det bästa från två världar eller två länder. Korea som står för högteknologi och många hudvårdssteg och Sverige som står för enkelhet och miljömedvetenhet.
Staywell håller utöver kvalitet även priset och har erövrat 18 länder. Staywell är nominerat Stockholm Beauty Week Award för bästa sheetmask och bästa dag/nattkräm (i kollagenserien). Linn Weilar medverkar i vårt seminarieprogram på Grand Hotel!

Klapp Cosmetics

KLAPP Cosmetics från Tyskland är en pionjär inom skönhetsvärlden och står för innovativa kosmetiska behandlingar.
Med över 40 års erfarenhet och kontinuerlig forskning och utveckling av nya högteknologiska aktiva ingredienser och metoder har man förtroendet hos över 10 000 skönhetsinstitut och hotell i över 60 länder.
På Stockholm Beauty Week 2022 visar man flera nya serier inom hudvård och makeup.

V/SITEUR Parfum

The creations of V/SITEUR will take you on a journey to specific places and moments in time. Each with its own balance between light and darkness. Just like life itself.
Sensations are temporary. Memories fade. In the end, we are just visitors (visiteurs in French) in our own reality.
V/SITEUR was born in Stockholm by memories from journeys and created with perfumers in France. V/SITEUR comes in in three fragrances in both full size and sample sizes - you get the sample size to try with your order!

ATELIER KAJSA

Atelier Kajsa create high quality women's clothing with timeless designs. Our philosophy is to create minimal wardrobe that can be worn all year round and can be effortlessly mixed for any occasion.
Responsible fashion with design made to last in natural materials wherever possible. We are committed to sustainable practises in the manufacture, delivery and lifecycle of our products.
Atelier Kajsa invites you to our atelier at Grand Hotel at Stockholm Beauty Week November 22nd!

BIOpH+

BIOpH bygger på en svensk patenterad innovation för skadad hud.
Grundprincipen är att skapa en miljö på huden som ger den bästa förutsättningar att reparera sig själv.
Granulatet från BIOpH aktiveras genom kontakt med vatten och den skadade huden behandlas med den aktiva lösningen.

Roll Off - Lymfdränage massage

Lymfdräneringsmassage hjälper till att lindra muskelspänningar och tappa centimeter runt kroppen, vilket avlägsnar slaggprodukter och gifter samt minskar celluliter.
Body Roll-maskinerna består av rullar på en roterande trumma som gör ett förutbestämt antal varv per minut. Kollagen och infraröda lampor i maskinen förbättrar hudens elasticitet och hjälper till att bibehålla ett ungdomligt utseende.
Roll Off finns att prova på LUKS på Karlaplan samt på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel den 22 november!

Rosenserien och Sweden Eco

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie från 1984 med 100 % naturliga och veganska produkter. Alla produkter är godkända av Djurens Rätt och Cruelty Free International.
Sweden Eco Skincare for men är en hudvårdsserie framtagen för den medvetne mannen som vill ha resultat och värna om sin hälsa och miljön. Rosenserien är nominerade Stockholm Beauty Week Award för Bästa nagelvård, Bästa nattkräm, Bästa Schampo & Balsam, Bästa läpprodukt samt Bästa Deo.
Tony Irving medverkar tillsammans med Sweden Eco och Rosenserien på Grand Hotel den 22 november! Missa inte deras nya deo i Sweden Eco-serien - för kvinnor!

Peacellis

Pea Cellis är ett svenskt företag som tagit fram en hållbar produkt för hårborttagning - Ellis the shazor.
Ellis är en hybrid mellan rakhyvel och rakapparat. Med roterande blad skär Ellis av stråna precis vid hudytan, rakningen blir skonsam och med samma nära resultat som en rakhyvel - men utan hudirritationer.
Välkommen att prova denna innovation på beauty week på Grand Hotel!

DERMA E

DERMA E startade sin verksamhet i en lite hälsokostaffär i Kalifornien. Ryktet om en E-vitaminbaserad fuktcreme som visade goda resultat spred sig snabbt och succen för DERMA E var ett faktum.
.Idag är DERMA E ett av de största varumärkena för naturlig ansiktsvård i USA. Hela utbudet är 100 % veganskt. DERMA E är nominerad Stockholm Beauty Week Award!
DERMA E använder naturens mest effektiva ingredienser. Produkterna formuleras med de mest effektiva naturliga antioxidanterna och vitaminlösningarna för att säkerställa att de ger bästa resultat utan användning av skadliga kemikalier.

AlumierMD

AlumierMD är evidensbaserad medicinsk professionell hudvård från Kanada.
.AlumierMD representerar Clean Science - rena aktiva ingredienser för bästa möjliga resultat.
AlumierMD är internationellt prisvinnande hudvård och är även nominerad Stockholm Beauty Week Award och har nu tagits in av Victus Medical. Välkommen att prata effektiv hudvård med Victus på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel!

Ohairo

Trenden att detoxa håret för ett nytt friskt hår är här för att stanna.
Med vår nöjdkundgaranti kan du riskfritt mata ditt hår med våra produkter både ifrån utsidan och insidan i 30 dagar. Om du av någon anledning inte är nöjd med resultaten betalar vi tillbaka dina pengar.
Ohairo är nominerad Bästa Hårvård och Bästa Kosttillskott Stockholm Beauty Week Award. Välkommen att prata effektiv hårvård med oss på Ohairo på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel!

Déyonica

Déyonica är en förstaklassig mist med 5 egenskaper i 1 som skapades för att leverera allt du behöver i en applicering.
Misten sprayas över din makeup så den håller längre och jämnar ut synliga rynkor samtidigt som den ger extra lyster och fukt.
Prova the Déyonica effect på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel!

Petite Senteur

Sveriges minsta parfymhus Petite Senteur lanserar en ny doft i serien med franska doftljus handgjorda i Grasse.
Den nya doften heter Cedar wood och har toppnoter av viol, mellannoter av cederträ, patchouli och lavender och basnoter av vetiver, musk och vanilj.
Upplev Petite Senteurs dofter på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel! Petite Senteurs grundare Lena Ramberg erbjuder även white label.

Spotlight Oral Care

Spotlight Oral Care utvecklades 2016 av två tandläkare i syftet att skapa de bästa munvårdsprodukter och att utbilda och främja munvård.
Vårt produktsortiment kombinerar de senaste framstegen inom forskning av munvård med högsta kvalitet på veganska ingredienser och miljövänliga förpackningar.
Vi erbjuder säkra och effektiva munvårdsprodukter som innehåller kliniskt bevisade aktiva ingredienser för ditt specifika behov.

New Nordic

New Nordic är ett svenskt bolag med över 30 års erfarenhet av att utveckla innovativa kosttillskott och skönhetsprodukter.
Produkterna är baserade på varsamt utvalda och noggrant sammansatta örtextrakt.
Beauty In & Out by New Nordic är nominerade Stockholm Beauty Week Award för både skönhet inifrån och utifrån!

Stockholm Nobel Fragrance

NOBEL, det svenska ordet för ädel, distingerad och förnäm. Ett passande ord för vår Eau de Parfume, Stockholm Nobel Fragrance. Med inspiration hämtad från Stockholms skärgård, flora och varma ljusa sommarnätter, lanserade vi 2020 våra tre första dofter.
Tillverkade i Frankrike, klassificerade enligt IFRA Cosmetics Directives, är 100% veganska och självklart unisex. Parfymerna Innehåller 50 ml. Finns också i ett prova-på-format.
Välkomna att testa våra dofter på Stockholm Beauty Week, vi ser fram emot att träffa er alla och berätta mer!

Dynamic Code

Varje hud är unik och dess förutsättningar beror upp till 60 procent på genetiskt arv. Resterade beror på livsstil och miljön runt omkring dig. Med Dynamic Codes unika självprovtagningskit SKIN får du värdefull kunskap om dina genetiska förutsättningar och hur du bäst anpassar din hudvård.
Med Dynamic Code SKIN hemmatest får du svar inom 6 dagar och du får i samband med testet kostnadsfri rådgivning med hudterapeut som ger råd om vilken hudvård du bör använda som passar din genetiska profil.
Dynamic Code medverkar på Grand Hotel med både sitt SKIN test och NUTRITION test kring näringsanpassad kost för din DNA-profil. Prata DNAanpassad hudvård och hälsa med Dynamic Code - vinnare Bästa Innovation Stockholm Beauty Week Award 2021!

Saga of Idun - med havets vitaminer

Saga of Idun är aktiva hudvårdsprodukter från västkusten framtagna genom forskning. Produkterna är rika på vitaminer och innehåller ett algextrakt dom ger lyster.
Produkterna verkar skyddande mot föroreningar såsom avgaser, som efter solen är den största anledning till att huden åldras.
Idun en hyllning till den moderna aktiva kvinnan som vill leva hälsoinspirerat och använda produkter som är bra för både huden och miljön. Saga of Idun är nominerad Bästa Hudvårdsserie - Bästa regöring, olja, dag- samt nattkräm.

Petite Senteur

Välkommen till Sveriges minsta parfymhus. Vi erbjuder doftprodukter till hemmet av hög kvalitet och till överkomliga priser. Petite Senteur betyder ”liten doft” på franska och samtliga av våra doftprodukter är tillverkade för hand i parfymstaden Grasse i Frankrike.
Hos oss kan du handla doftljus, doftspridare, rumsspray och en mjukgörande handspritgelé som är desinficerande och har en elegant doftmed noter av patchouli, cederträ, vetiver, labdanum och vanilj.
På Stockholm Beauty Week på Grand Hotel lanserar vi en ny doft för ditt hem eller salong i vackra doftljus och doftessencer. Den perfekta julklappen!

DOT SHOT - för ett aktivt liv

DOT SHOT är världens första vattenlösliga gurkmejadryck med god smak av lime. Gurkmeja är en växt som ökat i popularitet på grund av sin beprövade hälsoeffekt.
DOT SHOT stärker immunförsvaret, ökar rörligheten i kroppen, bidrar till normal hud, ger snabbare återhämtning efter träning och skyddar celler med antioxidanter.
DOT SHOT är en ny innovativ wellness shot baserad på egenutvecklad vattenlöslig curcumin från gurkmeja rot. Prova en DOT SHOT på Stockholm Beauty Week!

Tattoo Mender

Varumärket Tattoo Mender är resultatet av ett samarbete mellan en entreprenör med intresse för hudvård och en tatuerare med kunskap om eftervård.
Tanken att kunna erbjuda en komplett eftervårdsserie till tatueringskunderna ledde till utformandet av Post Tattoo Care.
Vår filosofi bygger på att behålla de traditionella eftervårdskoncepten men att addera innovativ hudvårdsvetenskap.

Veralex Skönhetssalong

Veralex är en skönhetssalong i Solna som gör behandlingar på plats på beauty week på Grand Hotel!
Välkommen att konsultera stylisterna från salongerna kring fransförlängning, avancerad manikyr och håruppsättning inför nyår!
Veralex Skönhetssalong är nominerad Bästa Salong 2022 Stockholm Beauty Week Award.

Pure Habit

Pure Habit - Webbshop med utvald kvalitativ, hållbar hudvård & make-up.
Pure Habit är även distributörer för det egna märket Terese&Soon, Derma E - Clean Beauty med avancerad hudvård och Katherine Cosmetics - naturlig high end makeup från USA
Pure Habit medverkar på Stockholm Beauty Week 2022 och visar hela sitt sortiment med bla CBD skincare från DERMA E och fina paletter från Katherine Cosmetics.

Womanizer

Womanizer är originalet och har revolutionerat njutning för kvinnor sen lanseringen av den första lufttrycksstimulatorn på marknaden med den patenterade Pleasure Air-teknologin.
Womanizer hyllar kvinnans rätt till orgasm och har med sina klassiska modeller gjort samarbeten med Lily Allen och nu med ikoniska Marilyn Monroe.
Kom och besök oss under Stockholm Beauty week och lär dig mer om Womanizer och Pleasure Air-teknologin och för chansen att vinna en exklusiv gåva – Distribueras av Jewa Sweden AB

Studio Merentis

Studio Merentis är en lättsam tatueringsstudio där Sydamerikas ökenlandskap möter Norrlands hårda vinterklimat.
Vi har tatueringsartister som erbjuder blandade stilar i en hemtrevlig och retro miljö.
På Stockholm Beauty Week på Grand Hotel är du välkommen för konsultation och inspiration kring tatueringar. Vi tatuerar även på plats. Välkommen in!

BY NACHT

BY NACHT är en exklusiv hudvårdsserie som verkar när du sover.
BY NACHT hjälper dig med din skönhetssömn, både för insomningen och för hudens förmåga att reparera sig över natten.
BY NACHT medverkar på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel 22 november och är nominerade Stockholm Beauty Week Award!

Jorat Cosmetics

Jorat Cosmetics är bryn och fransprodukter såsom brow soap, brow mascara, brow lift gel för både salongsbruk och för den medvetna beautykosnumenten.
Jorat Cosmetics drivs av Roea Jorat som även driver Jorat Academy - online- och på plats utbildningar för browlift, lashlift, kosmetisk tatuering mm.
Jorat Cosmetics medverkar på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel 22 november och är förra årets vinnare och i år nominerade Stockholm Beauty Week Award!

Silicea - naturlig skönhet inifrån

Silicea har stärkt hud, hår och naglar inifrån på ett naturligt sätt i många år.
Siliceaserien säljs i Sverige genom Octean AB och finns bla hos apotek och Lifebutikerna.
Silicea är nominerade Stockholm Beauty Week Award 2022 för Beauty Shots och medverkar i programmet med nyheter!

McCosmetics NY

McCosmetics erbjuder effektiva lösningar för ansikts- och kroppsbehandlingar genom det bästa urvalet av aktiva ingredienser.
I vårt sortiment finns produkter för både kliniker och hemmabruk.
Välkommen till Stockholm Beauty Week på Grand Hotel för att höra mer om MCCosmetics.

Modibodi

Modibodi är ett varmt, autentiskt, mänskligt varumärke. Vi hjälper människor med alla möjliga läckor att komma vidare i sina liv och samtidigt att minska mängden sanitetsprodukter som hamnar på en soptipp!
Vi är klarspråkiga och tabubrytande. Vi är bekväma i vår egen hud och skäms inte över att prata om de 4 P:na: Kiss, mens, svett & graviditet.
Vi älskar människor i alla former och storlekar. Vi älskar våra fantastiska kroppar och hur de fungerar även med deras enstaka läckor. Allt är en del av livet. Folk litar på vår produkt och älskar Modibodi!

LiliKiwi

LiLiKiWi är en barnserie från Frankrike som ska underlätta för föräldrar att få barnen att tvätta sig genom sina tilltalande förpackningar med 100% naturliga, ecocert-certifierade produkter med endast 5 till 10 ingredienser.
LiliKiwis produkter är refill och finns i Nova Concepts sortiment.
Bienvenu à Suède LiliKiwi!

Me Anima

Me Anima är ett svenskt skönhetsmärke med ekologiska oljor i kombination med guasha - den populära stenen för det naturliga ansiktslyftet.
Me Anima finns i en serie med oljor, däribland en skäggolja men även ansiktsmist med vattenmelon och rengöring med lavendel. Me Anima drivs av Katties Åkesson, hud- och aromateraput med utbilning i USA.
Träffa Katties på beauty week och få tips kring din hud och välmående och prova den populära guashabehandlingen!

Beautystart

Beautystart hjälper företagare inom skönhetsbranschen att få nya kunder.
Det är ett snabbare och billigare sätt att få in nya kunder än dem vanliga marknadsföringsmetoderna.
Fyll din kalender, bygg starna kundrelationer och väx ditt företag med Beautystart!

Linné Hudklinik

Linné Hudklinik i hjärtat av Östermalm i Stockholm utsågs av juryn till Bästa Klinik 2021!
Linné Hudklinik är allt den kräsne kunden önskar sig. En klinik som tar ansvar och som får kunden att känna sig välkomnad och behandlad personligt och samtidigt med högsta klass.
Linné Hudklinik medverkar på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel med den senaste behandlingen och för rådgovning till vad som passar just dig!

Matilda BIRG kosmetisk tatuering

Matilda Birg är specialist inom kosmetisk tatuering och är väl anlitad av kända ansikten och hälsoprofiler som uppskattar att vakna snygg och att känna sig snygg på träningspasset.
Matilda håller även utbildningar i permanent makeup. Matilda BIRG är nominerad Stockholm Beauty Week Award.
Välkommen att prata och prova permanent makeup på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel.

Miss W PRO

Ekocertifierad makeup från Frankrike i återfunna förpackningar.
Miss W som är kända för sin fina ekologiska mascara, framtagen för känsliga ögon har nyligen rebrandat varumärket.
Nytt märke hos Nova Concept, distributören som erbjuder skönhetsprodukter för den medvetna konsumenten. Miss Pro Mascara är nominerad Stockholm Beauty Week Award!

BONNE drinks

BONNE är en god kolsyrad dryck framtagen av hudterapeuter för att bibehålla en normal och frisk hud.
BONNE finns i 2 smaker + en neautral och är späckad med vitaminer, mineraler bla zink och magnesium och även probiotika. Fri från koffein (som hämmar vårt upptag av viktiga vitaminer och mineraler)
BONNE välkomnar dig till Stockholm Beauty Week 2022!

DEFENDERR- Turning work into art

Med Defenderrs högkvalitativa maskiner och nålar för PMU har du möjlighet att steppa upp ditt arbete för att enklare uppnå önskade resultat.
Välkommen till oss på Grand Hotel den 22 november för att prova produkterna och få tips på hur du tar dina arbeten till nästa nivå!

c/o Skin

c/o Skin är en skönhetssalong som drivs av hudterapeuten och kostrådgpvaren Jennie Hagerbo i Sigtuna.
Jennie är nominerad Bästa Salong Stockholm Beauty Week Award 2022 för sitt arbete med post cancerbehandlingar med kosmetisk tatuering på opererade kvinnors bröst.
Jennie Hagerbo på c/o Skin söker genom att medverka på mässan på Stockholm Beauty Week på Grand Hotel samarbetsparners för sin verksamhet med att hjälpa kvinnor tillbaka efter cancern.

Redox by ASEA

Boost yourself with proven Powered by Redox™ ingredients and get your body in balance.
Do you want to have more ENERGY, become more FOCUSED and experience less STRESS?
Welcome and taste the all-new ASEA REDOX™ Performance products!

Evergetikon – 100% naturligt från Kreta

Evergetikon är naturlig hudvård baserad från medicinalväxter från Kreta.
Alla som varit på Kreta vet att det är rikt på växtlighet med härliga dofter, trots mycket sol och torka.
Evergetikon tar tillvara Kretas naturförråd av växter såsom oliv, rosmarin, jasmin, salvia och är 100% naturligt med fantastisk arom och effekt.

NOAH

NOAH grundades i Venedig år 2006 med visionen att skapa högkvalitativ hårvård gjord på naturliga ingredienser och rena eteriska oljor. Skonsam hårvård som passar alla hårtyper och behov.
NOAH har även ett brett urval av stylingprodukter för alla olika ändamål. Allt från vax, gelé och hårspray till mousse, leave-in och hårfärg.
NOAH är nominerad hårvårdsserie Stockholm Beauty Week Award och är certifierat ekologiska av EcoCert.

Beauty of Sensitive Skin™

Beauty of Sensitive Skin™ är ett prisbelönt naturligt, veganskt hudvårdsmärke som ger stödet och verktygen som behövs för att hjälpa dig att leva ditt mest lysande liv.
Alla produkter är tillverkade med naturliga ingredienser med den senaste vetenskapliga tekniken, dermatologiskt testade för att passa alla hudtyper, även de som lever med eksem, rosacea, psoriasis och spädbarn.
Beauty of Sensitive Skin™ är skapad med kärlek, driven av naturen och utvecklad av experter.

YOPE

YOPE är ett prisbelönat, internationellt varumärke med produkter inom området personlig omvårdnad för kroppen och rengöringsprodukter för hemmet – skapade med miljövänliga, naturliga ingredienser och karaktäristiska dofter som är säkra för människor, djur och miljön.
YOPE är miljövänliga, veganska, hållbara och inte minst vårdande produkter av hög kvalitet, som är effektiva och ett nöje att använda.
Utvecklat och skapat för dig, för oss, och för hela familjen.

Adonis Sweden

Adonis Sweden är en medicinsk klinik med läkare där avancerade behandlingar utförs.
Behandlingar som görs är bla hårtransplantation, kirurgi, PRP men även t e x microneedling. Vårt arbete fortsätter även efter proceduren där vi ger råd, eftervård och följer upp dina resultat.
Träffa läkare och konsultera kring dina eventuella behov på Stockholm Beauty Week!

Medical Finance

Medical Finance är specialiserade på vårdfinansiering och finansierar all typ av privat vård inom hälsa, skönhet och utbildning.
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med valet av finansiär.
Vi erbjuder enkel och säker finansiering med förmånliga och transparenta lånevillkor.

Bodybees

Bodybees är svenskutveckad hudvård som återfuktar och stärker huden med hjälp av helt naturliga ingredienser från Sydafrika.
Bivax, honung och olivolja är erkända för sina antiseptiska, antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper likväl förmågan att återskapa celler.
Bodybees kom till pga problem med eksem, såsom är vanligt hos oss i norr och Bodybees kunde sedemera ersätta receptbelagda krämer. Bodybees är nominerad Stockholm Beauty Week Award.

Human + Kind

Human + Kind fokuserar på att tillhandahålla förenklad, etisk hudvård som är kemikaliefri och miljömedveten och framförallt inte skadlig för din hud.
Genom att eliminera behovet av flera hudvårdsprodukter och en dyr hudvårdsrutin skapades Human + Kind med den tidspressade individen i åtanke.
Vi samarbetar med vårdpersonal och ledande experter - hudläkare, barnläkare, apotekare och forskare - för att utveckla en överlägsen förståelse för hud och hår och naturliga ingredienser för att ge dig de bästa lösningarna.

Jimmy Boyd Perfumes

Parfymhuset Jimmy Boyd (Barcelona) har skapat doftkollektionen Eau de Cologne Bio-dynamic Collection, som består av åtta olika dofter.
Dofterna nspirerar till olika sinnesstämningar och alla dofter i kollektionen är lätta och ger en uppfriskande känsla.
Jimmy Boyd Perfumes distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution.

Sol de Ibiza

Sol de Ibiza - lanseras på Stockholm Beauty Week!
Sol de Ibiza är ett av Europas ledande företag av hållbara solskydd. Serien består av solida mineral solskydd, 100% naturligt, veganskt och har effektivt solskydd av Non-nano zinkoxid filter som skyddar mot både UVA och UVB.
Distribueras av Nordic Natural Beauty.

Bonnebox - hållbart odlad champagne

Bonnebox är ett Svenskt champagneföretag som specialiserat sig på private label champagne.
Nu kan du beställa din egen huschampagne till din klinik eller verksamhet, eller hem. Bonnebox samarbetar med hållbart odlade vingårdar i Champagne.
Minimiorder är endast 30 flaskor. Du kan även köpa champagnetillbehör. Bonnebox medverkar på Grand Hotel på Stockholm Beauty Week!

Terese&Soon

Terese & Soon är en ny, svensk och ekologisk hudvårdsserie. Vi vänder oss till moderna och medvetna kvinnor och män som, precis som vi, månar om såväl vårt välbefinnande som vår miljö.
Vår miniserie Everyday är allt du behöver för en fungerande hudvårdsrutin – en cleansing mousse och en face moisturizer – som räcker hela dagen.
Vi menar att två produkter är allt du behöver för en grundläggande hudvårdsrutin. Det kallas skip care och är den nya minimalistiska hudvårdstrenden som nu sveper över världen.

The Friendly Fat Company

Low carb snacks and supplements made with 100% natural ingredients and healthy fats.
No sugar. No bullshit.
The Friendly Fat medverkar med härligt snacks i pressbagen och på influencerminglet!

Nucleofill Touch

Nucleofill Touch från Promo Italia är en sk mirakelkräm som omedelbart raderar fina linjer och rynkor. Inga biverkningar
Nucleofill Touch består avPolypeptider, Magnesium mikrosfärer. Fyllning Silikat.
Nucleofill Touch säljs till kliniker i Sverige av läkaren Dr Karima Djoumi.

Eco by Sonya

Eco by Sonya erbjuder en komplett lyxig serie av hudvård, kroppsvård och tanning, som är full av ekologiska aktiva ingredienser som vårdar huden och ger den näring
Eco by Sonya erbjuder även spraytanning för salong
Eco by Sonya distribueras av Nordic Natural Beauty Distribution i Stockholm.

Therése Neaimé

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över.
Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer.
Therése Neamimé vann 2021 som första svensken någonsin kategorin Dance i Hollywood Music in Media Awards med sin låt ”Dance Love”.

Nordic Beauty Bar

Nordic Beauty Bar öppnar dörren till en värld av naturlig hudvård för kvinnor och män. Vi har resultatinriktade produkter med fokus på ingredienser från växtriket. Varför? För att naturen är fantastisk och har så mycket att ge din hud!
Hos oss på Nordic Beauty Bar finner du enkelt dina naturliga hudvårdsfavoriter. Välkommen till vår värld! Vi har en B2C webshop på nordicbeautybar.com men är även distributörer.
Våra märken: Veoli Botanica, D´alchémy, Purite, KIRÉ SKIN, My Magic Essence , Pan Drwal, Sensum Mare (kommer slutet sep), Iossi (kommer slutet sep), Bio Up.

LASHES BY CEC

LASHES BY CEC utför professionella BEHANDLINGAR och YRKESUTBILDNINGAR inom Fransförlängning samt Lash & Brow Lift.
Alla våra elever får stöd både under och efter sin utbildning för att känna sig trygga som skönhetsstylister och erhåller 15 % rabatt på alla våra produkter från vår webbshop som du hittar via vår banner här!
LASHES BY CEC produkter är ett svenskregistrerat varumärke av högsta kvalitet och vi visar dem och berättar om vår utbildning på Stockholm Beauty Week. Välkomna!

Happy Skin

Johanna Bjurström är hudterapeuten som drivit egen salong som sedan många hår vidareutbildar hudterapeuter i holistisk synsätt mellan hälsa och hud i Holistic Health Academy.
Johanna medverkar på Stockholm Beauty Week 2022 i samarbete med Octean och deras kollagenserie från Silicea!
Prata med Johanna om din hud och få tips kring kost, kosttillskott och hudvård!

Belladot

Belladot är ett innovativt varumärke inom intimkategorin som vill sprida leklusten och vara det självklara valet när man väljer intimprodukter.
Produkterna är framtagna tillsammans med en sexolog eftersom vi vill vara säkra på att de fungerar på allra bästa sätt, ur alla aspekter.
Vi tror på friheten och förmågan hos varje individ att bejaka sig själv för Best Friend Moments, genom att erbjuda råd och produkter inom intim egenvård. Lustfyllt, lättillgängligt och avdramatiserat – som att ta sig ut på en picknick i den svenska naturen.

Scratch of Sweden

Med 30 år i branschen är Scratch of Sweden ett välkänt varumärke bland hud- och nagelvårdssalonger men även hos apoteken och inom välsorterad detaljhandel såsom Åhléns och Lyko.
Scratch of Sweden lär ut hur man med enkel egenvård och med anpassade produkter kan uppnå vackra, välmående, naturliga naglar.
EN bästsäljare är Nail Food som nyligen haft 30-års jubileum.

Zao Organic Makeup

ZAO Organic Makeup är en komplett eco-luxury makeup serie från Frankrike, tillverkad i Italien.
Internationellt certifierad, inga kemiska tillsatser och 100 % naturlig. Idag säljs Zao bla i hälsokostaffärer.

BRUNS

Gasellföretag inom hårvård från skåne dom drivs av frisörerna Cecilia och Johanna.
BRUNS hår-och hudvårdsprodukter är grön hårvård där resultatet är i fokus och är kända för sina hårmasker.
För dig, ditt hår och vår gemensamma planet. BRUNS är nominerade bästa hårvårdsserie STockholm Beauty Week Award!

ORGAID

ORGAID grundades i Kalifornien av Dr. Ian Baek, specialist på biomaterial som utvecklat en unik formula för att effektivt leverera vårdande ingredienser av ekologiskt ursprung till huden.
Först ut var en ny generation arkmasker (sheet-masks) med ”Ecoderma” Fabric - patenterat fibertyg kombinerat med hydrogel och bla hyaluronsyra, grönt te, grekisk yoghurt mm
Maskerna har kompletterats med en ekologisk ansiktsskrubb, ett youth serum och en olja. Vad mer behövs...?!

Fiilit Perfum

Fiilit Eau De Parfum är utvecklad i Frankrike och inspirerad av olika länder i världen.
Parfymen baseras på ekologisk alkohol utvunnen ur franskt vete. Dofterna kommer i en lyxig träförpackning med magnetkork och finns även i handväskestorlek och har refill.
Välkommen att upptäcka världen genom doft!

MASQ+

MASQ+sheet masks har snabbt blivit en succé och även vunnit Swedish Beauty Awards. MASQ+ är anpassade efter nordiskt klimat och ger din hy en fin glow.
Bara att luta sig tillbaka och njuta! SerumMASQ+ erbjuder en vardagsritual utifrån hur du känner dig för stunden.
En perfekt feel-good-produkt. Det är svenska bolaget Powerlite AB som ligger bakom MASQ+. MASQ+ finns även för behandlingar på salong.

Pulpe de vie

Pulpe De Vie erbjuder en värld av ekologisk hudvård gjort på ”ful”, färsk, osåld frukt från lokala, franska marknader.
Pulpe de vie är prisvärd fransk hudvård med 5 skräddarsydda hudvårdsserier för att passa just DINA behov!
Pulpe de vie är certifierade ekologiska av EcoCert och Cruelty-Free & Vegan av PETA.

Beautyqlick

Beautyqlick gör det möjligt för skönhetsentusiaster över hela Sverige att träffas och dela sina erfarenheter i vår community.
Vi jobbar med produktrekommendationer via vår community och AI-teknik och är länken mellan konsument och onlinebutik/varumärke.
Ett nytt sätt för konsumenter att upptäcka produkter/hitta rätt i skönhetsdjungeln.

Moonsun Organic of Sweden

Moonsun Organic of Sweden är en prisbelönt holistisk unisex skönhetserie som anpassar sig efter olika hudtyper.
Därför passar produkterna lika bra till kvinnor och män, dag som natt och från tidigt tonår till en åldrande hud.
Moonsun ger hållbar skönhet för både människan och naturen. Moonsun ägs och distribueras av Nordic Natural Beauty AB.

Apodental

Apodental Munvård gör miljövänliga bambutandborstar och tandkräm.
Apodental är skonsamt för tänderna och bra för miljön genom material, innehåll och frånvaro av onödiga förpackningar.
Vi söker återförsäljare. Finns idag hos välsorterad detaljhandel och hos www.apowell.life